icon

Stretko marcovčatiek 2016

jarkajozo
18. júl 2016

Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺

lenadka
1. aug 2016

baby tak 11.8.? o koľkej zraz v muzike? musíme brať ohľad na tie z ďaleka 🙂 o13.00? či neskôr?

denca2d
1. aug 2016

Hehe ja som zvedava ako sa vsetky zladime s deturencami v tej restike😊

stanka2612
1. aug 2016

Ja mozem kedykolvek,ale tesim sa na vas 🙂 cas mi je jedno,nech sa vyjadri hlavne Jarka,ta je najdalej asi

denca2d
1. aug 2016

Tak kto vsetko moze toho 11.8?

stanka2612
1. aug 2016

Ja

lenadka
1. aug 2016

@denca2d aj ja

siska122
1. aug 2016

jaaaaj baby, zavidim vam .... musite prist potom aj na Liptov 😉

mata0312
1. aug 2016

Ja sa pripajam 😉 ak budem mat kam dat maleho tak prideme 😉

jarkajozo
autor
1. aug 2016

Moze o 13.00 ☺ kludne my dojdeme ☺hoc vlakom nenechame si vas ujst ☺ uz teraz sa tesim ☺ @vierkal my dosli len teraz maleho som uspala a tasky necham na chodbe a pustim sa do toho zajtra ☺ tolko mam prania ze az taka zima bola ze sme vsetko mali na sebe 😁

mnamkacik
2. aug 2016

Suuuuper tesime sa

aber
3. aug 2016

Baby viete mi prosím vás napísať program? Lebo moc by som chcela prísť,hladala som,ale nejako som nenašla len ,že 11.8 ,bude tu nejaká milá žienka a napíše,ze kde a čo? Ďakujem dopredu pekne

aber
3. aug 2016

@pahu všetko najlepšie k narodeninám😗😎😎😎😎😎😎

jarkajozo
autor
3. aug 2016

@aber ahoj tak 11.8 pravde podobne o 13.00 v Bojniciach ..pojdeme niekde sadnut s deturencami a dalej sa uvidi co budeme robit ☺ este sme sa len dohodli ze kde a kedy program sme nedohodli

denca2d
3. aug 2016

Ak bude zaujem mozeme ist do zoo alebo prechadzka okolo zamku do kupelov..je tam pekne prostredie..nieco vymyslime 😉 len aby deti posluchali 😀

aber
3. aug 2016

@jarkajozo ďakujem pekne,dam vedieť,zalezi od financií

stanka2612
3. aug 2016

Joj baby,tesim sa na vas 😘😍

denca2d
3. aug 2016

Ja sa tiez tesim ako mala😆to bude super akcia

jarkajozo
autor
3. aug 2016

Aj ja sa tesim ked tatik bude musiet pracovat sadame na vlak a ideme ☺ aj keby som mala teraz vyrazit peso tak pridem tesime sa na vas ☺

vierkal
4. aug 2016

daka babenka co ide cez nove mesto nad vahom? zebys me sa zviezli dve naraz mam auto

lenadka
4. aug 2016

Inak dobre ten čas na obed, lebo neviem ako vy baby, mne sa malý vôbec nechce dojčiť mimo domu a aj doma len v ľahu, že by som v detskom kútiku zaľahla dojčiť-no šúľam sa na tej predstave 😀 takto dám príkrm na obed, mlieko vezmem do fľaše pre istotu a vezmem aj olovrant-ovocie, síce mi možno prso roztrhne za ten čas, ale tak čo už 😀

denca2d
4. aug 2016

@lenadka moj tiez len v lahu papa..po sediacky sa drhne..tiez som zvedava ako to zvladneme..kedze s prikrmom sme len zacali tak ten ho nezasyti..zoberem deku a niekde sa vyvalime a dam mu jest ked bude najhorsie😆

aber
4. aug 2016

Baby mi asi nebudeme môcť prísť...lebo nemáme na výlet peniaze,je mi to ľúto,lebo sme ešte nikde spolu neboli.vzdy som chcela ísť s rodinou do bojnic,snad raz sa to podarí.budem na vás myslieť a trošku závidieť,ta sociálna izolácia je strašná.😑no nič , tak si to pekne užite☺☺☺☺

lenadka
4. aug 2016

@denca2d tak skúsim aj aj deku vziať ak nezabudnem 😀 v kúpeloch je trávičky dosť-tam je kde deku zložiť ak tam pôjdeme 🙂

lenadka
4. aug 2016

Baby beriete niektorá aj staršie deti? Lebo moje budú mimo, najstaršia v tábore a menšia u babky, tak v ten týždeň budem len jednodetná + manžel-ten je niekedy za dve, ale toho neberiem, on zarezáva v novej práci-druhý týždeň a nemá ešte nárok na voľno.

mata0312
4. aug 2016

@lenadka ja mam starsieho doma cele prazdniny ale uz somvolala ex ci si ho nezoberie , lebo by sa nudil a stale ma domov volal 😀 a nejde niekto z pb ze by som.ho zobrala? 😉

mata0312
4. aug 2016

Baby a keby prsalo prelozime to ci ? 😉

stanka2612
4. aug 2016

@lenadka donesiem ti odsavacku?

stanka2612
4. aug 2016

@mata0312 nee ved tam je urcite kde ist aj keby prsalo 🙂

denca2d
4. aug 2016

@lenadka no ved to..spravime si dojciaci piknik😂