Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Aj Jablonove (dedinka 20 km od Bratislavy) sa prisposobi a dojde vsade ☺☺☺
@nevesta1974 super kedykolvek mi napis IP a dohodneme ☺
@stanka2612 jej tak super nech baby dohodnu miesto a my sa prisposobime ☺
Co takto Liptovsky Mikulas,popripade Brezno?alebo Tatry? Vychod aj zapad sa prisposobia a je to tak cca stred?
@stanka2612 Tatry zneju super ☺ aj Liptovsky Mikulas ☺ nech sa vyjadria aj dievcata
@stanka2612
@jarkajozo jaaaaaj baby, ja ako Mikulasanka suhlasim s Liptivsjym Mikulasom, s Nizkymi, ci Vysokymi Tatrami 😉
Ahojte náhodou som zbadala túto tému a keďže sme marcovi tiež sa radi pridáme... 🙂 Tátry sú pre nás už moc ďaleko sme z Pezinka a mám ešte jedného 2,5 rocneho tak to si netrúfam ale niekde bližšie by sme radi prišli...😉
@misel12 si z Pezinka? Aj ja 😉 len tam uz nebyvam
Uuuuu vy viete vybrať miesto ženy,,,😉😂 tie Nizke Tatry zneju dobre.... a mam k tomu doplnujucu otazku,,,chceme tam aj spať, či???
@stanka2612 ja som tu taký prisťahovalec 😀 a kde teraz bývaš?
@misel12 v Jablonovom na Zahori
@stanka2612 to si cez kopec 😀 ty pochádzaš odtiaľto? Ak tu budeš mať cestu kľudne sa ozvi...Radi spoznáme nejaké marcovciatko 🙂
@misel12 jasne,mam tam celu rodinu,chodim tam casto 😉 ked najblizsie pojdem,napisem ti a mozme dohodnut
@stanka2612 super, budeme radi 🙂 tak sa ozvi 🙂
No pekne...ja by som tiez prisla kamkolvek, aj na nic ale bez muza mojho. To vadi? Zacala mu sezona turnajov a aj domcek musime dokoncit. Hmm? A termin???
@pahu jasne,ze nevadi 😉 ani ja asi muza neberiem
@pahu
@stanka2612 no ani ja by som muza nebrala, ten by nas len odviezol. A mozno by som starsiu dceru zobrala, ale asi ju muzovi necham... 😀
@pahu
@stanka2612 ak by to bolo v dosahu niekde 100km tiež by som muža asi radšej nebrala, on by sa tam nudil a vymýšľal by nám program, tak mi pokazil víkendové stretko pri Teri, že sme išli na návštevu k jeho bratrancovi a ďalší deň do aquaparku a poriadne som s babami nebola 😒
Jooooj, tolko chyb 😀
Tak pptom supis. Mate nejaky termin?
Berte chlapov aspon dakto aby tam moj nemusel byt somnou by sme ich vyslali na pivo 😂 mna tak daleko samu autom nepusti 😭
Ja to uz mam schvalene doma, isla by som aj sama rada, ale moj muz to automaticky zobral ako rodinny vylet, takze bez obav @jarkajozo velmi rad pojde na pivo s chlapmi :D
Tak ako baby? Chopok ci Liptovsky Mikulas?
A skusme datum?nech je uz teplejsie,co tak maj?
@nevesta1974 aj my to dame ako vylet 😘 super tesim sa ze tam nebude sam 😂
@stanka2612 aj ja som myslela ze april maj ☺ by bol super

@jarkajozo rada sa stretnem 🙂 mmnt mam starsiu dcerku - skolkarku doma s teplotami, ale ked uz bude ok mozme daco dohodnut 🙂
Ved to, ze som mala zapnute upozornenia na tuto diskusiu a na zaciatku som to sledovala a zrazu pozeram, ze uz mate po stretavke :( tak ak budem moct najblizsie sa rada pridam, aj ked ste uz vsetky kamosky "naskocila by som do iduceho vlaku" ;)