September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@uzovicka hej mi tiez od augusta,ale aktivnedruhy cyklus.u nastiez nebol problem prve dieta,, hned po prvom nechranenom sexe a nechceli sme ho, lebo som pred maturitou bola, no teraz som happy!!!!Berem aj clostilbegyt, ja po vysadeni HAK som mala aj 53 dnove cykly. ale posledny bol uz 34DC, tak uvidime. Ked mas 28DC tak tebe by uz test aj ukazal. Kde si ma zbadala, tu v tejto teme?
@manamani1 tu, aj na inych snazilkovskych. A pises, ze to uz vzdas a ostanes pri jednom. Ja viem, ze to si len tak v zufalstve napisala a vobec si to tak nemyslela, ale mozno prave preto to teraz vyjde. Ktory tehu test je dobry?? Zajtra by som asi skocila do lekarne. Alebo pockam do 5. januara???(28DC) Ale asi nevydrzim 😉
@uzovicka 5.1. budes 28DC???? Jednoznacne MAMATEST, ak ho u vas maju, lebo u nas nie,tak som objednavala cez net.A ak mas hlien, to neznamena ze ovulka bola. mne nedozrievaju folikuli, mala som aj bolesti aj hlien, ale podla UZV ovulka nebola.Nerozmyslas a rieseni problemu s gynekologom?
Ano, 5.1. mam 28 DC. Ak to tento tyzden nepotvrdi tehu, tak buduci, resp. po menzese sa vydam k zenskej... Aky je postup? UZV mi ako zisti ovu? A ta folikulometria? Absolvovala si to? Ja zatial nic, ale budem to riesit, ak sa teraz nezadari, uz dlhsie nebudem cakat.
Ahojte baby,,dúfam, že sa pridám k Vám aj ja...teraz sa snažilkujeme pred 3 mes. som mala MA ☹ ovulka prebehla, no či to bude pozitívne uvidíme 🙂 Ráno som si merala BT a mala som 37,5, neviem presne čo to môže znamenať, ale uvidíme. Najbližšiu mrchu mám dostať 13.1. tak čakám 🙂
caute babulky ,...my mame TP 1.9. 🙂) tak dufame, ye pojde pekne vsetko ako ma a ye nas maly mysiacik bude rast ako sa patri. prvy UZV uz mame za sebou v 5tt. bolo zatial vidiet len bublinku ale doktor povedal, ze je vyborne ulozene a ze o tyzden to skontroluje este a ak bude vsetko ok pojdem na PNku do 12tt. takze tento srvtok nas caka dalsi UZV... uz sa neviem dockat...... tak sa vytesujeme ze budeme doma valat sunky a konecne ozehlim tu horu pradla co tam mam... 🙂)
@papucz kedy si mala PM? a neni ti nijako zle? na grc a tak? lebo ja som mala PM 27.11. a nic mi neni zatial ... len som strasne hladna furt 😀 by som zozrala aj kravu 😀 😀 tak som rozmyslala ci niesom nejaka divna, ze vsetky grcaju a je in zle a tak a my sa zatial drzime 🙂 celi spokojni a stastni 🙂
ahojte,pripájam sa k vám.TP vychádza 2.9.2012.u doktora som zatial nebola,PM 26.11.robila som 2 testy,posledný na Silvestra a krásne//čiarky.mám doma už párik detičiek tak uvidíme teraz.ináč sme sa tento krát snažili vyše roka ,manžel mal málo spermií.už bola aj schválená žiadosť na IVF,v januári sme mali naplánované IUI 😵 .ale podarilo sa to konečne bez všetkého 😀 .prajem vela úspechov v snažení a aby nás tu bolo čo najviac 😉
@katka143 joj...gratulujem... 🙂)) to máte super,že ste chceli ešte tretie bábenko......to sa len tak nevidí.....ja mám skôr ten opak.tiež mám dve dievčatá....a chcela by som chlapca ešte....a manžel nie :( tak nech všetko dobre vychádza 🙂
@mattuliatko30 @papucz dakujem vám obom a nech sa každej jednej darí 😵 .Teraz sa tu asi budeme stretávať častejšie 😀
@katka143 tak dúfam...ja sem aspoň chodím..a pozerám...ako sa kočkám darí.....a ako staré máte detičky?
@mattuliatko30 chlapec má 11 a dcéra bude mať o týždeň 7rokov.a tvoje dievky?
@katka143 moje majú 9 a 6 🙂 a ja by som tak veľmi chcela ešte takého mazlíčka......mohla by to byť aj dievka....veď čo už..hlavne nech je zdravé......tak ja si dávam čas tak do tej 35ky.....potom už asi nie....tak dúfam,a verím,že niečo manžela nakopne...a predsa povolí 😉
@mattuliatko30 presne tak nech je len zdravé...ja verím že manželíka nejako presvečíš a čoskoro sa budeš tešiť aj ty 😀
@katka143 uvidíme...dúfam a verím.......a vy ste chceli tretie?..v dnešnej dobe nie moc časté 😉
@mattuliatko30 áno chceli a niečo vyše roka sa snažili.manžel ešte podpichuje,že potom ešte jedno 😝 .ale ja by som týmto už asi skončila 😅
@katka143 teda..to máš super manželíka 🙂))) pošli jeho zmýšlanie aj ku tomu môjmu 😀
@mattuliatko30 keby to šlo hned to tam máš... 😎
@katka143 díky moc 😀

@manamani1 jej, super, ze si sa ozvala, mam nejakeho tusaka, ze sme na tom podobne. Ja som si ovu nemerala nijako. Prve babo nebol problem, hned na 2. krat, tak som myslela, ze aj toto bude podobne. A nie je. Od septembra sa nedari. ☹ ☹
Ale cykly mavam uplne skoro na den rovnake, 28 dnove, tak len predpokladam ovu zhruba v strede cyklu. Hlien mi tomu nasvedcuje, len neviem, ci hlien je dostatocny priznak. Lebo moze byt aj hlien a ovu neprebehne????? Toto neviem.