Snažilky z Považskej Bystrice
Ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😃 😃 😃 kto sa pripojí??? x-) x-) x-)
kosta ale ja som volala niki, lebo chcela ist kocikovat a tu uz vobec neodpisala a ani mobil nedvihla...asi je napita....
a ty kosta co okna umyvas???chces dostat....vies ze sa to nema.... :-o
a ty kosta co okna umyvas???chces dostat....vies ze sa to nema.... :-o
ved prave, nebojis sa ze ta vykoti?????keby dociahnem zo zeme tak v pohode, ale nedociahnem, my mame moc vysoko okna....
kosta nemenis sa na blondinu????? 😃 😃 😃 😃 😃
ja neviem kam isla.....ved pisala ze chce ist ku kaplnke....mozno ju niekto ukradol..... :-o
ja neviem kam isla.....ved pisala ze chce ist ku kaplnke....mozno ju niekto ukradol..... :-o
kocky treba vyhlasit po nej patranie 😃 😃 😃
inak ja mam kocky poradnu v utorok takze o kolkej tam nabehneme? 😉 ja som nezmar mna sa len tak lahko nezbavite 🙂 jdenie ze porodim potom uz na poradnu chodit nebudem :-| 😃
inak mata ide o kolkej na poradnu? ved nech tam nakluse rano o 8 a do 10 sa vybavi nie? 😉
inak ja mam kocky poradnu v utorok takze o kolkej tam nabehneme? 😉 ja som nezmar mna sa len tak lahko nezbavite 🙂 jdenie ze porodim potom uz na poradnu chodit nebudem :-| 😃
inak mata ide o kolkej na poradnu? ved nech tam nakluse rano o 8 a do 10 sa vybavi nie? 😉
kosta a ved ja idem na poradnu az 11.30, ale ved aj minule sme prisli inak ako sme boli objednane....a brisilda zas uz si si posunula termin porodu??? 😃 😃 😃 ved chces teraz v piatok....ved pod na cvicenie a rovno tam ostanes.....
baby a idete cvicit???ci zas sa vam nechce.... ]-(
baby a idete cvicit???ci zas sa vam nechce.... ]-(
Začni písať odpoveď...

Odošli
peta nika uz kocikuje 😃 ved jej brnkni 🙂