Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
dievcata, sranda je sledovat tieto vase dohadovacky 😀 Uzivajte si to 😉 Vlastne uz uzivate 😉
No co baby ako kolko vas bolo
Dakujeme dievcata bolo super 😘 Radko, Luky,Timejka, Misko drzte sa ste krasne a super usmievave deticky 😘
Baby neviete co s tym mozem.mat , nezobrazuju sa mi ziadne fotky a nedaju sa ani nahrat ☹
Este 200km pred nami 😓
Baby super bolo,rada som vás videla, nemôžem písať, telefonujem s vystresovanou segrou, lebo zajtra idú na očkovanie, tak ju ukľudňujem 🙂
Jaaaaj dievcata, tisko zavidiiiiim 😉 hned by som sa pridala ... nabuduce na Liptove v nejakom penzione 😉
Uz len 10km ☺
Dalsie bude v kosiciach 😁
Uz sme doma maly sa pod bytovkou zobudil sak dost bolo spania ale ja uz lezim a kedze tatikovi chybal tak sa stara 😁 jasne vymyslim program mame tu super kaviaren kde sa drobci vyhraju s my mozme pit kavicku ☺ je to kaviaren urcena pre deti v kopu atrakciami a hrackami ☺ tesime sa uz teraz navas ☺ ked vsetky pojdete regiojetom tak vam pristavia aj vozen detsky s hrackami 😂
Baby aj ja vam dakujem za krasny den 😘😘😘😘 bolo nam uzasne 😀 ja som este teraz bola pre mojho manzela v blave,bo bol na zatahu a pri malom bola suseda...konecne doma...Luky sice v Trnave spustil sialeny rev,tak som sa stavila v Modre u kamosov no nepomohlo...tak som posledne kilometre soferovala jednou rukou bo druhu okupoval Lukas a ukludnoval sa nou 😀
@jarkajozo a ked nie,tak ho objedname 😀

@jarkajozo posielam cislo 0907150630