icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

scales
30. sep 2017

@anamaria84 my sme to museli riesit uz pred 2 mesiacmi a cybex sirona je najlepsia volba, lebo do 2 rokov moze byt otoceny v protismere co je pre dieta najbezpecnejsie a neviem si vynachvalit nasadanie maleho, lebo ssedacka sa da natocit ku dveram, cize to neni narocne re zenu, lebo ked bude tazsi, tak by som si nevedela predstevit ako by som sa tam mocovala s nim... je drahsia ale vyhrava vsetky testy a pre nas bola najrozumnejsou volbou

extempore
3. okt 2017

Dievčatá, koľko vážia vaše aprílové ratolesti? Lebo naša slečna sa už blíži k 9 kg :D

pininka
3. okt 2017

@extempore hehe, ja som dnes nasu vazila, ma 7500g, ale dlha je neskutocne. Ake veci nosite? Lebo my uz 80tku.

timusi
3. okt 2017

Včera sme boli na poradni a Ema má 6470g a 67cm u nás normálne, neplašte sa ❤ aj staršia mala v roku len cez 9kg, tak mi priberáme pomaly 🙂 Nosíme 68/74/80- pretože každá značka má svoje číslovanie

dejna20
3. okt 2017

@pininka no teda 😂
My klidne aj 68 a daco z hm 62, ale uz aj 74ky a teda ma 8,5kg ako vysitych

anamaria84
3. okt 2017

@scales dakujem za tip, uvazujemaj nad BeSafe izi plus 0-25kg, tiez sa da pouzivat aj v protismere...pozriem si tu cybex sirona, vdaka...
@extempore nas maly ma uz daco ku 9kg a velkosti nosime od 68cky po 80tku-ako ktora znacka

nivea777
3. okt 2017

@anamaria84 cim vyssie vahove rozpatie,tym menej spolahliva sedacka..pozri radsej 0-18kg.. 25kg ma dieta tak v 5-7 rokoch,to ti uz nebude chciet sediet v autosedacke

jollinka22
3. okt 2017

Nas ma vyse 9kg ... veci tu v Uk kupujem na 9-12 mesiacov ale zależi od znacky ako baby pisu 🙂 dłhy je ale neviem kolko 🙂 a uz sa nam prerezaa prvy zubok 😱 Ma niektóre z vasich drobcov aprilovych uz zubok ?

pininka
4. okt 2017

@jollinka22 tak pozeram ze nasa je vahovo modelecka, nema este zuby, ale uz je to na spadnutie. Aj mi riadne sopli, uz by to mohlo prist,nech ma chudiatko pokoj. Ale dasna ma take ostre ze kojenie je uz zaujimave..

timusi
4. okt 2017

@nivea777 ja mam 8 rocnu (21kg) v riadnej autosedacke a to cestujeme prevazne len 15-20 min.do mesta, nema problem ani dlhsie cesty😉

pininka
4. okt 2017

@timusi nasi chlapci uz len na podsedakoch, ani ze svet uz do sedacky. Ale sestrin ma 12 a boji sa este, dokonca nechce sediet ani v predu, co nechapem, lebo vacsina deti sa nevie dockat. Asi to zavisi aj od povahy dietata.

nivea777
4. okt 2017

@timusi ano,nájdu sa aj take deti ale skor sa pracu zo sedacky von..stale plati co som povedala,radsej 0-18..vacsie rozpatie su menej bezpecnd

timusi
4. okt 2017

@nivea777 0-18kg je super, ja som takú mala pri staršej (striedali sme s vajíčkom) Vajce bolo "mobilné" a 0-18kg som mala nastálo v manželovom aute, tým sme častejšie cestovali. Asi v 2,5-3rokoch sme kúpili 9-36kg. Teraz som kúpila pre Emu autosedačku 9-18kg a neviem, či som urobila dobre 😕

nivea777
4. okt 2017

@timusi 9-18 az ked bude sama sedieť ,vidi sa mi ze musi mat aj minimálne 9mesiacov a pokial sa neda dat do protismeru tak az od roka ju mozes dat do nej

nivea777
4. okt 2017

@timusi takze ano, musi mat 9kg,minimalne 9mesiacov,samostatne sedieť a do roka,mozno aj dlhšie musi byt dieta v protismere..teda nemusí ale v smere jazdy je to veľmi nebezpecne

extempore
4. okt 2017

@pininka naša malá má o pár dní pol roka a má 78 cm. Nosí č. 74 alebo 80

pininka
4. okt 2017

@extempore nemerala som ju, len vazila. Uz nosi vsetko 74 a vrchne veci uz 80, zavisi od strihu. Napr v lidli maju dost velke strihy, tam da aj 68ku.

2_ika_2
5. okt 2017

@jollinka22 Náš malý má už asi mesiac dva spodné zúbky vonku😊

jollinka22
5. dec 2017

Ahojte zienky ako to ze nic nepíšete ? Ako vase deticky ? Chcem sa opýtať ako vam počas dňa spia teda koľko ... a co im dávate uz papkat ?

janciqa
11. dec 2017

@jollinka22
Ahoooj....mas pravdu utichlo to tu...ja ani nepamatam kedy som pisala...moj maly Risko je raketa....19.12. bude mat 8 mesiacov a uz zacina chodit....este nie sam ale ma take choditko co tlaci pred sebou a s nim beha ako pila....a kolo nabytku sa posuva...vsetko musim vykladat 😀 ....ale je uzasny....krasne papa, nevymysla ako moja dcera ked bola v jeho veku....o tyzden mame poradnu tak som zvedava....pred 3 mesiacmi mal 74cm a 8200g.....a ty ako? Ako sa dari vam?

janciqa
11. dec 2017

Aaaa zabudla som ze mame 8 zubkov vonku a zrejme idu dalsie...taze mame niekedy aj tazsie dni... :-\

pininka
11. dec 2017

@janciqa aj mne je luto ze si tu vobec nepiseme. My me tiez za chvilu 8 mesiacov, dva zuby dole, stvornozkujeme a vsade sa uz staviame na nohy. Ale spime hrozne, co zub, to nespime cele noci a vstavame o piatej. Zjeme uplne vsetko co nezje nas.

janciqa
11. dec 2017

@pininka
No u nas denny spanok celkom ok...doobeda 2 a pol hodky a poobede hodku a pol....ale v noci hroza....aj 5-6 krat sme hore...niekedy ani zaspat nevie....a definitivne cca o 6.00 vstavame...ty mas este dalsie deticky? Ja mam este skoro 3 rocnu dceru....

pininka
11. dec 2017

@janciqa ja mam tri deti, 10,6 a malu. Oni su uz samostatni,ale zas rano aj tak musim vstat ich prichystat. Aj nasa spi cez den v pohode, ale tie noci, ach jaj a pritom tak dobre spala ked sa narodila.

janciqa
12. dec 2017

@pininka
😀 asi mame rovnake deti...moj risko uz ako 2 mesacny spal cele noci...no od 4. mesiaca sa vsetko pokazilo...vtedy mu zacali ist zuby a v podstate idu doteraz....takze na celonocny spanok si este asi pockam 🙂 ....a vy uz mate zubky? Kamoska ma skoro 7m synceka a zatim nic....

pininka
12. dec 2017

@janciqa ma dve dolu, a hore sa jej uz tlacia, takze to bude este na dlho toto. Pri mojich chlapcoch som ani nevedela ze im idu zuby, tak teraz uz viem 😁

adia11
17. dec 2017

ahojte 🙂 tak my mame 2 zubky, cez den spime 3 hodiny, niekedy na 2x, niekedy naraz. a v noci cca9. papame vsetko co ma ocko na tanieri a uz sa aj odhodlavame chodit bez drzania, zatial mame rekord 5 krokov 🙂
a chcem sa opytat vas co mate chlapcov, pipik trenujete? vykukuje volaco? teraz vela pocuvam ze to robia chirurgicky tak sa bojim ale kusok je uz von

adia11
17. dec 2017

@janciqa to ste riadne zubaty :D to som este nepocula ze tak male dietatko ich ma tolko vela, parada ;)

janciqa
17. dec 2017

@adia11
Fiha...uz sa pusta sam? Super...ktoreho ste narodeni? My 19.4. ...a zatial len kolo nabytku a pomocou ruk....a ano...8 zubky su vonku a idu alsie...celu pusu ma opuchnutu...teda dasienka.....
A pipik stahujeme...raz ide dobre raz nie...ale nevidim este nic...ma vykykat zaludik?

adia11
18. dec 2017

@janciqa my sme 9.4
nam z pipika vidno malicko, tu ciarku zatial vidime a dalej to nepusti, trenujeme to skoro kazdy den tak dufam ze bude dobre