•
3. júl 2009Ja na ňu číslo mám... ale verím, že sa dočkáme... :-N
0
MILI hej ako sa mu rozviazal jazyk a pusta zo seba taketo hlasky, riadna sranda doma a najlepsi je, ked ideme von a prechadzame sa a ja idem idem a on sa uz medzi tym pusti do reci s babkami sediacimi na lavicke. On ma babky strasne rad, rozumie si s kazdou a ked vidi babku hocijaku na lavicke, leti k nej a uz jej ukazuje vtaciky, stromceky, rozprava jej a babky sa iba z neho smeju 😃
a sak andy neee? 😃
Andy dobra vecera to isty a potom daj nocne cvrckovanie a hotovo 😎 😃 a potom nam mozno tiez budes takto dobru spravu oznamovat 😉
Andy dobra vecera to isty a potom daj nocne cvrckovanie a hotovo 😎 😃 a potom nam mozno tiez budes takto dobru spravu oznamovat 😉
ja som dnes v tescu kupila bombove rifle malemu. Vysuchane, mierne natrhnute za 7 eur. Maju tam 70 perc. vypredaj oblecenia a aj tricka sa oplatia, ale tych mi uz na toto leto mame hodne. Ale maju krasne veci aj pre dievcatka a novorodeniatka, fakt uzasne 😉
Lilyk aj ja som to tak pochopila 😃 Andyn manzel dostane krtkovu stolicku, alebo tomasovu stolicku 😃
Sjuzi ale to tvoje placnutie v case, ked riesime Andy problem co s prekvapenim manzela, tak prislo to akurat vhod. Sak co ty vies, ci nakoniec naozaj nepotrebuje nejaku skladaciu stolicku? Teda ak je rybar, tak taka stolicka sa mu veru zide 😎 😃 😃 😃
ajuš,no pre mňa by tá dobrá správa,ktorú myslíš,nebola dobrá 😃 😃 :-p =-)
stačilo........ 😃 😃 😃 😃 😃
sju,o večeri v reštike som rozmýšľala,ale zasa volať mamu k nám,keď tu celý týždeň chodí varovať malých ?? =-) 8-( 😞 tiež si musí oddýchnuť |-| a zajtra tam chceme ísť s krpcami,opaľovať sa a malí sa budú v bazénku kúpať a lietať po vonku,takže si od nich neoddýchne ani zajtra :-p =-)
stačilo........ 😃 😃 😃 😃 😃
sju,o večeri v reštike som rozmýšľala,ale zasa volať mamu k nám,keď tu celý týždeň chodí varovať malých ?? =-) 8-( 😞 tiež si musí oddýchnuť |-| a zajtra tam chceme ísť s krpcami,opaľovať sa a malí sa budú v bazénku kúpať a lietať po vonku,takže si od nich neoddýchne ani zajtra :-p =-)
lilyk aj moj co by dub meniny ale ja co by dub narodky tak my si to vykompenzujeme,že tebe nič mne nič a hotovo 😃 😃 😃 ale néééé to by som bola jaka zruda,kúpim mu dačo len ešte neznam čo..... 8-( 8-( 8-( 8-(
zuzi tú stoličku majú u nás v tescu len neviem za kolko presne s tým krtkom
zuzi tú stoličku majú u nás v tescu len neviem za kolko presne s tým krtkom
Začni písať odpoveď...

Odošli