Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

@voskovka dobre ranko.aj ja sa neviem dockat.do obeda idem este na kramare chodim na hepatologiu.a az gyn idem o 17.00. ale pisala som vcera sestricke meil,ze hcg stupa.tak este sono.mne napr.nechuti sladke fuj co predtym cokolada,keksiky mnam.a vsetko mi smrdi ale fakt velmi silno pri min.,tehotenstvach som to nemala
🙂 presne to nemusis ani vahat! 😉 po dvoch chlapcoch.........to by bola radost
Baby poculi ste o nejakom kombinovanom teste? zevraj sa robi v 1 trimestri,teraz som sa docitala.....pri mojom prvom take nieco nerobili....neviem ci je to povinne alebo len ten kto chce
@voskovka prečooo?? Ja by som tiež testovala o 106. Ked som čakala malého tiež som stále len kupovala testiky. Mne sa najviac páčili tie digitálne ale čo ked po 24h zhasnu a mne neostanu na pamiatku 🙂. Teším sa veelmi na kontrolu k dr, ako uvidim tu malu žubrienku, ale najviiiiaaaaac na krvičku v januári aby sme konečne zistili či sa nám babulka zadarila .. Ja by soom tááááák rada chcela princezničku, aj ked viem že na tých krásnych ružových vecičkách zbankrotujeme 😀 😀 😀
Ahojte tehulky 😉 , tak aj ja sa k vam pridavam. Podla tehotenskej kalkulacky mi vychadza termin na 1.8.2014, tak uvidime, co mi na to povie v stredu gynekolog 🙂
Ahojte dievcata 🙂 Tak moc by som k vam chcela patrit, ale este nie som si stale ista vysledkom.Testy mi sice ukazuju slabe ciarky, ale vysledky z HCG budu az zajtra. Tak hadam sa budem moct pridat aj ja, a dufat v kutiku duse ze tentoraz vsetko dobre dopadne. Testy su robene vcera a tie dva pod prvym dnes..(13DPO a 14DPO)

@lubka1983 ja zatial stale nic iba v puse kovova chut ako po 100klincoch a prsia ma zase zacali tak štipkat ale inak okej 🙂 zajtra uz valim ja sa nemozem dockat tej kontroly 🙂