Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@petkael tak odporúčam ti vyskúšať to, ked to už máš. síce prvý krát to bolelo a bola som s toho celá taká že ako ja porodím že chcem radšej cisársky ale už si pomaličky zvykám, cvičím 2x denne, dnes som sa dostala skoro na 22cm. neni to príjemne ale tak myslím na to že nechcem nástrih a nech som taká viac pripravená na ten pôrod, teraz si to viem tak lepšie predstavit, ako tlačit a všetko.
@petkael no tak práve preto to skús nech už nie si roztrhaná, kúpila som si k tomu lubrigačný gél v lekárni, na prvý krát som si myslela že ani nehrozí to strčit dnu ale už si fatk zvykám. tak odporúčam, aj baby čo s tým cvičili tak píšu že vôbec neboli nastrihnuté tak to je super podla mna.
@jajao
Pôrodný plán
Pokiaľ sa počas pôrodu ( všetkých jeho fáz ) nevyskytnú stavy vážneho ohrozenia zdravia môjho dieťatka alebo môjho, tak by som si priala, aby zdravotnícky personál rešpektoval uvedené body, ktoré som sformulovala zo slobodnej vôle, na základe poznatkov z bežne dostupných zdrojov informácií o tehotenstve, pôrode a šestonedelí.
Som odhodlaná rodiť čo najprirodzenejšie, ale spolieham na Vašu pomoc, odbornosť, rozhodnosť a radu v prípade komplikácií.
......
Jeej drzim Vam vsetkym palce, ja som bola augustovka v Kochu 2012 😀😀😀😀😀
Aj ja vam drzim palce, ja som bola augustovka 2013 🙂 u Mudr. Ondackovej. Ako ten cas leti...
@martynnka skvely napad tato tema🙂
Ja som sa prave vratila z poradne..chodim mudr.marcisovej..skvela zena,uzasny pristup a aj pri porode ju chceme mat...inak ten rozpis je pri dverach v ambulancii c.1:)..a viem ze ona dokonca masiruje hradzi pri porode aby sa nemuselo nastrihavat🙂..my sme pekne zatvoreni a ani to nevyzera na porod...ale bola som na monitore a jedna velka kontrakcia sa ukazala..aj som to citila,tak uz viem co mam cakat a sledovat 😉 vraj v tomto case je uz normalne ze sa obcas jedna dve objavia🙂
Kocky drzim v palce 🙂
Ja som mala byt julovka, ale Ninka si to zariadila po svojom a tak sa zo mna stala junovka 2014.
Urcite nebudete lutovat. Ja som bola maximalne spokojna a nelutujem ani cent 🙂
@lusipe a to je rozpis sluzieb vsetkych lekarov? No, skoda, ze som to nevedela, som v tej ambulancii vcera bola, ale uz tam nebudem chodit, uz pojdem len do Ruzinova na poradne...
Ja idem na monitor prvykrat o dva tyzdne, to bude v 38tt, tak som zvedava. Ja som na prst otvorena.
@martynnka su tam pohotovostne sluzby tak som videla kto ma kedy sluzbu a koho mozem cakat🙂 ale nepamatam sa kto kedy🙂 ..tak to budem drzat palce..
Ale inak dievcata je sranda ako to u kocha oni pocitaju...ja som dnes 36+6 a konik mi ukazuje 37 tt co som aj brala,ze ho koncim..ale oni to beru,ze ja koncim 36tt...mate s tym tiez skusenost?
v septembri a idem do kocha rodit druhy krat len minule som byvala o ulicu dalej teraz uz sme v dome mimo ba a chcela by som sa asi vyhnut parkovaniu na partizanskej...a ktori dr ordinuju v ruzinove? tiez neviem ku komu chodit na poradne, pacili sa mi aj marcisova aj ondackova... 🙂 @martynnka
@ellie81 skoro vsetci doktori ordinuju aj v ružinove/partizanskej
kuk sem http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/gynekologia/lek...
@ellie81 hej, polikliniku mam aj peso z domu. Akurat muz robi v centre a musim mu vzdy bud dat nasho dvojrocneho alebo ide s nami, lebo teda na gynekologicke vyaetrenie si to s malym neviem predstavit 😀 Tak som myslela, ze uz budem na tu Partizansku chodit, ale sme tam vcera zhodou blbych okolnosti cakali hodinu a pol. Sa nam ospravedlnovali recepcne, aj doktorka, ze mali tri urgentne pripady a ze ich to mrzi. Tak midr. Ondackova odporucila, ze stvrtky byva v Ruzinove a tam cakat nebudem, ze predsa len to nie je bemocnica a je tam v tomto smere klud...

@petkael mna to ani nenapadlo riesit, ale mozes si to dat do porodneho planu. Spytaj sa na to na poradni a tiez si nechaj poradit, ci ma zmysel to v tom porodnom plane mat...