icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

stanca22
20. jún 2011

@denisenko Ahojky, no nestratila som sa, len pomenej chodím na net, málo času, teraz robíme našu spáľňu dole a potom ideme na kuchyňu s obývačkou ... U dokyho som nebola, lebo mám ísť až 12 júla ... 😉

denisenko
autor
2. júl 2011

@stanca22 ahoj...ešte stále kopa roboty???....chcela som sa ťa spýtať, berieš aj nejaké špeciálne vitamíny na pomoc k otehotneniu????.....tu je toho kopa, ja som pri Deniskovi brala až ked som bola tehotná......teraz mám z toho hlavybol..... 😀

stanca22
12. júl 2011

@denisenko ahojky, no my nonstop teraz prerabame a po pravde, ani nemám kedy ísť na wc, tak sa maju teraz veci, všetky tri izby robíme naraz takže aj za to, dnes idem k dokymu ... zase som dostala vredov a neberiem žiadne teraz pirule ale brala som na začiatku, ked sme sa snažili ... a vy ako sa máte? čo máte nové? už si tehotná? 😉 a kocurik zdravý?

denisenko
autor
12. júl 2011

@stanca22 joj, ty si tuším zaneprázdnená...my sa máme dobre..všetci sme ok...vdaka bohu.... 😉 tehu ešte asi nebudem...počkáme a uvidíme, kedy sa to podarí....... 😉 a už sa tešíme lebo v nedelu poobede cestujeme domov, tak zachvílu budú starosti s balením atd..... 😉 ako si dopadla u dokyho?????

stanca22
16. júl 2011

@denisenko No samé behačky po doky, injekcie, krv, sono a tak, uvidíme čo a ako ale hrozí mi aj laparoskopia, tak som veľmi zvedavá aký bude tohto všetkého koniec ... Teraz máme problémy aj s majetkom, tak som už unavená zo všetkého, kopec roboty ale aj starostí ... Nemáš rada balenie??? 🙂

denisenko
autor
16. júl 2011

@stanca22 juj...tak to máš teraz dosť ťažké..... ☹ my už zajtra konečne cestujeme, ale najskor si to musím odmakať v robote...tak baliť nestíham...potroške každý den, ale potom zas neviem, či som zabalila všetko, čo treba.... 😠 už aby bol pondelok a klud...... 😵

stanca22
17. júl 2011

@denisenko To Ti verím 😉 A na trvalo by ste tu mali byť kedy? Ozaj, mám už fotky z hosťovskej, kde bude po čase detská izbička ale nie je tam nábytok teraz, iba stará posteľ, na ktorej sem tam prespávame 😉

denisenko
autor
1. aug 2011

@stanca22 ahoj...dlho som tu nebola...mala som "v oprave" noteboook...brat mi ho dával dokopy, šrotík moj... 😀 😀 a už sme zas v Taliansku, ani som si nevšimla kedy tie dva týždne ubehli.... ☹ prepáč, že som sa nezastavila...ale konečne sa nám podarilo predať auto, tak sme teraz bez povozu..... 😀 😀 😀 😀 ale už čoskoro hádam dojdem natrvalo, takže isto sa stretneme..... 😉 😉 😉 😉 kde máš tie fotky????? 😕 ..ozaj a čo doky????

stanca22
3. aug 2011

@denisenko No neva že si sa nezastavila, lebo po pravde ani by som nemala čas, kopec roboty až až ... už sa to krásne rysuje, ten náš spodok 😉 🙂 Teším sa, keď sa stretneme ... no u dokyho, stále chodíme po doky, aj teraz ideme do Rk. po doky, až v utorok sa asik vrátim, podľa doky, mám jedny tabletky, aby som nemala cukrovku, tak na utlmenie, lebo je to na hranici a sú aj na zníženie cholesterolu, lebo ho mám vraj strašne vysoký ... tak diéta a cvičiť, cvičiť a cvičiť 😠 A vraj cukrovku nemám, tá je fakt len na hranici a to sa vraj neuznáva ako že by som mala mať cukrovku, takže ju nemám ani štítnu žľazu ale zato cholesterol mám strašne vysoký, tak ho znižuj ako vládzem ... Bábätko zatiaľ nemám hľavne z toho dôvodu, že mám strašne tiež vysoký mužský hormón, tak hádam mi na to aj čosi už dajú ... muž ide v pondelok so mnou na krv a aj jemu idú krv brať. Napíš čo máš nové, papa.

denisenko
autor
3. aug 2011

@stanca22 fúha...nový doktor, nové diagnozy...... 😕 tak ale ak naozaj vedia prečo a dá sa s tým niečo robiť, tak to je super.....strašne moc ti držím palce...... 😵 ja idem tu v taliansku k dokymu o týžden, tak som zvedavá, čo mi povie..... 😵 aj sa trochu bojím, aj teším...... 😵 😵 😵 😵 ...nové máme to, že Denisko ostal u starkej v Rajci a my sme tu sami v Taliansku......a strááášne moc mi chýba........ ☹ ☹

stanca22
6. aug 2011

@denisenko To by si mala využiť, sama s manželom 😉 😀 😀 😀 Potom mi napíš, čo nového u dokyho ... ok? No my ideme teraz v pondelok obaja na krv, tak som zvedavá ale rýchlo to uteká, omnoho rýchlejšie sa dozvedám, čo mi je postupne ako pred tým a tomu som fakt rada ... aj keď pomáli aj nám dochádzajú peniaze ale vždy boli a vždy budú, no nie? 😉

denisenko
autor
7. aug 2011

@stanca22 veru, treba myslieť pozitívne 😵 😵 😵 aj ked tie peniažky sú strašná vec, stále kamsi miznúúúú 😀
idem do práce, nie žeby sa mi chcelo, ale musím 😝 😝 😝 😝

stanca22
8. aug 2011

@denisenko A ja som práve prišla od doktora ... 😉

denisenko
autor
8. aug 2011

@stanca22 a aká si stručná...... 😀 no hovor, ako???? je niečo nové???? ja sa už neviem dočkať stredy, konečne hádam uvidím srdiečko..... 😉

stanca22
9. aug 2011

@denisenko Čo máte ísť na Slovensko? 🙂

stanca22
9. aug 2011

@denisenko No rozbehli sme to poriadne už, po samých vyšetreniach, krv, sono, manžel spermie ... teraz sa ideme objednať do Martina, že aké má manžel teraz spermie a uvidíme, čo a ako ... Ja dieta, cvik, manžel má všetko v poriadku ohľadom krvi, aspoň on 😉 No a mne okrem všetkého zistili, že neovulujem, tak na to beriem tabletky, tak som zvedavá, či aj zaberú, mám na to dva mesiace.

denisenko
autor
9. aug 2011

@stanca22 tak ti držím palce, nech sa to podarí...... 😉 prečo na Slovensko? skúsim ísť k dokymu tu..uvidím, ako pochodím...na Slovensku som bola, lenže je to dosť ťažko, lebo všetko si musím platiť, ,kedže nemám poisťovnu Slovenskú ale taliansku a tá sa u gyny vzťahuje len na porod alebo potrat...zvyšok platím....... 😝 😝 😝 na Slovensko uvidím, kedy pojdem....podla toho, čo mi povedia zajtra......už som zvedavááá 😵

4ocka
9. aug 2011

Ahojky,takze si predsa tehu?? A ako sa mate? Co noveho?🙂

stanca22
9. aug 2011

@denisenko Snáď Ti všetko dopadne dobre 😉

stanca22
10. aug 2011

@denisenko Je streda, ako si dopadla u doktora? 😉

denisenko
autor
10. aug 2011

@stanca22 dopadla som fajn, zatial je všetko OK, srdiečko už bije a dalšie sono o tri týždne..... 😉 taká som rada, že to vyšlo..... 😉 😉 😉 želám to aj Tebe..... 😉
@4ocka ahoj...nové...no nič....veru, tehu ako hrom.....žubrienočka sa má k svetu 😀 ....hádam sa nabudúce stretneme už s bruškom...... 😉 😉 a vy ako? zdravý ste????Denisko ostal v Rajci, takže momentálne som bezdetná 😀 😀 😀 😀 😀

stanca22
10. aug 2011

@denisenko Ďakujem a pochybujem že si bezdetná, keď druhé máš v brušku 😉 😀 😀 😀 Čo robíš, keď prídeš z práce domkov a teraz nemáš Deniska pri sebe? Aké meno plánujete druhému dieťaťu dať, už ste rozmýšľali o tom? Ty sa máš že sa Ti to tak rýchlo podarilo ... ale želám Ti to pravdaže, len mňa mrzí, že my máme v tomto také veľké nešťastie ...

denisenko
autor
10. aug 2011

@stanca22..tak to Ti verím, že ťa to mrzí.....ale neboj, si ešte mladá a určite sa vám to podarí, ked sa odstránia všetky prekážky..... 😉 že čo robím, ked prídem domov...???...som na nete a varím....a oddychujem....inak nič 😀
s menom je to ťažko, tak možno o pol roka porozmýšlam..... 😵

stanca22
10. aug 2011

@denisenko Mne sa celkom páčia mená, Lucka, Vanesska, Džessika, Patrik, Jakubko, Tomáško, Miško, Lukáško ...

stanca22
10. aug 2011

@denisenko No však beriem teraz lieky na ovuláciu, aby som ju mala, lebo som ju vôbec nemala, možno to bol aj tento problém, uvidíme, čo sa bude diať do 2 mes. ako nám dal doky príležitosť, uvidíme ... aspoň že nad tým toľko už nerozmýšľame, keď sa konečne niečo deje s nami. 😉

4ocka
10. aug 2011

@denisenko 😉 bezdetna eee,ci chces ci nie,jedno mas stale so sebou🙂 tak graaaaaaaaaatulujem,ten tvoj manzel ma nato nkos ked to tak vycitil,oslavili ste??ja som od mojho cakala prejavenie emocie stastia vo forme zdvyhnutia na rukach,ci nieco podobne a nic,asi kukam vela filmov😉 teraz sa len drzte,a setrite sa😉 my sme zdravy,mam tuvmuzovu neter a synovca tak je veselo,10-14 rocnych,tak mam srandu pri tych pubertalnch hlaskach😉 napr ze muz ma kratasy ako rytmus a vysia mu tam vajecniky😉 kokos...alebo ze reklama na kofolu- ta nudaplazova je pre homosexualov😉 sa divam....aves co to je? ...nie🙂 🙂 som zvedava co za poty budu mojecdeti hocoritB-)

stanca22
16. aug 2011

@denisenko A mne to zase mešká, no tento raz mám i lieky, som zvedavá čo zase z tochto bude ...

denisenko
autor
17. aug 2011

@stanca22 ahoj...ja som dnes bola na krvné tsty na všetko moné, tak dúfam, že budú ok.... 🙂 myslíš, že niečo by mohlo byť????? 😕 či to nie je tak, že pri tých liekoch na úpravu by si mala mať aj pravidelne menzes??? 😕 😕
@4ocka no tak to máte krásne veselo..... 😀 veru, ani moj muž nie je herec z filmov.... 😀 ale zas on sa snaží, ked mám na niečo chuť , tak beží kúpiť do obchodu, alebo uvarí, čo chcem, ked som un avená...a to som stále...tak ma polutuje, a stále mi lichotí, akú krásnu maminku máme...tak načo by ma ešte nosil na rukách, že áno???? 😀 😀 😀

stanca22
17. aug 2011

@denisenko Ahoj, no podľa mňa, to je na ovuláciu, aby som ju mala a aby ma mohol muž oplodniť, ak má v poriadku spermie, no uvidíme, podľa mňa by som mohla byť v tom, ale veď uvidíme 😉 A Ty si nepofotíš vecičky, ktoré máš nachystané pre dieťatko? 🙂 Ja som si teraz zopár kúpila do zásoby 😉 Len tak, pre radosť 😉 Akurát som ostrihala muža, lebo vyzeral už 😀 26.teraz máme ísť do Prahy za švagrinou a mne sa tak nechcééé ... nechceš ísť za mňa? 😀 😀 😀 Mešká mi to ešte len piatý deň, tak nechcem moc stresovať, minule mi to meškalo 15 dní a na 16 dorazilo MS, takže preto ... A Tebe pred tým ako Ti začali meškať, si nič nepociťovala??? Ako nejaké príznaky abo tak nejak? Bolesti hlavy, bolesti pod bruškom, sem tam bolesti prsníkov, nič?

denisenko
autor
17. aug 2011

@stanca22 ja zatial ešte nejako moc nenakupujem, myslím že je skoro...akurát som kecala som sestrou, takže ona má kopu vecí pre bábätká, tak si niečo zoberiem od nej a zvyšok dokúpim...ale to až v zime.... 😉 aj ked...keby bolo po mojom, tak už mám nakomplet všetko... 😀 😀 😀 😀 ked ja som taká dosť "poverčivá" na toto 😠 do Prahy by som šla., pojdeš za mna do práce????? 😀 mna strášne hned bolela hlava a bolo to vidno na prsiach...ale takmer okamžite.... 😀 😀 😀 😀 aj bolesti v podbrušku....lenže to všetko môžu byť aj príznaky menzesu...takže tak...ale mne vyšiel pozitívny test na tretí den mesškania....síce slabo, ale bol.... 😵 robila som si ten Rapid 2v1, dva testy za 5 eur....cena v pohode, že?