Snažilky so zníženou imunitou. Ako ju riešite vy?

gerdusha
25. jan 2011

ahojte baby,
bola by som velmi rada, keby sme sa tu zisli kočky s rovnakym/podobnym problemom a trochu si poradili, ci vymenili skusenosti.
cely december a cast januara som bola pn so zapalom priedusiek, dva tyzdne som chodila do prace a mam to znova....uz niekolko rokov /zim riesim velmi slabu imunitu, chodim po lekaroch, mam diagnostikovanu astmu, ktora sa prejavuje najma v obdobi zimy. nedavno som potratila a predpokladom je, ze prave zapal priedusiek bol pricinou....

ako riesite vy slabu imunitu teraz - v case zimy a v case snazenia sa o babatko?

gerdusha
autor
25. jan 2011

to fakt ziadna?

marky27
6. feb 2011

Ahojda, já ti můžu z vlastní zkušenosti doporučit chlorellu pyrenoidosu a mladý ječmen. Na netu najdeš mnoho informací. Chlorella mimo jiné velmi účinně pročišťuje střeva (která mají na svědomí velkou část imunity organismu), má i probiotika i prebiotika. Ječmen to samé, navíc upravuje hormonální profil a doporučuje se právě když se nedaří otěhotnět.

mariynka
29. jan 2012

mne prave jacmen vyvolal silny zapal prinosovych dutin-tak sa moje telo snazilo detoxikovat,az som skoncila na PN.. jacmen je dobry na detox, nie na imunitu.. mne v lekarni jeden nahodny okoloiduci poradil vitamin D, od decembra ho beriem a zatial som OK.. priedusky trpia,ked prijimame vela mlieka a mliecnych vyrobkov.. ja momentalne uvazujem nad kupou trstinovej melasy,ktora zlepsuje imunitny system.. uz vyse roka nepijem mlieko a nejem mliecne,ani masove vyrobky.. vapnik obsahuje aj melasa, alebo napr. sezamove semiacka.. uvazujem aj nad lanovym olejom,kvoli nenasytenym mastnym kyselinam 😉 musis papat vela zeleniny, ovocia-hlavne toho nasho 😉 obilnin, strukovin a aj nejake tie doplnky(melasa,vit.C,D,kyselina listova), ja momentalne popijam aj caj s echinacenou, minuly rok pred velkou nocou som vypila liter stavy z aloe vera(kazdy den trocha,pila som ju tusim vyse mesiaca).
ale osobne mam pocit, ze mi vit.D a vit.C a kys.listova pomahaju.. momentalne mame v skole vela chorych deti a ja zatial nic 😉 a kedze momentalne mame aj crevnu chripku, papam vela nasucho oprazenej slnecnice, idem si kupit aj tekvicove semienka, ktore spolu zabijaju vela crevnych parazitov..
uvazujem aj nad chlorellou,ale neviem, ci tiez nie je detoxikacna.. viem len,ze na seba viaze volne radikaly a odplavuje ich z tela von..
melasa obsahuje aj vela zeleza, ktore pocas tehotestva treba prijimat vo zvysenom mnozstve.. 🙂 🙂 🙂

lagunasa
11. máj 2012

ja sice zatial tehotna nie som ale na imunitu mi velmi pomaha Imunoglukan. sice sa jeho ucinku objavili az po asi pol roku ale predtym som bola stale chora a prave na tie priedusky. odvtedy co zabral tak som bola chora len raz a to koli tomu ze som si cez vikend tie tabletky nezobrala 😒 a hned ma to chytilo... tak ja doporucujem to. dufam ze aj ked budem raz tehotna tak to budem moct brat lebo je to super vec aj ked draha.