Štvrté veľké stretnutie marcoviek 2008
Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉
A zrušia nespominala že by tieždobehla pozreť? A capy naposledy hovorila že neprídu lebo ani tričko nechcela 😒 a lienocka
taktiež ne?a to iste Lenka ☹(( tak ja to nevidím ružovo , fakt škoda ☹
@ivularadula, capy nechcela tricko? ved ked sme si posledne pisali tak si jej brala len tomaskovi lebo nemali vikinkovu velkost... ci nakoniec si im nebrala vobec? 😕
To ak pojdeme len 4 rodiny tak to je peekne od veci, cim su deti starsie tym menej sa nas zbieha.... ☹
@jaja0110 ja som jej tričko zobrala ale ona hovorila žeasi nepǒjdu ale že teda tričko si zoberie keď ho objednám ( sa mi tak zdá)
@jaja0110 a s petuskouto je ako,nevieš? 😕
No tak som pisala babam na FB ako nech sa vyjadria tak zatial odpisala len lenka smolakova a lienockaa ze teda isto nejdu ☹ capy teda hovoris ze nejde (na fb mi neodpisala) a Petka oni chcu ist ale uvidi podla zdrav. stavu.... tehotenstvo ma potvrdene aj knizku uz ma ale musi sa setrit okrem toho jej nevysli dobre vysledky z krvi tak mala ist znova na kontrolny odber ci sa niekde nepomylili tak neviem ako to dopadlo....dufam ze vse bude ok a pojdu aj oni 🙂
Inak teda to vyzera ze len 4 rodiny pojdu resp. 5 ak pojde aj Petka. Ale aj tak, na to ze nas je v skupine 33-hanba!!! 🤐
Tak som este napisala IPecku capy aj katke mrazikovej idem este nejake baby zbombardovat nech este niekto dojde nech to tam ma uroven "velkeho stretka" 😀
@blcha, ved ja som to uz davnejsie chcela preriedit v teme marcovky si pamatas a zrazu kolko zasitych mamiciek sa poozyvalo, ze nas citaju ale nepisu 😀 😀 ale niektore sa vyslovene neozvali aj rok 😝 😝
Mna len sere ze si nedokazu JEDEN vikend v roku zariadit volno ty kokos sa to robime pre tie deti, ked uz ja si to viem zariadit a naplanovat letenku co som 2000km v prdeli, tak nechapem ze niekto kto to ma na skok "nemoze" 🤐 🤐 Chapem ked su zdravotne dovody, necakane...porod, umrtie a podobne....ale take ze (obrazne) rodinna oslava, menzes, strikovanie a podobne.... nemam slov 😝 😝
a lucka vasova @luci21 preco nejde na stretko? lebo kukam ze jej som na FB pozyvala pozvanku daaavno a neodpisala mi doteraz... 😕 aj janka sobonova co ma Tamarku mi neopdisala ci idu ci nie neviete?? 😕
Jedine janka tulipanova to vieme ze ma vtedy termin.... ostatny nezajem 😝 vsetko to pomazem 😀 😀
a chym s davidkom ?
No vidis tak to my skalne ucastnicky musime rodit ako hrusky ze ked pojdu len 4 rodiny nech je tam aspon 15 deti 😀 😀
S chym som pisala ju nepustil sef z roboty, napisala ze ak tak nas len dobehnu na 1 den pozriet.... no ale to je take ze...skor nie ako ano 😒 inak aj @zrzuska to ma na skok, asi z nas najblizsie tu mazem prvu zo skupiny ak nedojde!!! 😀 😀 😀
Baby teda fakt,akože dovi dopo ... 😝 😝 😝 nemám slov 😒
jaja0110: Mne si pozvala pozvánku? Musím to mrknúť lebo mne sa na moj účet občas pripojí aj mamina a sliedi rodinné foto tak možno jej to svietli a klikla na to a mne to potom už neblikalo, už aj sa pozrem, sorry. 😅
Booože tak vidím že ja múdre slepé som toto ozaj nevidela, ja neviem ako je to možné prepáčte baby fakt už aj idem čítať čo a ako a prebereme to doma.
baby tu ideme, ze? http://www.booking.com/hotel/sk/penzia3n-ala3-4... a dobre citam je tam aj internet? 🙂
@jaja0110 ano Jani tam ideme 🙂 a mal by tam byť aj net 😉
inak fakt baby oveci že 4 rodiny, hanba 😝 😝 😝 ☹ ☹ ☹
Ahojte baby.
No tak píšem vám na rovinu ako to je, ja som síce tušila že to tak dopadne ale nás mm nechce pustiť, ani počuť o tom nechce že by sme tam išli. Je to dlhá cesta a prosto neverí mojim vodičským schopnostiam či čo ja neviem....Toľko sme to preberali včera, lebo on už dnes išiel do roboty tak som mu to tak narýchlo prestrela večer že bol až mimo z toho. Jemu volno v robote aj tak nedajú, to si nevedel dovolenku ani na babkyn pohreb vybaviť takže s nám a našim auto by som aj tak rátať nemohla.
Ja neviem viete s ním sa o tom už neradno ani hádať, ja sama s deťmi nikam nechodím lebo on má auto v robote a na rodičovskom starom peugeote ma pustí s deťmi ledva do NR niekto ešte dalej.
Fakt prepáčte baby, my sme ešte ani jeden rok na stretnutí neboli, ja vás chápem ak sa na mna nahneváte ale ja ozaj s tým už neviem nič robiť. Prepáčte ☹
@luci21 , jaaaj no velkaaaa skoda ten tvoj chlap ja by ho hnala capicou z domu 😀 no ale chapem ho ze sa o vas boji, tak mozno o rok 😉
Inak mi pisala Petka ze ani oni zrejme nepridu ma rizikove tehotenstvo a babatko ma prednost takze to chapem, ak tak nas na otocku (alebo na 1 noc) pridu pozriet, ale nevedela slubit.... ☹
Takze nase MEGA stretko bude so 4 rodinami- skalni: marchevky, kriskovi, hrdi a suranyivci tak to tam urobime takuuu zurku ze este dlho budu na nas spominat 😀 Baby co pijete?? 😀 😀
inak ja som zvedava ake ceny nam teraz daju, kedze nas ide tak malo 😕 😕 😕
idem tam teda napisat ze ideme takto:
termin: 25. - 27. 5. 2012
strava: ranajky + vecere /zac. v piatok vecerou a koncit budeme v nedelu ranajkami/
Rodina c. 1: 2 dospeli + 1 dieťa /4roky/
Rodina c. 2: 2 dospeli + 2 deti /4roky a 1 rok/
Rodina c. 3: 2 dospeli + 2 deti /dvojicky: 4roky/
Rodina c. 4: 2 dospeli + 2 deti /4roky a 1 rok/
s tym, ze rodina c. 1. pride pravdepodobne bez otca.
@anezena, na dovolenke sa caj nepije!!! 😀 😀
Potom daj vediet co ti odpisali, ake su konecne ceny 😉
Ozaj a ideme deturencom na vymenu zase nieco doniest? Nejaku drobnost jak si kazdy rok vymiename 🙂 Bo by som doniesla tie zosity pre predskolakov, co sa tam ciarky a vlnovky robia podla predlohy, cisla, pismena a take.... ak chcete 😉 A vy to iste mozete doniest nam my na tom teraz ficime 😀 😀 😀
jaja0110: No ale ked mne to prišlo tak lúto teraz lebo ja každý rok slubujem že možno o rok a stále to nejako na prd dopadne u nás, baby užite si to riadne budem na vás myslieť ale nechcem sa koli tomu ozaj s tým mojim pohádať tak radšej už nebudem naťahovať situáciu, takže my definitíne nejdeme 😒
@luci21 to je fakt škoda 😒
baby veru, čo pijete? ja mám 27 meho meniny tak tá žúrka bude isto 😎
môžeme im doniesť nejakú drobnosť, ja som za 😉
inak ja musím ešte popozerať kto všetko chcel tie tričká 😕

???? baby neblaznite :-O jak ze sak 8 rodin malo ist, nieee??? 😕
okrem tych co vzdy este aj capy, lenka smolakovci, lienockaa (hadam dojdu) a petka s Vanesskou...ci?
@anezena, a pre kolkych ludi je to v tom penzione nahlasenych na 100%?