Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@bubamara25 dakujem. Ak mozem, este sa spytam, ci sa v ramci tej informacnej casti venovali okrem porodu aj dojceniu a prip. starostlivosti o dieta.
Dojčeniu zbežne, nebola tam laktačná poradkyňa. Základné veci ako kúpanie, prebaľovanie a aj prikladanie k prsníku tu ukážu detské sestry po pôrode ;)
@sziwi Kludne si napis aj svoj plan a prediskutuj na poradni. Ja som tak mala.
@alexandra2222 Dakujem ti 🙂 A mozem sa spytat, aky format si tomu dala? Pisala si hore aj svoje meno a na zaver nejake podakovanie, podpis? Alebo len ten uvod a jednotlive body si si vypisala. Mam vo stvrtok poradnu, tak si to chcem dovtedy nachystat 😉
Kočky, takže pôrod u Kocha stojí 1200e ano?
Ja mám termnín až koncom júna ale chcem rodiť len tam zo štátnych nemocníc mám hrôzu a bojím sa tej masovky a rychleho odrodenia aby im si odškrtli jednu a išli na ďalšiu
Ahojte dievčatá...my máme termín 17. mája 2015 a keďže som pacientkou Kocha tak zvažujem aj pôrod. Aj keď poviem pravdu, doteraz som pôrod tam ani nezvažovala a chcela som ísť odrodiť domov (MI) k rodinnému známemu. Ale keďže bývame a pracujeme v Ba tak čoraz viac uvažujem nad pôrodom tu v Ba a nad Kochom aj keď stojí nemalé peniaze. Počúvam viac-menej samé chvály čo ma tiež ovplyvňuje... síce je ešte čas ale už uvažujem aj nad touto možnosťou. Kamarátka rodí teraz 13. dec tak uvidím čo povie - je tiež prvorodička.
@celasapremenim mozem sa ta prodim spytat k comu sluzia tie lanove semiacka a ako si ich spravne aplikovat? Zistujem si rozne veci ktore mozu dopomoct k lepsiemu porodu 🙂 mam termin v maji 2015. Velmi pekne ti dakujem 🙂
@ritak nevahaj, tie peniaze stoja za to;)
@ritak
@sziwi
@alexandra2222 ahojte, viete mi tak prosim v skratke napisat, kolko stoji u nich cele tehotenstvo a porod? tych 1200 je poplatok cisto len za porod?
@gabi89 Ja som ich pacientkou, takze som mala zaplateny celorocny poplatok 120eur + 179eur, ked som ostala tehotna a v tom som mala vsetko. Nedoplacala som uz nic. Ale ak by si chodila do Kochu od toho 34tt, mari sa mi, ze za kazdu poradnu 20eur sa plati, ale na 100% zial neviem. Skus pozriet stranku www.gpn.sk, tam maju aj aktualny cennik. Pripadne si zavolaj, odporucam volat skor vo vecernych hodinach 😉
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.
Ahojte poraďte prosím-moze byt pri porode manzel a zaroven aj dula?
Ahojte, viete mi odporucit lekarku, ktora vas odrodila u Kocha? dakujem