icon

Rodíme v júni 2014

martinasenajova
14. sep 2013

V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby

emilia25
22. sep 2013

@voskovka je to pepino a je to tam aj napisane a takto sme splodili aj druheho syna a to viem preot ze sme mali iba jediny sex a manzel siel hned do prace a to bolo este ked som spinila takze je to normalne ked zena ma ovulaciu nie v strede cyklu ale bud na zaciatku v strede alebo niekedy byva aj neskor par dni pred ms.

emilia25
22. sep 2013

@voskovka a divne to neratam lebo posledny na plno styk bol 4.9. a manzel prisiel az tento stvrtok a zajtra zas odchadza takze to muselo prebehnut vtedy.a poslednu ms som mala 28.8.takze to bolo 7 dni po prvom dni ms.

kathrin17
22. sep 2013

moj dnesny testik 🙂

eruuuska
22. sep 2013

@voskovka ahoj, este nie sa drzim, mala by som v utorok, uvidim, ci to dovtedy vydrzim...

eruuuska
22. sep 2013

@kathrin17 Blahozelam, a vitaj 😉

eruuuska
22. sep 2013

@majcaalexko Blahozelam 🙂

majcaalexko
22. sep 2013

@eruuuska dakujeme 🙂

tamarar
22. sep 2013

Tak ja sa este tak nesmelo pridavam k vam🙂. zatial som u lekara nebola, este je skoro. termin mi vychadza na 1.6., test som mala pekne pozitivny dnes rano🙂. drzim nam vsetkym palce, aby sme tu boli az do konca tehu🙂!

kathrin17
23. sep 2013

@eruuuska dakujeeeeem 🙂 aj ty uz to mas otestovane? 🙂

eruuuska
23. sep 2013

@kathrin17 😉 zatial nie, az zajtra, tak dam vediet

tamarar
23. sep 2013

@kathrin17 kolky tt si teraz? uz si sa aj objednavala k lekarovi? 😉

voskovka
23. sep 2013

@eruuuska zajtra cakame tvoj test

kathrin17
24. sep 2013

@tamarar no ja som objednana teraz na piatok......som momentalne 4tt+2d ....cize 5ty tyzden tak isto ako aj ty 😀 ty uz si bola u lekara?Alebo kedy sa chystas?

kathrin17
24. sep 2013

@eruuuska moja no ako? Horim nedockavostou 🙂

tamarar
24. sep 2013

@kathrin17 ja som objednana na buducu stredu. teraz by aj tak nebolo nic vidno. tak pojdem na krv a asi aj na sono.

tamarar
24. sep 2013

@kathrin17 a ako ti je? ake mas priznaky? lebo ja mam pocit, ze ani nie som tehotna🙂)). minuly tyzden som mala este taky zaludok, ako na vode....ale teraz uz nic.

kathrin17
24. sep 2013

@tamarar ja mam prsia ako lolobrigida 😀 a sama zila, take skoro modre 😀 a brusko nafucane a obcas ma pobolieva v podbrusku...inak si ani ja nepripadam tehotne 🙂

tamarar
24. sep 2013

@kathrin17 lolobrigida? 🙂)))))

eruuuska
25. sep 2013

@kathrin17 no ahooooj, tak ako predtym, zase nic, dokonca si myslim, ze keby som pockala este den nemusela som ani testovat a mrska by sa dostavila, no nic, bojujeme dalej, v piatok som objednana znova do CAR a dohodneme dalsi postup ...

kathrin17
26. sep 2013

@eruuuska moja tak to ma strasne mrzi ☹ my sme teda tiez cakali 5 rokov a toto je babatko po KETe, takze presne viem, ake tazke to je ...

eruuuska
26. sep 2013

@kathrin17 dakujem 😉 ale tak co uz, bojujeme dalej a tebe drzim vsetky palce aj tie co nemam aby si drzala vo svojom naruci krasne zdrave babo 😉

kathrin17
26. sep 2013

@eruuuska dakujem moja zlata....pevne verim,ze to tak bude 🙂

eruuuska
26. sep 2013

@kathrin17 ale urcite to tak bude, a ked ma prejde momentalna depka a coskoro sa nam podari, tak sa k vam aj ked nie v juni, ale v juli pridam 😉

kathrin17
26. sep 2013

@eruuuska jasne mojenka. budem ta ocakavat s otvrenou narucou 🙂

eruuuska
26. sep 2013

@kathrin17 dakujem ti krasne 😉

jaanka3
27. sep 2013

babulky. strasne vam drzim palce! ja som takto pred 3rokmi dosla na to, ze som tehotna.moja laska uz ma cez 2 roky a cakame dalsie babo, dufali sme , ze budem vo vasej skupinke ale stihli sme to o mesiac skor. 🙂 vytesujte sa z testikov a davajte si pozor!!!

ninka25
27. sep 2013

Tak aj ja sa k vam pridavam. Ale budem asi trochu vynimka lebo my sme sa vobec nesnazili ale proste to asi tak malo byt :D inac nezufajte mne vysli tri testy negativne az na krvi sa to ukazalo. V pondelok idem na dalsie vysetrenia tak snad bude vsetko ok 🙂

mariankamk
28. sep 2013

babulky, s akymi znackami ste testovali? 🙂

adeala
29. sep 2013

ahoj .-) tak ja sa k vám pridávam 😵 včera poobede som testovala a testík pozitívny 🙂 tak v najbližších dňoch spravím z ranného a snáď bude silnieť 😵 len ešte budem musieť zohnať nejakého gynekológa, teraz sme sa sťahovali a vôbec ma nenapadlo, že by som mohla otehotnieť 😅

ninka25
29. sep 2013

Baby a ako sa teraz citite? Ma tak pobolieva brusko ako pred MS a obcas ma v nom picha, prsia ma vobec nebolia... Dufam ze to je ok 🙂