Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
@martinasenajova ahoj, blahozelam 🙂 ja to sice nemam este potvrdene, ale ak nam to vyslo, tiez mi to vychadza na zaciatok juna, ty si to ako zistila tak skoro?
@martinasenajova nemas zle vyratane tyzdne? 🙂 Tehotenske tt sa rataju od prveho dna poslednej MS...
hehe, dievčatá takže som sa sekla vychádza to na máj :D :D
@mariankamk tak vitaj ze vitaj ty si ktory dpo???
@voskovka este len 1, takze mam o kus dlhsiu cestu ako vy 😅
@voskovka
@mariankamk
tak dievcence, sme v tom spolu a ten jun 2014 bude nas 😀
@voskovka
@mariankamk
a ako dlho sa uz snazite?
@eruuuska od minuleho septembra.....pco anovulacne cykly liecba clostilom pichanie pregnylu vyskusane vselico...... a nic...ziadne folikuly ziadna ovulka doporucene IVF.potom sme mali aj dost narocne obdobie vo vztahu tak sme prestali snazilkovat a nechali to tak.a uzivala som antikoncepciu.teraz v auguste zle pečenovky tak som douzivala poslednu davku antikoncepcie....a tento mesiac je uplne zaujimavy nakolko moja lekarka bola prekvapena z ovulacie z vajecnika ktory bol "neaktivny" od prveho porodu takze zazraky sa deju a uvidime ci sa budu diat aj dalej..... a ty???
@eruuuska my od maja minuleho roku
@voskovka
@mariankamk
no tak my sa snazime 5 rokov (tie nebudem ani opisovat, som si vytrpela svoje), pocas ktorych mi moj gyn tvrdil, ze vsetko je ok a malo sa snazime 😠 , 😠 kedze ja som tusila, ze nieco nie je v poriadku, tak sme sa objednali v CAR a tam mi pred par mesiacmi zistili pco a anovulacne cykly, beriem inofolic a teraz som prvy mesiac po stimulacii clostylom bol tam jeden krasny folik, co sme sa naramne tesili, tak tiez uvidime ako dopadnem, samozrejmost bola zmena gynekologa a nova doktorka mi povedala, ze pco jak vysite a nechape, ze ten predtym to neriesil...takze tak
no tak baby v maji mi to nevyslo ale uz viem ze nam to vyslo tento mesiac sice ms mam dostat presne za tyzden ale uz mi vychadzaju pekne testy pozitivne aspon niektore.uvidime ako budu silniet.tak nam drzkam vsetkym palce aby nam to vyslo do uplneho stastneho konca.
ahojte baby tak ja som testovala prvy testik mi vysiel pozitivny 15.9.2013 takze teoreticky by som mohla mat termin jun 2014
... hm, to nemyslíte vážne? že jún 2014 ? ja mám doma júnovčiatko, síce narodené už v máji... ale aj tak rada spomínam na toto tehu s nádejným júnovčiatkom... a to už bude mať 3 rôčky... ten čas letí - prajem vám všetkým krásne bezproblémové tehotenstvo a hlavne donosené detičky , nech sa narodia na termín - teda v júni 2014 🙂
@majcaalexko tak ty si tu zatial jedina ktora je uz ista aj potvrdena krvou....si daj do pasu ze cakas babätko 🙂
@voskovka hej uz ukazuju robila som si tie co su uz hned po oplodneni ale tie vychadzaju slabunko pozitivne ale este jeden kupovavam v drogerii a ten uz ukazal pekne no dnes som 25dc a 18dpo takze tak som mala moc skoro ovulaciu dva dni po ms 4.8 bol posledny styk lebo manzel musel uz ist do prace a prisiel az teraz vo stvrtok.ale poviem ze unas toto bolo presne pred 4 rokmi takto isto s druhym synom tiez na prve narodeninky prveho synceka 5.9.a tiez po ms hned.
@emilia25 kolko dni si mala menzes? nikdy som nikoho nepocula aby mal 2 dni po ms hned ovulaciu....a 25dc a 18dpo????no ja neviem neratas to nejako divne???
aka je to znacka co ti ukazuju hned po oplodneni??to ma dost zaujima nakolko som tiez nepocula aby hned po oplodneni bol test slabo pozitivny.
ved oplodnene vajicko musi mat nejaky cas na doputovanie do maternice a potom az ked sa uhniezdi zacne produkovat hcg ktore zachytia testy. ty si teda asi nejaka vynimka......

gratulujeeeeeeem 🙂