September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@jenny6 ..ja mam mutsy 4rider a je super! velmi lahko sa sklada a dava do auta, koliecka su nafukovacie - takze super, celu zimu sme mali terenne jazdy po snehu a aj po poli😀...rucka sa sklada "teleskopicky" - parada!! sportak je super!!!! akurat som mala problem s vanickou - pre moju dlhanu bola vanicka kratka...kedze bola naobliekana, este deka, hruby fusak...a plus aj jej centimetre...musela som ist do sportaku uz vo februari, ale zas az tak to nevadilo...
...ale ako pise euka210 - musis si najst kocik podla vlastnych narokov🙂
@blanch12 netrap sa, moj maly tiez nema este ani jedneho zuba..mozno im dlhsie vydrzia..🙂 Kamaratkina mala je o 5dni starsia a uz ma 6 zubov. Dalsej kamaratky mala je o mesiac starsia od maleho a tiez nema este ani jeden..Mne maly zatial ani nepripada,ze by ich mal o chvilu mat..🙂
My uz mame 8 zubkov a teraz mu ide dalsi 🙂 a napriklad kogegyna na maleho a ani jeden zubok...
ahojte, ja som az teraz zistila ze je tu taka diskusia🙂)) mam dcerku, tiez je narodena v septembri 2011, pozeram ze riesite zubky..zatial mame len 2 dolne🙂
my uz mame 8 zubkov, 4hore a 4dolu 😀
dievcata, chcem sa spytat, este dojcim, ale len rano a vecer, mam davat malej aj umele mlieko? aby mala mliecko aj cez den?
@michaela14 a my zatial 6-4hore a 2 dole 🙂
asi nam idu 4 horne zubky naraz ☹ horucky 39 ☹((
no viki1509 aj nám idú naraz štyri zúbky a malý teplotuje a v noci zle spinká :(
ale cez deň je taký malátny,ale len trošku a papká všetko tak to som rada 🙂 😉
my mame 7 zubov...najprv nic, nic a potom dolne a za tyzden vysli horne styri...nastastie bez teplot ci nespania 🙂
budeme mat 10m a az teraz ockovanie, co maju deti v 3m...vdaka ockovaniu proti TBC
baby chcem sa vas opytat, ci uz vase deturence chodia a ci riesite topanocky. Nas sa taha hore, chodi sice len trochu za rucky, no velmi rad...viem, ze topanky este netreba, ale nieco by sa obcas zislo, v com by mohol vonku trosku si postat ci pochodit...stacili by papuckove sandalky, kedze je leto?...lahke, makke, no s klenbou a pevnou patou, aby zvykal. Skusala som totiz topanocky Rak s takou korkovou podrazkou ci take nieco, no nas je baculo a nart som nevopchala a pre tych par krokov na 1-2m topanky za 20e...no nemusim, ked viem, ze sa ich este nakupujeme, ked zacne poriadne chodit. dik za vase nazory.
@euka210, ahoj. Nas chodi od 8 mesiaca a 1 tyzdna. Zo zaciatku sme topanocky neriesili, ved aj naco, chodil len po byte a tak chodil v protismykovych ponozkach, najlepsie pre detsku nozicku je chodit boso 😉 . Potom zacal chodit uz aj po vonku, kedze uz v kociariku neobsedel, tak sme mu kupili na leto Keen sandalky, dost drahe, ale su super, zmesti sa mu tam jeho nartik, kedze deticky ho maju vysoky, az casom sa upravuje, ked rastie nozicka. Su drahe, ale lahko sa obuvaju a su take siroke, ze netlaci ani palceky a tym ma aj skvelu stabilitu 🙂 . Dnu musia byť topánky rovné, nie tvarované, cize nemusis vyberat s klenbou, to az tusim po 4 roku zivota dietatka 😉 .
Ahojte🙂 Prajem vsetkym septembrovcatam krasne prve narodeniny a vela boztekov slintoskov nech rozdavaju a nech sa tesia zo zivota, a mamkam prajem, nech maju krasny a vesely kazdy den s tymi nasimi rocnymi zazrakmi🙂
ponúkam serioznu prácu na doma nemáte niekto záujem?
@lusindata2 o co ide?
@lusindata2 aj mna by zaujimalo nieco blizsie...;)
@suzieqiu no tak tvoja tabulka neklame, malinky sa mi narodil 30 septembra 2011 a aj v tvojej tabulke to mal byt chlap 🙂
@zdenocka vsak praveze nie je dobre ked dietatmko chodi po tvrdej podlahe na boso, kvoli klenbe a topanocky s klenbou musia mat od prvych topanociek to je najdolezitejsie. Vsetky ortopedicke detske topanocky od cisla 18 mas s klenbou. To ti povie kazdy ortobed a neurolog.
@euka210 mne ked maly chodil este tak, ze poriadne nechodil 🙂 tiez som mu obuvala aj vonka papucky rak, taktiez s pevnou patou a klenbou, to je dolezite a teraz mu tiez kupujem topanocky od raka a co ma botsky nike tak do tych mu kupim ortopedicku vlozku, este su mu velke
@spuntikmathiasko,
deti do 4 rokov majú na nohách tukové vankúšiky, ktoré chránia vyvíjajúcu sa klenbu pred preťažením. Noha vyzerá ako plochá, ale nie je. Deti by nemali behať bosé po tvrdých plochých podlahách, ktoré máme v bytoch (domoch), papučky stlmia tvrdé nárazy a spevňujú nohu, aby nedochádzalo k vybočovaniu päty. Naopak pre nožičku je prospešné behanie po piesku alebo tráve.
My mame koberce 🙂.
@zdenocka ano po makkom je dobre ked chodia bose, ale moj ma 16 mesiacov a pekne sa mu crta klenba a kolegyna v robote co ma vnukov tak jeden ma 6 druhy 3 a obaja maju plochu nozku a riesia to uz aj u toho 3 rocneho a ked mu ortoped videl botasky na nohach tak ich riadne zvozil, ze dieta ma nosit pevne topanky s klenbou od malicka.

..baby mate uz zubky?...teda vase deturence?...lebo moj drobec este ani jeden 😕 ...a uz by aj mala mat..ci? 😨