icon

Termín pôrodu - Apríl 2021

andrea_prestastna
28. aug 2020
Strana
z2
petka69
20. dec 2020

@hlucikk ano zo spodu to je....no ja tipujem chlapceka ale vsetci ze dievcatko.tak neviem

margaretka1990
20. dec 2020

@hlucikk to velmi tazko takto

katarinka273
30. dec 2020

@hlucikk ja som ho tiež skúšala a nevyšiel 🤷‍♀️

petka69
22. jan 2021

Ahojte baby ako sa citite?mam otazocku.kolko ste prosim vas pribrali do toho 28tt?dakujem

lucka2281
22. jan 2021

@petka69 Ahoj, ja zatiaľ 8kg 😁

hlucikk
22. jan 2021

@petka69 ja asi 10kg aj viac možno... Ale beriem to tak ze nejaké 2-3kg som dobehla svoju, dovtedy povahu ☺️ doktor nič nevravel tak snáď je to ok

akademicka
23. jan 2021

Ja som mala pred tehotenstvom nadváhu a pribrala som len 2 kg.

petka69
23. jan 2021

Waaau ako to robite....ja uz mam 13 kg na sebe a to sa ani neprejedam.nerozumiem tomu :(

hlucikk
24. jan 2021

Asi je to rôzne z tou váhou... Telo/babo si vypýta. Snáď to potom pôjde rýchlo dolu 😁 ja mam otázku - neboli vás koža pod prsiami? Alebo rebrá? Ja už som miestami taka zvolená... Asi ako sa mi bruško zväčšuje, naťahuje koža... A ten pas kde je vlastne podprsenka (tu vôbec neznesiem), má boli tak, že až páli... Aj na dotyk. Ako spálňa koža. Pomáha len keď sa dobre vystriet ale len na chvíľku... A rebrá... Och, ležanie na ľavom boku je skoro nemožné :(

petka69
7. feb 2021

@hlucikk mne sa niekedy len zle dycha....a skor ma kope a tlaci na pravej strane...podprsenky vobec nenosim lebo ma tiez tlacia....a brusko sa zacina svrbiet.v ktorom tt ste.ja momentalne v 30

lucka2281
7. feb 2021

@petka69 momentálne 29tt, mám niekedy stav že sa mi urobí hrča napravo brucha, vtedy príde že sa mi zle dýcha, no po chvíľke to prejde aj hrča zmizne 😁 aj dýchanie v pohode 😊 neviem či sa tam drobec naťahuje či čo 😁

hlucikk
7. feb 2021

@petka69 už sa blížim k 29tt 🙂 najnovšie ma svrbí okolo pupka a aj tak ťahá akoby ma znútra niekto za šnúrku ťahal za pupok. Tie podprsenky to úplne chápem... Tlači už pomaly všetko oblečenie. Ale už to mame za pár, už len vydržať. Ja mam niekedy pocit až takej zmeny tlaku keď záplava kdesi nižšie... Myslím krvného a aj tlaku na mechúr samozrejme 😁 ale aj tak je to zlaté keď tam hopsa 🥰 a už máte vybratú porodnicu?

petka69
8. feb 2021

Ja zijem v rakusku....cize rodit budem tu...w uz viete co cakate?sedia na vas tie "babske"rady?na prsvo dievcatko na lavo chlapcek....chute...prsten...????

hlucikk
8. feb 2021

@petka69 mne vyšlo so sodou že dievčatko. A potom som na ultrazvuku videla guľky ☺️ takže asi tak 😁 ešte uvidím teraz na ultrazvuku ale asi sa už nič nezmenilo. Teda dúfam, už mám veci v modrom 🥰

akademicka
9. feb 2021

@hlucikk Ja už mám vybratú pôrodnicu Sanatórium Koch. Som v 33 tt, tiež ma bruško svrbí.
@petka69 Na sone mi povedali, že z tohto dievča nebude 🙂. Čakáme chlapca.

petka69
9. feb 2021

Mne dnes povedal ze chlapcek.tak sme sa dievcatka nedockali.3 synov budem mat 🙂 tesim sa hlavme nech je zdravy....a otocil sa mi zadockom dole tak dufam ze sa to este zmeni

adelkov
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2