Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Ahojte, tak od septembra... ci skor augusta sa nam konecne podarilo. Vyzera to teraz na 6. tyzden, ten buduci idem na prehliadku, tak dufam, ze bude vsetko ok. Teda vsetky suvisiace problemy od celodennych nevolnosti cez nizky tlak po unavenost mam, takze dufam, ze netrpim ako pes len tak pre nic za nic a ze sa cervicek dobre uchytil
Ahojte dievcata..tak ako? Dufam, ze minimalne polovica z vas sa uz usmieva, lebo sa to podarilo 😉 . Ja stale nic.. len doktor mi predpisal uz nejake pripravky tak poctivo beriem. Vcera ma tak strasne boleli vajecniky, tak som to vyuzila na tutumutu.. ach. Uvidime..v poslednej dobe som si vsimla, ze moj chlap so mnou menej spava...asi z toho, ze to prilis tlacim.
AHOJTE.Neviem ci tu este niektora z vas chodi co ste predtym pisali ze sa snazite od septembra a nebola by tehotna.ja tu pisem prvykrat(do tejto temy),snazime sa sice od augusta 2012 ale taku temu som nenasla tak pisem do tejto.bola by som rada ak by sa niektora ozvala ktorej sa tiez este po roku nezadarilo a vliala do mna trocha nadeje a optimizmu 🙂

@juranka to je super, teším sa s tebou 🙂 držím silno palce,aby už všetko dobre dopadlo a budem na teba myslieť.
Ja sa mam ok, vobec mi nie je zle 🙂 Držte sa 🙂