Šibali narodení v roku 2004

polarka
31. júl 2007

Mate doma trojrocneho huncuta?

vesi
31. júl 2007

trojročného nie, ale ked chceš pokecat, môžeš prísť aj na tému vo volnej diskusii Nove prihlasene mamci i nemamci 😀

gapa
31. júl 2007

Síce bude mať tri až na vianoce a je to baba, ale rozumu má niekedy až žasnem!

mia.
31. júl 2007

čaute som na týchto stránkach 1.krát. tiež mám doma dcérku, ktorá bude mať v sept. 3 roky! našťastie do škôlky sa teší, no uvidíme ako zareaguje, keď bude celý deň bez známych tvárí...Tiež je riadne ukecaná a posledné dni hrozne, ale hrozne vzdorovitá...

renca3
31. júl 2007

Ano mame aj 3,5 rocneho aj huncuta. Rok skolky mame za sebou, tak dufam, ze od septembra to bude uz len lepsie. 🙂

mia.
31. júl 2007

Prečo, bolo to zlé?

renca3
1. aug 2007

mia...no nie vyslovene zle, ale zo zaciatku place a potom suboje s detmi o hracky a tak...proste musel pochopit nove pravidla.

renca3
1. aug 2007

A na to podstatne som zabudla...dufam, ze bude menej chorob ako vlani.

mia.
2. aug 2007

😉 No, hadam nás tie choroby nebudu velmi trapit, aj ked viem , ze sa im mala nevyhne. Inac, renca, tvoji chlapci maju pekne mena. Vyberala si ich sama?

renca3
2. aug 2007

Vlastne ja som chcela dievcatko Leu a bol z toho Leo. 😉 A potom sme sa dlho rozhodovali ci Teo alebo Bruno. Vyberali sme s manzelom.

mia.
2. aug 2007

Aj ja som plánovala podobné mená pre chlapca... ak sa v budúcnosti pritrafí...

andy.a
12. aug 2007

ahooojte..tak ja má doma 3,5 ročn.mládenca-hyperaktívneho čerta...do MŠ odmieta chodiť..ja som teraz na MD s 2-mes.Anetkou,ale aj jeho zvládať popri uplakanej dcérenke je nad moje sily..tak chodí Aďko na varovku susedke,tam je spokojný..
😉 Apropo,narodil sa va januári 2OO4.. 🙂

andy.a
12. aug 2007

dúfam,že sa sem prihlási viacej maminiek s takto starými detičkami.. 🙂 😀 😉

andy.a
12. aug 2007

nechce sa mi veriť,že by bolo takto málo detičiek naroeených v r.2OO4.. 😠

Veď ja keď som v jan.2OO4 rodila syna,šlo to tam ako na bežiacom páse.. 😀 😀 😀

evina26
12. aug 2007

ahojte, ja mam tiez doma 3,5 rocnu Petku (januar 2004) a o chvilku k nej pribudne sestricka 😉
zatial ju planujem dat do skolky az od marca, prave kvoli chorobam, co tam cihaju, no ale uvidime. Zatial sa chysta mi vo velkom pomahat 😀

lenka78
12. aug 2007

Ahojte,pripajam sa,my sme aug.2004.A mame riadneho betara. 😀 V skolke sme boli,stale bol chory,nevedeli si s nim rady,lebo vraj o nic nema zaujem,len by behal a on po tyzdni stratil tiez zaujem,tak na mesiac skusime este jednu skolku.Tamto bola sukromna.

mia.
12. aug 2007

A to u neho nevedeli vzbudiť o nič záujem? alebo to bola reakcia na nové prostredie?

andy.a
13. aug 2007

dobré skoré ráno..dnes nemôžem zaspať.. 😠 prvýkrát,odkedy sa mi narodila malá... ☹ odsávam si MM,LEBO KRPEC SA NECHCE KOJIť... 😠 😒 😠

andy.a
13. aug 2007

A náš čertík Ado spí..do škôlky nechodil,lebo tam nechcel jesť,piť ani spať---a to v tých najväčších horkách,,, 😠 všeho všudy tam bol vyše týždńa..schudol z 19 na l6 kg,býval chorý..vracal tam..nechcel tam spávať-- 😠 😠 😒 ☹ 😖 😖

luciask
13. aug 2007

no teda inak aj ja mam dcerku anrodenu v r. 2004 a este som ani ensla spat.Si este tu?

ramzesa
13. aug 2007

Ahojte maminky, ja mam tiez Drobca narodeneho v 2004, april 😀 . V septembri ide prvykrat do skolky, tak som zvedava. Zatial sa tesi. Bude chodit iba doobeda, to by mohlo stacit. Ja som doma na RD s rocnou dcerkou. Neviem si predstavit,ze by som ho nevidela cely den 😕 , hoci je riadny zbojnik 😀 😀 😀 .

lenka my sme dali nasho do skolky s prvkami Montessori, dufam,ze nas zaujem mat bude. Dozvedela som sa o tej skolke od jednej maminky z pieskoviska, oni tam dali hyperaktivneho syna, lebo ho v obycajnej skolke nezvladali, skuste taku,ak mate v okoli 😒 .

andy, tak bud tvrdohlava a nedaj mliecko pokial sa drobcek nepricucne, niekedy nebolo na vyber, dietatko sa muselo naucit,ked bolo hladne. Lebo flasa je dost narocna a moze to byt aj zaciatok konca kojenia ☹ .

luciask
13. aug 2007

Tak moja Katka je narodena v januari 2004 a mam este jedneho drobca, teda asi uz nie drobca ale velku slecnu Annu, bude mat dva roky teraz v stredu.

andy.a
15. aug 2007

ahojte,tak v pond.sme mali poradňu s Anetkou-to je tá 2-mes.naša slečinka,pribrala len necelých 4OO g za 3 týždne..dr.nevedela poradiť-MM nechce ani z prsa ani odsaté z fľaše..Nutrilon nechce tiež..na skúšku som ju tam v ambulancii kojila a vypila až 13O ml.. 😀 to sa jej už dávno nepodarilo.. 😉
No hádam sa polepší,o týždeň ideme na preváženie..

andy.a
15. aug 2007

a šibala Adriana sme museli objednať na ORL vyšetr,možno má zväčšenú nosnú mandľu..to bude horor,to vyšetrenie...raz sme tam boli,keď sa našej dr.zdalo,že má oneskorený vývin reči a že je HLUCHÝ.. 😠 !!!s tou rečou je to pravda,ale už sa lepší...ale počuje najlepšie z celej rodiny... 😀
Chudák,tam sa mu vtedy špárali v hrdle,aj sa dovracal,uši mu špricovali..otrasné...a nepríjemná dr.,ktorá nám stále nadávala,že ho nevieme udržať v kľude-asi v živote nevidela hyperaktívne dieťa.. ☹

ramzesa
17. aug 2007

andy.a nic si z toho nerob, ja som tam bola s malou, kolko mohla mat 3 mesiace- A aka bola zla, lebo nechcela po niekolkych hodinach cakania byt poslusne pricucnuta na prsniku (pritom chvilku predtym som ju kojila v cakarni), aby sa jej mohla ta sestricka sparat v usku, ci dobre pocuje. Ma to tak vytocilo, ako moze byt take male bebo zle. A najlepsie,ze neuprednostnuju male deti do 1 roka. No proste katastrofa,ked sme tam boli druhykrat som sa tam musela dobijat, aby ma pustili skor a to som tam uz nejaku tu hodinku cakala a Amalka uz chcela spinkat, potom by ju uz nikto nevysetril, by sme tam zbytocne cakali 😠 . Ale ze prisla znama sestricka so svojim syncekom,tak to nemuseli cakat ani minutu 🙄 🙄 🙄 .

lenka78
20. aug 2007

Ahojte,u nas su len klasicke skolky,takze nic.Ani zaujem zo strany skolky nepocitujem,tak neviem...
Inac paradny des som zazila s Chrisom,ked sme boli na vysetrenie alergii.Vkuse plakal,trhal sa,nakoniec sa na mna pocural a este v cakarni sme cakali s vystretou ruckou taki ocikani.Bolo mi hrozne,ze ja drzim svoje dieta a ono tak trpi od strachu.Nastastie nie sme alergicki,tak som bola aspon tomu rada.Na vysetrenie sme sli kvoli skolke,lebo po mesiaci chodenia maval nadchy a nakoniec mal velmi silne nadchy.Stale antib.,tie mu imunitu oslabovali,no z mesiaca bol asi tyzden v skolke a skolka vyplatena(sukromna,takze hlavny poplatok nevratili,potesi 😠 )Esteze som bola bez prace,lebo neviem,ako by som to riesila.V praci by boli zo mna nadseni.
Neviem ako mu mam vyhovorit to,ze v skolke ucitelky biju!!!

ramzesa
21. aug 2007

lenka, no vraj aj v tej skolke blizko nas ucitelky davaju na zadok 😒 . Neviem,ci je to pravda,ale pocula som t uz od viacerych mamiciek,ako len od jednej a nemyslim,zeby sa medzi sebou tie mamicky dohovorili, myslim,ze sa vobec nepoznaju 😕 . Dufam,ze v tej nasej detom na zadok nemusia davat,ze sa im dostatocne venuju a deticky nemaju cas vystrajat 😖 .

snilko7
21. aug 2007

ahojky, aj môj synátor bude mať tento piatok tri rôčky 😉

ramzesa
21. aug 2007

snilko blahozelame 🙂 prajeme vela stasticka, zdravicka, lasky,... a uz chodi do skolky?

matar
21. aug 2007

moja nikolka chodila do škôlky od januára, ale len na 4 hodiny denne, nech sa zahrá s detičkami a od septembra ide už normálne aj so spinkaním, tak som zvedavá ako to bude zvládať a hlavne či nebude žiarliť, že malý je so mnou doma a ona v škôlke. ja som myslela že si ju nechám doma, ale všetci mi odporučili dať ju do škôlky, nech je s rovesníkmi a učí sa 🙂

ramzesa
21. aug 2007

matar, no ja davam drobca iba na tie styri hodinky (uz som to tu urcite nieraz napisala 😅 ), aby sa pohral s detickami a nieco nove sa naucil. Doma sa strasne nudi a potom je len zvada. No a som aj rada , ze tam bude chodit,lebo si aspon trosku oddychnem. Uz rok a pol som si cez den nepospala 🙄 . Dufam,ze mala mi dovtedy neprestane doobeda spavat, lebo na to sa tesim najviac 😅 . Na cely den som ho davat nechcela,kedze som doma s malou, pride mi divne ked su deticky tak dlho od rodicov prec a ked nemusi,tak nechcem. Pre mna je dolezite aby sa pohral s rovesnikmi,kedze tu pred blokom uz vacsina chodi do skolky,tak tu moznost velmi nemal.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre