Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@biancaadamko ahoj, ano uz po druhykrat tam budem rodit 🙂
@lovelly26 a kedy mas termin? predtym si bola spokojna? mas aj zaplateneho lekara? ja predtym o spokojnosti s novorod. sestrami nemozem hovorit tak mam stres aj teraz
@biancaadamko termin mam 15.9. ale netusim ci vydrzime dovtedy 🙂 nemam ani predtym som nezaplatila ale moj lekar prisiel sam k porodu tak mozno aj tentokrat to bude tak 🙂 staral sa o mna kazdy den lebo som tam lezala skoro 3 mesiace tak nakazal sestrickam aby mu volali ani som o tom nevedela zrazu sa tam objavil 🙂 bol som vtedy velmi spokojna a hlavne kludna ze tam je .. sestricky ma vtedy poznali lebo som nelezala na gynekologii ale na sestonedeli takze vedeli ze kto som a uz sme boli zohrate.. akurat som mala troska problem s laktacnymim sestrami - nejak sme si nesadli dufam ze tentokrat to bude tak isto .. inak celkovo som bola spokojna akurat tam nebolo miesto na nadstandarde to by som bola rada keby teraz bolo ... vtedy sme boli 4 baby v izbe a jedna z nas mala dvojicky ... vobec sme ani jedna z nas nemali klud a pokoj ale zas sme sa zabavili a poradili ked bolo treba 🙂
@betiii tak ako?moje vysledky negativne,ale lezim uz v nemocnici,mojmu dr sa nepozdaval krcok ktory sa skratil o pol cm.tak som tu a ze tu to nevidia tak strasne...a ty?
@martinka4211 ahoj no teda tak si v nemocnici.joj ☹ ja som v piatok volala vysledky boli nastatsie dobre tak sa tesim-ale bolesti mam stale mozno o kusocek saq polavilo ale stale ledva chodim a ledva sa pretacam na posteli.boli to.lezim tak ze hlava nizko tenky vankus a pod zadkom mam jeden hrubsi vankus a pod nohami dva take hrube.stale verim ze do tej nemocnice nepojdem.musim davat pozor ale snazim sa naozja lezat poctivo.dokedy budes v nemocnici.daj vediet co je s tebou a ako to dopadlo.drzim palce
@martinka4211 ahoj no co je s tebou uz si doma z nemocnice alebo si etse tam??ako sa citis a co nove??mna to stale boli ale lezim doma.doktorka na kontrole skonstatovala ze som citliva na rotzahovanie panvy a pravdepodobne to ta bude do konca.maly rastie uz ma kilo a pol a podtstane je ze je v poriadku.taksa ozvy co je stebou
@betiii ahoj ja som uz doma,v piatok ma prepustili,nalez nezmeneny,krcok skrateny stale a neotvaram sa,akurat beriem mg 3x1,oxyphyllin a nospu.mala sa v nemocnici otocila dole hlavou,odvtedy citim kopance slabsie..nakazane celkove setrenie sa..ale hlavne ze uz tie bolesti nemam tak caste.
@martinka4211 no tak sa to je fajn ze si uz doma a teda uz nejako sa das dokopy v domacom prostredi.ason ze sa neotvaras.tak sa setri oddychuj.aj ja musi ale velmi za posledne dni nervacim a normalne sa obavam ze to malemu uskodi.
@betiii tiez nervacim,hlavne v tychto dnoch,kvoli vode ktora nejde uz tri dni u nas na dedine..tak si vies predstavit v tychto horucavach...hlavne ze kazdy bazeniky plne,kazdy tyzden hasicska sutaz,ale na zasoby nikto nepozeral...och!!
Drzte sa,hlavne oddychuj,a skus predychavat to nervove obdobie
@martinka4211 no ty kokos nejde vam voda??tak teda to ti nezavidim fakt to je ozaj na nervy.to mas pravdu ze ludia maju bazeny plytvaju s vodou a niekto nema ani to co treba.ach boze toto je svet.len tie nervy keby sa dali ovladat aby sme sa nerozculovali.ale obcas to nejde.drz sa aj ty a napis ked budes mat nieco nove
@martinka4211 ahoj ako sa mas co je s tebou uz ti je lepsie?ja mam tie bolesti stale doktorka povedala ze to tak bude dokonca.takze som si uz zvykla niekedy je lepsie inokedy horsie.vtedy lezim oddyhujem.maly ma uz 2,2kg a hlavickou je uz dole.o dva tyzdne budeme mat tak narychlo sobas tak dufam ze maly sa nerozhodne ist skor von ako treba.a o dva tyzdne idem dokotrke na tie pasy.tak pomaly sa nam to krati.uz mam konecne aj veci pre maleho kocik postielka objednana.len preseba este nemam nic.ozvy sa ako si na tom.
@betiii ahoj, tak uz lepsie,zacala som brat prasok magnosolv, tak mam pocit ze to viac zabera ako tie tabletky galvex. a dokonca ani problem so zapchou nemam :D ..presne toto iste aj mne dr povedal, ze to najhorsie ma este len caka, take je tehotenstvo, musim to jednoducho pretrpiet, ach ti chlapi 🙄 ...mna to hlavne chyti,ked dlhsie stojim a chodim,nechcem zazit to co minule, ze som ani do auta nedosla,take som mala bolesti.takze nejake nakupy po obchodoch nehrozia, vsetko pekne cez net 🙂 kocik mame uz aj my,len tu postielku nie a nie postavit,pomaly periem,neviem kto to bude zehlit 😅 ,,,a o malej nemam info,naposledy poloha dole hlavickou,teraz ma caka poradna 20.8,dal o dva tyzdne, to ma vypise aj na matersku..bude robit vyter a asi aj protilatky brat..dr s takym usmevom mi povedal ze musite este mesiac vydrzat byt cela.a potom mozte s kludom kedykolvek rodit 🙂 no musime to nejako dat s malickou v tych horucavach, drzte sa aj vy,prip. ma kontaktuj ak nieco budes mat nove 😉
Ahojte, tak už sa nám to kráti, veľmi sa tešíme na babatko, ale zaroven sa bojím pôrodu...
@martankovia ja som mala v noci ukrutne bolesti v krizoch a stale som chodila na wc, ma prehnalo asi aj 7x... uz som sa bala ci sa to nezacina ale bolo by to este skoro. este musim vydrzat dva tyzdne, tak dufam, ze to dam
Ahojte. Mam taku otazku. Už dva dni mam take bolesti ako pri menštruacii aj sa mi zda,že mi tvrdne brucho ale nieje to vobec pravidelne. Už by som sa mala chystať? Manžel ešte v praci v zahraniči tak neviem či ešte vydržim dva tyždne.
@slavka271 Ahoj, mne tvrdlo brucho pravidelne týždne pred termínom. Vo štvrtok to už bolo s bolesťami a v piatok sa nám narodil Tomáško - 3400 g, 50 cm. A dnes sme prišli domov, tak my už máme náš treti poklad doma 🙂
@martankovia tak to ti zo srdca gratulujem. Ja už sa tiež neviem dočkať keď už nebudem 2 v jednom.
Ahojte baby. Je tu niekto kto ma teraz termín? ja som mala 7.9 a už prenášam...
@martinka4211 ahoj tak ako??no ja som nevydrzala do terminu maly sa vypytal skor a 1.9.som rodila takze onedlho budeme mat m esiac.a ty ako??inak porod bol dost namahavy ale som rada ze to mam za sebou a ze mam maleho.teraz uz len sa pomaly donma samy trapime boli ho brusko takze to je obcas dost zaujimave.ozvy sa ked budes mat cas
@betiii ahoj.tak ja v nemocnici od utorka,akoze preventivna hospitalizacia a mne nic nieje...dnes mi maju dat tabletku,ale ja ju nechcem,tak som zvedava ze co a ako. A GRATULUJEM 🙂 i ja uz chcem mat malicku pri sebe
Baby vsetkym vam srdecne gratulujem k babetkam, bola som tu s vami, ale mne to skoncilo v 2 m tehu, a zo sukromnej som sa vymazala tazko sa mi to citalo.A ta dobra sprava hned to prvej mrche po kyrete sa nam zadarilo, cize v januari cakame na drobca.Nevedela som sa neskor pridat do sukromky, tak sa chvalim aspon takto a aj tak uz to mate asi vsetky za sebou.Tak vela zdravia a mliecka vsetkym maminkam prajem.
@mamulienka30 ahoj ja som tiez 29.12 2014 prisla na to ze som tehu a maly sa narodil 6.9. 😀
@martinka4211 ahoj dlho som tu nebola.ako sa máte čo mala?ako sa vám darí?

@betiii drzim palce,nech dopadnu vysledky dobre.. 😉
dnes ma este brusko pobolieva,ani mi dr nepovedal ze z coho to moze byt...iba sa mam setrit,a ze zatial to podla neho vyzera v poriadku,ze ZATIAL...lezis nejako podlozene?alebo normalne?