Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 no ja uz som to velakrat chcela vzdta, prave preto ze moc velka poctivka a dobracka som asi..
ale veru velka zmena teraz..
ma nastvala v pondelok..tak som nepovedala ani slovo, len som vstala a povedala ze idem na chvilu na vzduch, lebo fakt ze tieto nervy a stresy nie su dobre 😒 hned ma obleje pot a je mi spatne..som si vravela ved budem cool nerozculovat sa,
ale ked aj vcera urobila taky pruser, ze vsetci sme mali trikrat viac prace a nervov..tak som sa zrazu pristihla, ze na nu kricim nahnevana na cely podnik..vsetci len sklapli usi, som sa sama nespoznavala 😉
ale fakt! kto co ti za to stoji, aby s tebou jednal fakt skaredo a hlupo...neviem ako ty, ale mna to aj tak dost berie a trapi..no a teraz este viac..naco je to dobre?
len moze babu ublizit..
a som si rozkazala rano sialena chut, rohlik s maslom a lekvarom a kakalko...
este ze mam milujuceho priatela, co mi vie taketo zelania hned splnit 😀
@embabuli ved to, ze to za tie nervy a stresy niekedy ani nestojí! 😒 musím v sebe násjť tú odvahu , resp musí ma asi riadne nahnevat... lenže tu je problem, ze ja som si ich velmi pripustila k btelu, lebo vsak som s nimi robila cele dni...a to by som si ako sef nemala, ale stalo sa..a preto mi je teraz tazsie im nieco povedat, lebo iem o ich trapeni a tak...lenze trapim sa aj ja.... som stastna ze mam pracu, robimt o co ma bavi ale toto ma ubija... 😒
@zdenush88 ja presne to iste, vsetko som robila aby videli ze aj ja makam a zalezi mi, stali sme sa kamosi, vzdy som jednala slusne fer a s respektom..ale obracia sa to proti mne..
no a jednoducho vcera som mala vdaka hromonom jednu z tych nalad, ze mi zle bolo a proste to prislo samo, neboj najdes silu aj ty 😉
hlavne nikomu nedovol aby s tebou zle zaobchadzal!
je to paradox, ze tieto prve mesiace su najkritickejsie a nikto o tom ani poriadne nevie, tak na teba neberu ohlad..ked uz je vidno brusko neskor tak s tebou jednaju jak v bavlnke..
dobré ranko, tak ako sa dnes darí?
@embabuli inak grtulujem
@maxiberuska dakujem! 🙂
dodalo aspon na chvilu klud, ale jak sa poznam, coskoro sa zas zacnem strachovat..
baby aj užívate nejaké vitaminy?
@maxiberuska Ja si zatial davam kyselinu listovu. Uz nejaky mesiac. Ale planujem, ze si dnes kupim este aj taky ten vapnik+horcik+c vitamin, lebo vapnika mam nedostatok (intolerancia kravskej mliecnej bielkoviny), horcik je potrebny na neurologicke veci, to potrebujem aj mimo tehotenstva a v tehotenstve je este viac potrebny a c-vitamin sa vzdy zide ;) A este si asi aj zinok zozeniem, ten je potrebny na imunitu.
Ale inac vitaminom v tabletkach vlastne velmi neverim ;))) Na vsetky uvedene mam dovod, ze ich mam nedostatok z jedla a neviem velmi nahradit (este mam druhu chorobu, pri ktorej okrem jablk a bananov vlastne ani velmi ovocie a rozne druhy zeleniny nemozem).
ja som si kupila femibion, ten tiež obsahuje kyselinu listovu
@maxiberuska ja mam tiez femibion, podla mna uplne staci
Inac, ma niektora z vas zvysene teploty? Ja mam vecer 37.6, vraj ale niektore tehulky mavaju aj horucky na zaciatku tehotenstva.
@jaya47 ja nemam, ani pri prvom som nemala
@maxiberuska ja som si kupila zatial calibrum babyplan a predtym som brala len kyselinu listovú asi dva mesiace... 🙂
@jaya47 heej! presne to mi o ociach hovoril moj priatel ze jak sa ligocu..ale pocula som ze aj to je jeden z prvych znakov tehotenstva, take leskle sklovite oci vdaka hormonom 🙂
jaj sranda, ja som viedla celkom rckenroll life doteraz, ale teraz len a len na babo sa sustredim 🙂
vsetky koncerty som zrusila, v praci nedovolim aby som mnou zle jednali, hlavne klidek doma postielka a pohoda! 😎
baby čo mam robit, bola so u zubarky včera, mam napuchnute dasno po tom ako mi trhala zub, dala mi tam len tampon, aby som ho rano vytiahla,že to je ešte čerstvé a hojí sa to, boli to stale, už vidim, že je tam aj trošku hnisu, ešte budem mat zapal, nervy moje, asi skočim do lekarne, niečo na vyplachovanie, čo poviete?
@maxiberuska Ja mam so zapalom dasna velke skusenosti. Pouzivam vtedy na vyplachovanie ust bud salviu (ta sa ale v tehotenstve nesmie), alebo ustnu vodu curasept (na obale som varovanie nenasla, letak som uz vyhodila, v lekarni budu vediet povedat). Vzdy mi vsak najviac pomoze samozrejme zubar, ktory mi to precisti. Par krat som kvoli tomu antibiotika brala, ale to sa teraz neda.
Ja som mala inac pred par dnami zapalene dasno na tom mieste, kde mavam vzdy. A vynimocne to same preslo. Je mozne, ze je to aj nejaka reakcia na tehotenstvo.
@embabuli vidis, ja somm este len v 5.tt a ty uz v 6 takze na mna tie hormony este len pridu..... 🙂 to este len bude... 😀 ale tiez sa nssazim viacej oddychovat a nepripustat si to tak, napr. teraz od piatku som v praci 4 dni fakt nebola, len som prisla kuknut, v nedelu vyplaty a v pondelok nakup ale pedtym by som tam bola cele dni aj ked nemusim...a uz mi vravi jedna, ze co sa so mnou deje, ze som daka cudna, iná,.... 😀 keby som mohla hned to svetu oznamim co sa deje ale nemzem..lebo vsk co ak..... 😒
....ale viete co...:? ja som sa rozhodla, ze s moji babom bude vsetko v najlepsom poriadku, ze budeme zdravy a dotiahneme to do konca.... jednoducho tomu verim, bude to tak!! ... myslim len pozitivne, ze nic sa mne ani mimi nemoze stat!! 🙂
no, už som naspäť v robote.... samozrejme bez injekcie to nešlo, ale robila mi hned dva. O dva týždne znovu na výmenu vlložky, keďže mi nemohla urobiť RTG, tak to ani nemôže celkom zavreť, tak mám len vložku, ktorú bude každé tri mesiace meniť. A RTG až po pôrode. Ale už nebolí, to je hlavné 🙂
@jaya47 ved práve, no nič, skočim do tej lekarne , budem vyplachovata ked to neprejde, pojdem ešte raz k zubárke..to je zakon schválnosti, chodím len na preventívky, zuby ok a teraz, ked to človek nečaka..
Ja som sa rozhodla este lepsie. Dohodnime sa, ze vsetky co tu sme, budeme ok, dobre? ;)
caute, vcrea som sa bola objednat k dr. zobere ma nabuducu stredu.
dnes rano mi sestra porodila synceka, tak som prvy krat teta 😀 sa vytesujem.
@embabuli aj ja tak... inak v zivote som mala vela stastie, som nedelne dieta, tak hadam sa bude aj teraz pri mne drzat...nie hadam, urcite sa BUDE drzat! 🙂
@jaya47 OKI mozme sa dohodnut ze budeme mysliet len pozitivne a verit v dobre spravy a vo vynikajuci vysledok..! 🙂 🙂
@nawal blahoželám k synovcovi... 🙂

@embabuli wow budem si musiet z teba zobrat priklad, lebo mna stve tiez jedna kucharka, ale zaital som nemala na to jej nejako vynadat aby aspon raz sklopila usi...raz sice vyronila slzu ked som na nu hukala ale myslim si ze ako tehu budem tvrdsia... 🙂 veru veru, v tomto biznise sa nevyplaca byt dobra... ja to viem tiez ale dako sa neviem zmenit... lebo len svine sa maju dobre,.... 😒