icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

martynnka
autor
23. júl 2014

@petkael mna to ani nenapadlo riesit, ale mozes si to dat do porodneho planu. Spytaj sa na to na poradni a tiez si nechaj poradit, ci ma zmysel to v tom porodnom plane mat...

petkael
23. júl 2014

@vanesa73 ja som si kúpila, ale ešte som nezačala a aj sa bojím začať lebo som teraz nedávno mala mykozu keďže som s prepáčením zozrala celý dezert :-/

vanesa73
23. júl 2014

@petkael tak odporúčam ti vyskúšať to, ked to už máš. síce prvý krát to bolelo a bola som s toho celá taká že ako ja porodím že chcem radšej cisársky ale už si pomaličky zvykám, cvičím 2x denne, dnes som sa dostala skoro na 22cm. neni to príjemne ale tak myslím na to že nechcem nástrih a nech som taká viac pripravená na ten pôrod, teraz si to viem tak lepšie predstavit, ako tlačit a všetko.

vanesa73
23. júl 2014

@zdenulkam hm jakto že mne ešte nerobila tie pásy, tak som zvedavá či v piatok bude robit

petkael
23. júl 2014

@vanesa73 no však já by som veľmi chcela, lebo pri prvom pôrode ma nastrihla+ aj som sa roztrhla ... len sa bojím keď som mala tu mykozu či to nevadí... a ako to pouzivas? Teda myslím,že či si dávaš niečo na to. ...

vanesa73
23. júl 2014

@petkael no tak práve preto to skús nech už nie si roztrhaná, kúpila som si k tomu lubrigačný gél v lekárni, na prvý krát som si myslela že ani nehrozí to strčit dnu ale už si fatk zvykám. tak odporúčam, aj baby čo s tým cvičili tak píšu že vôbec neboli nastrihnuté tak to je super podla mna.

jajao
23. júl 2014

@vanesa73 ja sa chystam zacat tento tyzden 🙂
@petkael tusim marcisova niekomu tu hradzu masirovala a u ondackovej asi tiez nebude problem, ak sa o tom budete bavit
@martynnka k porodnemu planu si si pisala aj nejaky "uvod" alebo priamo len priania?

petkael
23. júl 2014

@jajao tak snáď sa nám podarí rodiť u nej 🙂 ja som si k pôrod nemu plánu písala aj stručný úvod

jajao
23. júl 2014

@petkael mne je ten uvod take cudne pisat...tak som tam dala len tych par veci, na ktorych mi zalezi a nie je to uplne standardny postup...myslis, ze by si mi ho mohla poslat? 🙂 ide my len o styl

martynnka
autor
23. júl 2014

@jajao aj ja tam mam uvod, som to pisala podla jednej knihy o bondingu...

petkael
23. júl 2014

@jajao jasné pošlem 🙂

petkael
23. júl 2014

@jajao
Pôrodný plán

Pokiaľ sa počas pôrodu ( všetkých jeho fáz ) nevyskytnú stavy vážneho ohrozenia zdravia môjho dieťatka alebo môjho, tak by som si priala, aby zdravotnícky personál rešpektoval uvedené body, ktoré som sformulovala zo slobodnej vôle, na základe poznatkov z bežne dostupných zdrojov informácií o tehotenstve, pôrode a šestonedelí.
Som odhodlaná rodiť čo najprirodzenejšie, ale spolieham na Vašu pomoc, odbornosť, rozhodnosť a radu v prípade komplikácií.

......

jajao
23. júl 2014

@petkael dakujem 🙂

petkael
23. júl 2014

@jajao rado sa stalo 🙂

roamers
23. júl 2014

Jeej drzim Vam vsetkym palce, ja som bola augustovka v Kochu 2012 😀😀😀😀😀

jajao
23. júl 2014

@martynnka dakujem, mas to super...ja som to len uuuuuplne strucne

dasamo
23. júl 2014

Aj ja vam drzim palce, ja som bola augustovka 2013 🙂 u Mudr. Ondackovej. Ako ten cas leti...

martynnka
autor
23. júl 2014

@jajao trosku take osobnejsie som to chcela mat 🙂

lusipe
23. júl 2014

@martynnka skvely napad tato tema🙂
Ja som sa prave vratila z poradne..chodim mudr.marcisovej..skvela zena,uzasny pristup a aj pri porode ju chceme mat...inak ten rozpis je pri dverach v ambulancii c.1:)..a viem ze ona dokonca masiruje hradzi pri porode aby sa nemuselo nastrihavat🙂..my sme pekne zatvoreni a ani to nevyzera na porod...ale bola som na monitore a jedna velka kontrakcia sa ukazala..aj som to citila,tak uz viem co mam cakat a sledovat 😉 vraj v tomto case je uz normalne ze sa obcas jedna dve objavia🙂

caculiq
23. júl 2014

Kocky drzim v palce 🙂
Ja som mala byt julovka, ale Ninka si to zariadila po svojom a tak sa zo mna stala junovka 2014.
Urcite nebudete lutovat. Ja som bola maximalne spokojna a nelutujem ani cent 🙂

martynnka
autor
23. júl 2014

@lusipe a to je rozpis sluzieb vsetkych lekarov? No, skoda, ze som to nevedela, som v tej ambulancii vcera bola, ale uz tam nebudem chodit, uz pojdem len do Ruzinova na poradne...

Ja idem na monitor prvykrat o dva tyzdne, to bude v 38tt, tak som zvedava. Ja som na prst otvorena.

ellie81
23. júl 2014

@martynnka ahoj prosim ta da sa vybrat ci chces chodit na poradne do ruzinova alebo na partizansku?

lusipe
23. júl 2014

@martynnka su tam pohotovostne sluzby tak som videla kto ma kedy sluzbu a koho mozem cakat🙂 ale nepamatam sa kto kedy🙂 ..tak to budem drzat palce..
Ale inak dievcata je sranda ako to u kocha oni pocitaju...ja som dnes 36+6 a konik mi ukazuje 37 tt co som aj brala,ze ho koncim..ale oni to beru,ze ja koncim 36tt...mate s tym tiez skusenost?

martynnka
autor
23. júl 2014

@ellie81 ano, da sa to vybrat, niektori lekari ordinuju aj v ruzinove, treba to pri objednavani sa na recepcii povedat, prip. rovno vybrat lekara, ku ktoremu chces chodit. Aj ty mas termin v auguste a ide do Kocha rodit? 🙂

martynnka
autor
23. júl 2014

@lusipe aj ja som si to vsimla. Mne vcera hovori, ze som v 35tt, pricom mne teraz prebieha 36tt. Tak zrejme to beru podla toho, ktory tyzden tehotenstva je ukonceny.

ellie81
23. júl 2014

v septembri a idem do kocha rodit druhy krat len minule som byvala o ulicu dalej teraz uz sme v dome mimo ba a chcela by som sa asi vyhnut parkovaniu na partizanskej...a ktori dr ordinuju v ruzinove? tiez neviem ku komu chodit na poradne, pacili sa mi aj marcisova aj ondackova... 🙂 @martynnka

zdenulkam
23. júl 2014

@ellie81 skoro vsetci doktori ordinuju aj v ružinove/partizanskej
kuk sem http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/gynekologia/lek...

martynnka
autor
23. júl 2014

@ellie81 ja som zatial vzdy zaparkovala tam za zakrutou vpravo bud eate pred tym hotelom alebo hned za nim.

ellie81
23. júl 2014

@martynnka a ty preco chodis do ruzinova, mas to blizsie?

martynnka
autor
23. júl 2014

@ellie81 hej, polikliniku mam aj peso z domu. Akurat muz robi v centre a musim mu vzdy bud dat nasho dvojrocneho alebo ide s nami, lebo teda na gynekologicke vyaetrenie si to s malym neviem predstavit 😀 Tak som myslela, ze uz budem na tu Partizansku chodit, ale sme tam vcera zhodou blbych okolnosti cakali hodinu a pol. Sa nam ospravedlnovali recepcne, aj doktorka, ze mali tri urgentne pripady a ze ich to mrzi. Tak midr. Ondackova odporucila, ze stvrtky byva v Ruzinove a tam cakat nebudem, ze predsa len to nie je bemocnica a je tam v tomto smere klud...