Šamorín - mamičky, tehulky, snažilky. Ste tu nejaké?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😃
ajojte
no tenisove kurty som videla aj tam pri parku co je pomle a tenis by som si dala aj ja ale to necham na leto teraz staci squash a squash je tu pri nas na veternej a tiez aj aerobic
a ja mam tiez migrenu boli ma hlava jak kona to asi z toho ze sme v noci ela nespali a tžiez aj z pocasia
8-(
no tenisove kurty som videla aj tam pri parku co je pomle a tenis by som si dala aj ja ale to necham na leto teraz staci squash a squash je tu pri nas na veternej a tiez aj aerobic
a ja mam tiez migrenu boli ma hlava jak kona to asi z toho ze sme v noci ela nespali a tžiez aj z pocasia
8-(
Ahojte,.....som mala co robit kym som to docitala......
My v robote zablokovali konika.... ]-( ,spiny nemecke.......vsak som stihala aj robotu aj vsetko 😞
Teraz sa sem dostanem az vecer ak sa mi este bude chciet.
Nieco na mna leze nam vcera v praci nekurili,ze praskol kotol.... :-p uz som zahajila liecbu,homeopatikami a bylinami,ale asi si este uvarim aj vinko....
Inac co stym stretkom? ste to nejako zahovorili. 😉
My v robote zablokovali konika.... ]-( ,spiny nemecke.......vsak som stihala aj robotu aj vsetko 😞
Teraz sa sem dostanem az vecer ak sa mi este bude chciet.
Nieco na mna leze nam vcera v praci nekurili,ze praskol kotol.... :-p uz som zahajila liecbu,homeopatikami a bylinami,ale asi si este uvarim aj vinko....
Inac co stym stretkom? ste to nejako zahovorili. 😉
budúci utorok, aj pondelok je OK, ale radšej utorok, lebo ráno idem na GTT a po 18stej by som nemala nič jesť ani piť sladké, takže ani alkáč nie... tak radšej ten utorok a mliečňaky, mohli by sme ísť pešo, čo poviete? ak by nebola moc kosa? by sme si zobrali nejaké vínko alebo niečo do plastových pohárikov a po ceste by sme ešte čo to popili 😃 my sme tak v lete chodili s pohárikmi večer po ulici 😃
kašlite na skype, veď máme koňa, zatial fičí...
kašlite na skype, veď máme koňa, zatial fičí...
Začni písať odpoveď...

Odošli
Sa tu budem bat sama....