Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
Možem sa pridať?Termín mám 29.6.2014.Dakujem:)
Ahoj aj ja poprosim do skupiny termín mám 6.6.2014
Žienky, ktoré ste chceli do súkromky a nie ste tam ešte dajte vedieť, akurát aktualizujem členov.
@petrahankova, @12sasa a @siu04 ste pridané 😉
Tehuľky z BA a okolia, z dôvodu záujmu opakujeme uspešnú akciu. Pozývam vás na moju prednášku o Podpore vzťahovej vazby a bondingu v Podunajskych Biskupiciach , už v tuto sobotu o 15.OO hod.
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
Aj ja si prosím pridať🙂
🙂
Ahoj, môžem sa pridať? termín mám 28.júna, ďakujem 😉
ahojte dievčatá, pridáte ma prosím do skupiny? My máme termín 24.6. ďakujeme
PROSIM VAS, HLADAM MAMINU , Z BA, CO ODOMNA KUPILA KOCIK MUTSY EVO,
JA SOM ZO ZARNOVICE, BOLI STE PREN CCA PRED MESIACOM. PROSIM OZVITE SA MI .
Ahojte, mozem sa pridat? Termin mam 7. juna podla ms a 12. juna podla ultrazvuku v 3. trimestri 🙂
ahojte chcem sa opytat, je tu niekto, kto bude rodit zaciatkom juna v starej nemocnici v Presove? My mame termin 11.6. podla menstruacie a 7.6. podla ultrazvuku...🙂
Ahojte pridáte ma do skupiny? termin mam podla ms 12. juna a rodit by som chcela v Bardejove 🙂
Ahojte ide tu niektorá na plánovanú sekciu?
Ahojte, ja mám termín 6. 6. 2014 a budem rodit v Poprade 🙂 už aby to bolo , sa teším moc..... je tu niekto kto je v približnom termine a bude rodit tiez v Poprade? možno sa tam stretneme 🙂
@dudka77 Ahoj , ja mám tiež termín 6. 6. 2014 🙂
Ahoj no ja to už mám za sebou 26.5. 😀
@monique89 ahoj, my to uz mame za sebou 🙂 ...malicky sa narodil este pred terminom...3.6. ma manzel viezol do nemocnice a 4.6. bol nas anjelik na svete...🙂 uz sme aj doma a tesime sa z neho 🙂 ... drzim palce aby vam to dobre dopadlo a aby ste boli mala aj ty vporiadku...🙂 potom daj vediet ako ste dopadli...🙂
Mamicky, ktore dojcite, a neviete si predstavit, ako budete dojcit vonku - v restike, v hypermarkete, ci na autobus. stanici, v elektricke, atd, atd..... a vadi vam to ze na vas ludia cumia, tak mame pre vas pekne prakticke a stylove Zastery na dojcenie, nielenze zakryju vas prsnik, a nikto na vas nebude cumiet co robite, ale aj dietatko bude mat pokoj pri dojceni, kedze v istom mesiaci sa zacne obzerat po okoloiducich a kludne sa nenadojci...... preto je fajn prikryt zasterou a nechat ho v klude sa napapat....
ja sama som ju vyuzila cele 2r. ako som dojcila, a kedze mi to velmi pomohlo rozhodla som sa ich robit aj pre ostatne mamicky, s rovnakym problemom......
Zastery na dojcenie su v roznych vzoroch, kazda si najde svoj styl... vsetko najdete na nasom webe, tam prosim aj objednavajte.
Krasny vecer! 🙂
Katarina, tuti.sk.
Termin mam o dva dni a neviem sa dockat. najhorsie su tie posledne dni...citim sa ako vorvan ozrutny 🙂 uz aby to bolo... 😝

Ahojte, mohli by ste ma pridať do skupiny? termín mám 7.6.2014
dikes.