Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Ahojte je tu niektorá buduca mamina, ktora bude rodit okolo 12. augusta v Nitre ?? 😉
Dievcata nakuknite moj bazarik..mozno sa vam nieco na oblecenie pre tehulky zapaci
aj ja sa pridávam som v 14+6
nemáte skúsenosti so zvýšenými protilátkami žltačky? dost ma to vystrašilo ked mi sestrička volala ohladom toho...
Ahojte mohla by som poprosiť do súkromnej skupiny termín mám 11.8 ďakujem a som z TT 🙂
@maciatko30 jeeej aj ja mám 11.8. 🙂 NR
no ja som sa LTT zmestila do tejto skupiny pretoze mne vypocital lekar termin na 31.8. 🙂 uvidiime mozno bude aj skor, ale nerada by som prenasala...
Ahoj mohla by som poprosit o pridanie do tejto skupiny mame termin 4.8.2014 🙂 dakujem
Ahojte ja mam termin 17.8. Uz sa nevieme dockat..poprosim o pridanie do skupiny
@voskovka mozem poprosit o pridanie do skupinky 🙂 , termin mame 8.8.
Ahojte tak aj ja sa k Vám pripájam 🙂 Termín máme zatiaľ 17.8. a rodiť v Nr. 🙂
@voskovka. Ahoj, mame termín 23.8. Môžeš nás prosím pridať do súkromky? Ďakujeme 🙂
ahojki nám termín vychádza 3.8.podla PM,posledný USG určil termín 13.8
@voskovka ahojte, termín mám 18.08.2014, pravdepodobne budem rodiť v TT... 🙂
nám vychádza termín podla PM NA 3.8. ale podla posledného USG na 13.8,chcela by som rodit v PP

@voskovka Poprosila by som o prijatie do sukromnej skupiny. Termin mame 29.8.2014. Dakujem pekne 🙂