icon

Spoločný termín - september 2016

natal84
8. jan 2016

Mamičky s termínom v septembri 2016

januliak
23. jan 2016

@mimusik22 to je super,ze tretie,aj my by sme chceli tri,ale uvidime,ked budu dve,ale mm poje z troch deti a ja som vzdy chcela tri,sice v inom poradi ako je to teraz 😀

erinne
23. jan 2016

@januliak
No a co spravi, ked prides skor? Posle ta domov?
Ja som sla sama a nepytali sa ma s cim idem, povedala som jej v ambul.ze mam pozit.test, spravila mi sono a bolo.
Ja spm sla hlavne preto ze som bola dost prechladnuta, aj teploty som mala, tak som chcela vediet naisto ci som ci nie som tehu kvoli liekom.
Prinajhorsom si aj ty take vymysli, nieco ta boli, a nevies ci si mozes dat liek od bolesti.
Test aj ked je pozit, stale to moze byt mimomaternicove a to ti zisti len sonom.

maja367
23. jan 2016

@januliak ja som bola v 5t ale kvôli tomu ze beriem lieky. Ale to čakanie jaaaj

januliak
23. jan 2016

@erinne vsak toto,vyhodit ma nevyhodi a v pondelok idem k hematologicke,tak aj ta ma asi posle skor,aby mi spravila gyn. sono.

bianca2
23. jan 2016

Ahojte zienky, predvcerom som si nasla pozitivny tehotenstky test, tak sa pridavam k Vam 🙂 poslednu MS som mala 19.12. a podla kalkulacky termin vychadza okolo 24.9. uz mam 4 rocnu dcerku tak sa tesim na druhe dietatko, snazili sme sa 3 mesiace.cely januar mam nizky tlak 90 na 60 a 90 na 50 a trpnu mi trochu ruky a nohy, hadam to prejde. prve tehu som prezvracala 4 dobre mesiace a dvihalo mi zaludok zo vsetkeho, teraz zatial vobec nic len nizky tlak.ku gynekologovi som objednana 18.2.

bianca2
23. jan 2016

@januliak citam si prispevky aj ja mam termin pri gyn az 18.2. ale to staci, akurat aj ja sa chystam ku hematologicke, na preventivke mi zrovna vysli nizke erytrocyty tak idem to preverit, ktovie ci to nie je aj kvoli tehu

erinne
23. jan 2016

@bianca2 ja takisto, prve tehu som prevracala do 4.mes, este aj v 6tom obcas. A teraz mam nizky tlak, mota ma, zaludok cely den ako na vode ale nezvracala som este.

januliak
23. jan 2016

@bianca2 ja som u hematologicky nebola od tehu,bo mi povedala,ze mam prist,ked bude mat opat zataz telo(tehu,operacia a tak). Pri op. kolena som daco nemala ok,ale neriesil to ani internista,ale fraxiparin som si musela pichat dlhsie. A tehu a sestonedeli fragmin,tak cakam,ze tentokrat sa zopakuje scenar a cakaju ma injekcie. Len menim lekarku,bo ta moja uz tam nie je tak som zvedava,co vobec bude,ale tuto si chvalia 😊

Ja som to odgrckala do polovice piateho mesiaca a potom sem tam aj neskor. Teraz zatial to este az take nie je,zaludok sice v krku sem tam,ale co uz,len nech vsetko ok.

maja367
23. jan 2016

7 tyzden,.. uvidime či to plati .. neverim velmi ale potesilo by 😉

januliak
23. jan 2016

@maja367 xi,nam by mal vyjst chlapcek,co si manzel aj zela 😂

orieska325
23. jan 2016

Ahojte pridavam sa,podla kalkulacky som v 6+3tt,termin 15.9, treti den mi je zle nezvraciam skor ma natahuje,stale som hladna,brusko uz vidno troska.mam uz jedno dietatko 2,6 r.chlapceka:-) pri nom som zvracala prvych 5 mesiacov ako pes tak uvidime co ma caka.mala ste tu robene niektora hcg v 6 tt?

bianca2
23. jan 2016

@maja367 v tom kalendari sa este pripocitava plus jeden rok k veku matky

maja367
23. jan 2016

@bianca2 fakt ? 😀 takze predsa chlapec .. este v skole sme si robili s prstienkami ze kedy a čo budeme mat. Vysiel mi prvy chlapec a druhe dievca... tak nechame sa prekvapit 😉

maja367
23. jan 2016

@orieska325 ja idem na poradnu 2.2 takze uvidi sa potom

orieska325
23. jan 2016

@maja367 aj ja idem 2.2:-) to by uz malo byt vidiet viac v mojom pripade.

silvuska47
23. jan 2016

Baby nech je čo chce hlavne že bude všetko v poriadku celé tehotenstvo a budú zdravé bábätka!

maja367
23. jan 2016

@orieska325 ja som bola v pondelok .. tak videla tam niečo 7mm termin zatial 15.9 mame rovnako 🙂

lenk30
23. jan 2016

@bianca2 vazne sa pripocitava 1rok matky v kalendary?tak by mi vychadzalo ruzove dievcatko.

erinne
24. jan 2016

@maja367
@bianca2
@lenk30
Ja teda tajne dufam, ze kalendar neplati.. Ale len tajne 😀 nech je ako je, len nech je zdrave.
Nemozem akosi verit tomu, ze by vsetky zeny vo veku 29-35 pocali v decembri chlapcov 🙂)
Ale s prvym tehu mi to sedi 😲

lenk30
24. jan 2016

Ahojte.Do pekla!chytila ma nejaka viroza.teplotu nemam, len sople a hlava boli.Dufam,ze babenku na zac.7tt neublizim.

bianca2
24. jan 2016

Zienky tu je cely clanok ze preco sa pripocitava 1 rok k veku matky http://najmama.aktuality.sk/cinsky-kalendar-poh... mne to sedi na moju 4 rocnu dcerku aj mojim kamoskam tak som sama zvedava teraz ci to bude sediet

orieska325
24. jan 2016

@erinne mmne to pri prvom nesedi🙂

maja367
24. jan 2016

@erinne tak ja tiez tajne verim, ze to neplati .. ale kamoske to nevychadza.. ale potrebovala som trosku vypnut doma je dusno .. tak preto 🙂 neverim na take 😉 nech je zdrave

maja367
24. jan 2016

@bianca2 podla mna to je nahoda .. mojej kamoske nesedi ..

bianca2
24. jan 2016

urcite to nesedi kazdemu, je to zaujimave pozriet si, to je vsetko,mne to sedelo aj mojim najblizsim kamoskam tak uvidime dalej ci bude sediet alebo nie 🙂 len som dala ten clanok kvoli tomu ze niekto si moze zabudnut pripocitat rok a preto nemusi sediet. ale napriklad podla Jonasa su inak vypocitane pohlavia...

erinne
24. jan 2016

@lenk30 ja som tiez na zac.7tt nieco schytala. No aj s teplotami. Dcera skolacka to asi doniesla zo skoly, vysiel jej z vyteru krku pneumokok, takze asi u mna tiez.
Mala dostala antibiotika, ja som si nedala ani paralen, ale teda skoro
som plakala od bolesti hlavy a usi a este stale nie som OK. Uz to budu dva tyzdne. Tiez mam strach o fazulku, neviem dockat dalsieho sona.
Snad to bude v poriadku, drzim palce nech ste co najskor fit 🙂

lenk30
24. jan 2016

@erinne aj tebe skore uzdravenie

maja367
24. jan 2016

baby chcem sa vas opytat pijete kavu aj ked ste tehu ?? odkedy viem, tak som mala kavu asi 3x pijem nescu ale len malicku lyzicku kavy a pol hrnceka , a pol mlieko .. mysllite ze to uskodi ? nechcem teraz kvoli tomu ist k lekarke ako trapka 😀

januliak
24. jan 2016

@maja367 ja som mala v tehu od lekara kavu povolenu,kedze je to prirodny spôsob zvysenia mojho nizkeho tlaku. Nepijem tolko ako pred tym,teraz tak 1 denne,max dve,ale tu uz slabsiu,ale aj normal uz nerobím silnu 😊

maja367
24. jan 2016

@januliak tak ja mam tlak ok .. ale vcera uz som mala taku strasnu chut az mi slinky tiekli heh ale ja pijem skor kakafko 🙂