icon

Rodíme v júni 2014

martinasenajova
14. sep 2013

V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby

voskovka
29. sep 2013

tak my sme mimo hru....dnes 1DC. :-/ ale pokracujeme novym kolom 🙂 krasne tehulkovanie

castania
30. sep 2013

ahojte, pridávam sa k Vám : ) dnes som bola u lekára, termin vychádza na 1.6., vacok je v maternici 🙂 ale srdiecko este nie je, tak kontrola o dva tydzne....vobec si neuvedomujem, ze som tehotna, mame doma maleho krpca 17 mesacneho, tak ani nie je kedy. Verim ze mi nebude tak zle na zaciatku ako ked som cakala jeho ... krasne tehulkovanie 🙂

kathrin17
30. sep 2013

@mariankamk ja som testovala s testami od lekarne dr.maxx pruzkove 10tkove.....toto je ale dnesny uz 20tkovy z netu test, ani neviem aky to je 🙂 ale je to jedno....je krasny 🙂

kathrin17
30. sep 2013

@voskovka to mi je luto, ale coskoro sa urcite dopracujes, mozno do temy julovky 🙂 drzim palceky 🙂

kathrin17
30. sep 2013

@castania ja som bola na sono v piatok.....tiez je vacok v maternici, mal 1a pol mm......ale srdiecko tiez este nebolo....vo stvrtok idem znova na sono, kvoli cyste na vajecniku....verim,ze sa bude zmensovat. 🙂

castania
30. sep 2013

@kathrin17 ja som mala pri prvim velikansku cystu 4 x 8 cm, pomaly sa zmensovala a dokonca ze vyzivovala babo;) ani som to necitila,len som mala skôr velke bruško ako ma,tlačila..držím palce a Tesim;)))

kathrin17
30. sep 2013

@castania to vazne?A vsetko bolo v poriadku?Ja som sa strasne zlakla, ked mi to dr povedal...velkost cysty mam 6x3cm......tak ju chce radsej kontrolovat...a potom o dalsi tyzden pojdem na potvrdenie srdiecka 🙂

castania
30. sep 2013

@kathrin17 catejsie ma zo začiatku kontrolovala aby videla ako cysta napreduje..tiež som sa bála zo začiatku ale ako babo rástlo tak ona sa,zmensovala až vymizla...ja som sa bála ze ked praskne tak ze stiahne babo s ňou ale tal to asi len moja predstavivosť..myslíš na vsetko ...myslím ze to mám aj v profile písané ako to napredovalo ...vsetko bude v poriadku , hlavne nech uz počujeme srdiečko ;)

castania
30. sep 2013

@emilia25 tak ako, si tiež junovka?;)

mariankamk
30. sep 2013

lucim sa, ani ja junovka nebudem ☹

emilia25
30. sep 2013

@castania jasne ms v sobotu neprisla a dnes mi uz pepino vysiel krasne pozitivny juj tsim sa lebo to uz nebol duch ten mi ukazoval takch slabych duchov ze to bol ozaj len taky naznak ducha ale dnes uz krasna ruzova ciarocka.no dnes som testovala 3 krat prvy bol duch druhy vysiel tak lepsie ale tento treti najlepsie lebo to je ten 10tkovy a tie predosle boli 25 tkovy tak ak uz nedojde do buduceho piatku idem na gyndu.dufam ze uz bude vsetko jak ma byt.

sarinka93
1. okt 2013

Ahojte baby dúfam,že aj ja sa môžem pridať 🙂 včera som bola u lekára a povedal,že to môže mať asi 2 mm,ale ešte srdiečko tiež nie je vidieť.. A tiež si to ešte akosi neuvedomujem,že som tehotná, nebolo to snažilkovanie. Práve vôbec sme niečo také nečakali,lebo mám 20,ale teraz už som v kútiku duše šťastná. Držím Vám palce. 🙂

eliaska23
2. okt 2013

Ahojte, tak ja mám menzes dostať v piatok, ale dúfam, že nepríde 🙂 termín mi vychádza podla poslednej ms 11.6.2014. Tu sú moje testíky a dúfam, že nás tu bude pribúdať 🙂

rheia27
2. okt 2013

@eliaska23 ahoj, to si sa testovala v akom casovom odstupe ? 🙂 a inak gratulujem 🙂

balada6
2. okt 2013

takuuuuto slabulinku mam dnes aj ja,,,,🙂 tak rada by som sa k vam Junovky pridala🙂

helena35
2. okt 2013

ahojte,aj ja sa pridavam,som v 3-tom tyzdni,potvrdene uz od lekara,aj ked sa dost bojim kedze 5-te dietatko ako to zvladnem najmensia ma 16-mesiacou ties junovka,a najvecsi 16rokou

eliaska23
2. okt 2013

@rheia27 prvy bol v nedelu, druhy v utorok rano, treti v utorok na obed a stvrty dnes rano, v skutocnosti su ciarky vyraznejsie, len mne to tak nejde odfotit 🙂

rheia27
2. okt 2013

@eliaska23 ja na tych prvych 2ch nic nevidim, cize 3 dni pred MS bol pozitivny 🙂 aspon viem kedy sa testovat

eliaska23
2. okt 2013

@rheia27 na fotke to nevidno na prvych dvoch, ale v skutocnosti su to volnym okom viditelne bledoruzove ciarky 🙂 aj manzel ich hned videl... ale tak ja som sa testla, lebo ja uz som vsetky priznaky poznala a bola som si ista, ze som tehotna, test to len potvrdil 🙂

zabka1987
2. okt 2013

aj ja sem chcem patriť 🙂 ale som len 5DPO, tak musím ešte vydržať trošku na testovanie 🙂

kathrin17
2. okt 2013

juj baby moje, mne zacinaju prve nevolnosti.....vzdy vecer to na mna pride....nezvraciam, ale pocit nechutny...zaludok totalne na vode a napinanie...jujha...toto ma mohlo obist 🙂

eliaska23
3. okt 2013

@kathrin17 na mna to prislo dnes rano, nastastie len napinanie, ked sa najem prejde to. ale ja som stale unavena,spala by som a boli ma cely clovek, hlavne klby. ☹

kukujka
3. okt 2013

Ahojte aj ja sa hlasim opat k junovkam.uz jedno junovciatko mame a teraz sa konecne po roku a pol snazenia zadarilo opat .hcg bolo v utorok 47 a termi porodu vychadza na 10.6 pri lilci som mala tiez termin 10.6 teraz uz len verit ze to uspesne dotiahneme az do konca

mowinka1
6. okt 2013

@martinasenajova gratulujem, mala si 8.9? ja 7.9 😎

mowinka1
6. okt 2013

ahojte súkromka je vytvorená, koho pridať? 😀 😀 😀

mirazaa
6. okt 2013

Ahojte žienky...... aj ja hlasim k junovkám a dúfam že sa možem pridat do vašej skupinky, lebo ako sa dívam asi tu budem najstaršia. Sice tehu ešte nemám potvrdené lekarom, ale na testíkoch sa ukazuju slabučky duchovia..po včerajšom teste je to už vyraznejšie. Podla mojho vypočtu som v 4.t.t s termínom 13.06.2014..... ajajajaj to je prekvapko,skoro pri dospelych detičkách...:🙂)))

ivcak333
7. okt 2013

Ahojte, chcem sa opytat ci beriete niejake vitaminy a ked ano tak ake? Ja rozmyslam ist dnes do lekarne si kupit niejake vitaminy, len neviem ake a aj tehotensky test, mala som dostat MS v sobotu tak myslite ze mi uz ukaze alebo pockat este do soboty s testom? Vdaka 😉

adeala
7. okt 2013

@mowinka1 ahoj 🙂 aj ja by som sa rada pridala, ak môžem 🙂

adeala
7. okt 2013

@ivcak333 10-tkový test by ti už mal ukázať 🙂 aj keď mne na 10DPO nebolo nič vidieť a potom som testa až 17DPO a to bol len taký silnejší duch 🙂 ale skús testnúť z ranného moču, snáď už ti to niečo ukáže a ak nie, tak ti to ukáže v sobotu 😉
inak ja beriem zatiaľ iba kyselinu listovú a uvidím, čo mi povie Dr. vo štvrtok 🙂

pistinka2
7. okt 2013

Ahojte, ja sa s radostou pripajam k Vam🙂 dnes som si robila test, a sup ho, vybehol ruzovy pasik🙂
My sme skusali vlastne len od 15.9., 19.9. a hned to bolo. A to sme sa aj tesili, ze si po prvom drobcovi (2,5 roka) zase trosku uzijeme bez ochrany.