Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Jeeej, zabludila som sem, som si spomenula ze dnes bolo stretko.. ste na fotkach krasne a deticky naaadherne.
Pozdravujeme Vas s marcovcatkom Teom.
@stanka2612 dobre dobre tak potom dam spiatocnu jazdu s vami ☺ juj tak tiez si mala rusnu jazdu my len dlhu inak sa dalo ☺ to ppoznam ked soferujem a maly plac a nijak ho neviem utisit este ze mam automat a nemusim preradzovat ☺
Takbaby prajeme kludnu a hlavne dlhu noc ☺ a dakujeme za super den
Dobre rano tak.super.ze.ste dobre docestovali
@jarkajozo
@stanka2612 😉
@denca2d aj nas to zmohlo , mala este spi od vecera 😀
@mata0312 malému stretko očividne prospelo, ktovie, čo si s Timkou šuškali (kým sme sa fotili a môj sa ju snažil vyzliecť-cc) asi mu dohovárala, že už je veľký a v noci sa spí, tak dnes 1x potiahol 8hodín v kuse-týmto pozdravujem Timku a nech tie spacie bacili rozdáva aj naďalej 😀 😉
Baby,moj zaspal sice az o desiatej ale tiez spal az do osmej a iba raz sa zobudil na kojenie 🙂 ale casom sa verim tomu aj my dopracujeme k noci bez papania 🙂 aj ked ja by som mu dala aj tri krat za noc,keby pytal 😀
@jarkajozo hladala som na nete tie tenisky,no na deichmann stranke nijake neboli 😒 nemas nahodou link,skade si to objednavala ty?
@stanka2612 ten môj zalomil o 20.00 a papal až o tretej, akurát je ja som kukučkovala do 23.30 😅 potom ešte spinkal do 7.30
Tesim.sa s Vami ze ste mali pekny den...ja som na vas myslela cely cas,,, nabuduce idem a stary ma smolu....na Kosice sa tesime-tam smiem aj sama a navela jak bude problem ideme rychlikom ....
@lenadka ja som isla tiez spat az o dvanastej 😀
@stanka2612 uz som ich nenasla asi ich uz neponulaku no nasla som velmi vela take na bazare skus si zadat capacky nike ...
Baby,co takto opatovne stretko?
@stanka2612 treba popridavat aj ine mamicky kopu novych sa iprihlasilo za poslednu dobu na marcovcatkach 😘
Ahojte baby aj ja sa opat rada pridam 😘😘😘
Aj ja rada ak to bude mozne
@stanka2612 hm no dam ti n noc mojho)ten teraz kazdu noc pyta extremne casto kazdu hodku.hodku aj pol((
My by sme sa tiež pridali, ale záleží od miesta
Jaj baby, ak to date niekde blizsie LM, tak by sme sa aj my pridali ... ovcem ak budeme zdravi 😉
A ak to date v Nitre prideme aj mi)do Kosic asi tazko((
Bratislavaaaa!
Tak ja som uuuuplne mimo, chvilku som to sledovala ale uz som sa stratila, bude stretnutie v KE? Mohli by sme prist aj my? Co robit nech mi to neunikne? Dakujem 🙂
@nevesta1974 sleduj toto skupinu 😁
Dievcata ked sme dosli do bojnic dojdeme asi vsade 😂 takze Kosicania sa prisposobia
@nevesta1974 jej teraz vidim ze si kosicanka 😍 konecne niekto kto je blizko 😘 mohli by sme sa aj stretnut v Ke niekde

@jarkajozo super,ze ste dosli v poriadku 😘