Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Hehe ja som zvedava ako sa vsetky zladime s deturencami v tej restike😊
Ja mozem kedykolvek,ale tesim sa na vas 🙂 cas mi je jedno,nech sa vyjadri hlavne Jarka,ta je najdalej asi
Tak kto vsetko moze toho 11.8?
Ja
jaaaaj baby, zavidim vam .... musite prist potom aj na Liptov 😉
Ja sa pripajam 😉 ak budem mat kam dat maleho tak prideme 😉
Suuuuper tesime sa
Baby viete mi prosím vás napísať program? Lebo moc by som chcela prísť,hladala som,ale nejako som nenašla len ,že 11.8 ,bude tu nejaká milá žienka a napíše,ze kde a čo? Ďakujem dopredu pekne
Ak bude zaujem mozeme ist do zoo alebo prechadzka okolo zamku do kupelov..je tam pekne prostredie..nieco vymyslime 😉 len aby deti posluchali 😀
Joj baby,tesim sa na vas 😘😍
Ja sa tiez tesim ako mala😆to bude super akcia
Aj ja sa tesim ked tatik bude musiet pracovat sadame na vlak a ideme ☺ aj keby som mala teraz vyrazit peso tak pridem tesime sa na vas ☺
daka babenka co ide cez nove mesto nad vahom? zebys me sa zviezli dve naraz mam auto
Inak dobre ten čas na obed, lebo neviem ako vy baby, mne sa malý vôbec nechce dojčiť mimo domu a aj doma len v ľahu, že by som v detskom kútiku zaľahla dojčiť-no šúľam sa na tej predstave 😀 takto dám príkrm na obed, mlieko vezmem do fľaše pre istotu a vezmem aj olovrant-ovocie, síce mi možno prso roztrhne za ten čas, ale tak čo už 😀
Baby mi asi nebudeme môcť prísť...lebo nemáme na výlet peniaze,je mi to ľúto,lebo sme ešte nikde spolu neboli.vzdy som chcela ísť s rodinou do bojnic,snad raz sa to podarí.budem na vás myslieť a trošku závidieť,ta sociálna izolácia je strašná.😑no nič , tak si to pekne užite☺☺☺☺
Baby beriete niektorá aj staršie deti? Lebo moje budú mimo, najstaršia v tábore a menšia u babky, tak v ten týždeň budem len jednodetná + manžel-ten je niekedy za dve, ale toho neberiem, on zarezáva v novej práci-druhý týždeň a nemá ešte nárok na voľno.
Baby a keby prsalo prelozime to ci ? 😉
@lenadka donesiem ti odsavacku?
@mata0312 nee ved tam je urcite kde ist aj keby prsalo 🙂

baby tak 11.8.? o koľkej zraz v muzike? musíme brať ohľad na tie z ďaleka 🙂 o13.00? či neskôr?