icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

Strana
z43
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
luna11
8. nov 2014

@bubamara25 dakujem. Ak mozem, este sa spytam, ci sa v ramci tej informacnej casti venovali okrem porodu aj dojceniu a prip. starostlivosti o dieta.

bubamara25
9. nov 2014

Dojčeniu zbežne, nebola tam laktačná poradkyňa. Základné veci ako kúpanie, prebaľovanie a aj prikladanie k prsníku tu ukážu detské sestry po pôrode ;)

alexandra2222
9. nov 2014

@sziwi Kludne si napis aj svoj plan a prediskutuj na poradni. Ja som tak mala.

sziwi
11. nov 2014

@alexandra2222 Dakujem ti 🙂 A mozem sa spytat, aky format si tomu dala? Pisala si hore aj svoje meno a na zaver nejake podakovanie, podpis? Alebo len ten uvod a jednotlive body si si vypisala. Mam vo stvrtok poradnu, tak si to chcem dovtedy nachystat 😉

lussy1305
24. nov 2014

Kočky, takže pôrod u Kocha stojí 1200e ano?
Ja mám termnín až koncom júna ale chcem rodiť len tam zo štátnych nemocníc mám hrôzu a bojím sa tej masovky a rychleho odrodenia aby im si odškrtli jednu a išli na ďalšiu

ritak
24. nov 2014

Ahojte dievčatá...my máme termín 17. mája 2015 a keďže som pacientkou Kocha tak zvažujem aj pôrod. Aj keď poviem pravdu, doteraz som pôrod tam ani nezvažovala a chcela som ísť odrodiť domov (MI) k rodinnému známemu. Ale keďže bývame a pracujeme v Ba tak čoraz viac uvažujem nad pôrodom tu v Ba a nad Kochom aj keď stojí nemalé peniaze. Počúvam viac-menej samé chvály čo ma tiež ovplyvňuje... síce je ešte čas ale už uvažujem aj nad touto možnosťou. Kamarátka rodí teraz 13. dec tak uvidím čo povie - je tiež prvorodička.

sziwi
25. nov 2014

@lussy1305 Ahoj, ano zatial to stoji 1200eur. Ak mas vsak zaplateny celorocny poplatok + tehu poplatok (cize by si bola ich pacientkou), tak to stoji 1100eur. No a potom si este musis priratat plus 300eur, ak by si si chcela zazmluvnit konkretneho lekara.

ritak
25. nov 2014

@celasapremenim mozem sa ta prodim spytat k comu sluzia tie lanove semiacka a ako si ich spravne aplikovat? Zistujem si rozne veci ktore mozu dopomoct k lepsiemu porodu 🙂 mam termin v maji 2015. Velmi pekne ti dakujem 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
alexandra2222
8. dec 2014

@ritak nevahaj, tie peniaze stoja za to;)

gabi89
26. jan 2015

@ritak
@sziwi
@alexandra2222 ahojte, viete mi tak prosim v skratke napisat, kolko stoji u nich cele tehotenstvo a porod? tych 1200 je poplatok cisto len za porod?

sziwi
26. jan 2015

@gabi89 Pokial nie si ich pacientkou, tak 1200eur je len cisto za porod. Dalsich 300eur, ak si chces zazmluvnit konkretneho lekara, zoznam lekarov k dispozicii maju priamo na stranke 😉

gabi89
26. jan 2015

@sziwi a co sa tyka vysetrenia kazdy mesiac a ultrazvuky,za to sa platia dalsie peniaze?

ritak
26. jan 2015

@gabi89 ak si ich pacientkou platíš ročný poplatok 299€ ak si tehotná, inak ak nie si tehotná je celoročný poplatok 120€

sziwi
27. jan 2015

@gabi89 Ja som ich pacientkou, takze som mala zaplateny celorocny poplatok 120eur + 179eur, ked som ostala tehotna a v tom som mala vsetko. Nedoplacala som uz nic. Ale ak by si chodila do Kochu od toho 34tt, mari sa mi, ze za kazdu poradnu 20eur sa plati, ale na 100% zial neviem. Skus pozriet stranku www.gpn.sk, tam maju aj aktualny cennik. Pripadne si zavolaj, odporucam volat skor vo vecernych hodinach 😉

lienockalenka
6. mar 2015

Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.

potvorka77
1. apr 2015

Ahojte poraďte prosím-moze byt pri porode manzel a zaroven aj dula?

cathrin18
1. jún 2015

Ahojte, viete mi odporucit lekarku, ktora vas odrodila u Kocha? dakujem

sziwi
18. jún 2015

@cathrin18 Mna sice odrodil lekar, ale velmi si pochvaluju Ondackovu a Marcisovu - hlavne kvoli tomu, ze su za prirodzeny porod bez nastrihu. Ale napr. aj Zavodska je fajn. V Kochu su podla mna dobri vsetci, ide skor o to, kto ti sadne a komu budes doverovat 😉 Drzim palce!

petronela27
Autor odpoveď zmazal
Strana
z43