Tehuľky a mamičky zo sanatória HELIOS
Ahojte dievčence.Myslím,že je najvyšší čas na založenie tejto témy,lebo tehuliek z Heliosu nám pribúda a nie každej snažilke padne dobre počúvať naše tehotenské debaty v témach "snažiliek".Ak tu už táto téma je,tak pardon,ale vážne som ju nenašla.Takže Mirka,domcek atd...šup šup sem! 🙂
ciky 😞 ,ale snáď sa jej uľaví,keď si pospinká..len čo bude robiť večer....
inak ciky akurát som dnes rozmýšľala,že keby nedajbože ten moj dostal teplotu,ani neviem čo by som mu na ňu dala,musím isť zajtra do lekárne a kúpiť niečo do zásoby,pre istotu....
my sme dnes sa boli vážiť,tak chrústik pribral za týždeň 300g,tak nás dokina pochválila.... 😉 a očúral sestričku,keď ho šla odvážiť a skoro by bolpohrýzol dokinu,keby mal zuby,tak sme mali srandu...
inak ciky akurát som dnes rozmýšľala,že keby nedajbože ten moj dostal teplotu,ani neviem čo by som mu na ňu dala,musím isť zajtra do lekárne a kúpiť niečo do zásoby,pre istotu....
my sme dnes sa boli vážiť,tak chrústik pribral za týždeň 300g,tak nás dokina pochválila.... 😉 a očúral sestričku,keď ho šla odvážiť a skoro by bolpohrýzol dokinu,keby mal zuby,tak sme mali srandu...
Domika,ked mala Sisa týžden,chodila som ju kojiť na jisku.(to tam bola skrz žltačku) No a chceli,nech vypije 60-90 ml.Lenže záleží aj od toho ako často kojiš.Lebo niektore babo zaspáva pri krmeni a chce len málinko,no o hodinu-dve otvara znovu zobáčik.To už skor robia,ked maju reflux(ako my).
Začni písať odpoveď...

Odošli
Domika-Sisa má horučku,hnačkuje,plačká-to ten zub,čo sa jej derie robí šarapaty.Dalej,bol tu chlap z realitky,ktorý mi dal milion otazok a odpovedať som vedela,asi len na 3 ]-(Muž tvrdil,že všetko vybavil,že dnes to prídu len pofotiť.no ako vidím,hovno hovno zlatá rybka,zase ma tu vytrapili otázkami typu: číslo katastra vášho bytu? Adt...No psycho dnes!!!!! ]-(