icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
voskovka
autor
2. dec 2013

@lubka1983 ja zatial stale nic iba v puse kovova chut ako po 100klincoch a prsia ma zase zacali tak štipkat ale inak okej 🙂 zajtra uz valim ja sa nemozem dockat tej kontroly 🙂

lubka1983
2. dec 2013

@voskovka dobre ranko.aj ja sa neviem dockat.do obeda idem este na kramare chodim na hepatologiu.a az gyn idem o 17.00. ale pisala som vcera sestricke meil,ze hcg stupa.tak este sono.mne napr.nechuti sladke fuj co predtym cokolada,keksiky mnam.a vsetko mi smrdi ale fakt velmi silno pri min.,tehotenstvach som to nemala

voskovka
autor
2. dec 2013

@lubka1983 a co by si asi tu babu privitala ako aj ja co??? 🙂

lubka1983
2. dec 2013

🙂 presne to nemusis ani vahat! 😉 po dvoch chlapcoch.........to by bola radost

elisa111
2. dec 2013

Ahojte babenky....tesim sa ,ze sme uz tolko....ja som si robila minuly tyzden test a vysla mi takato slaba ciarka,tak rozmyslam ci si tento tyzden urobim este jeden a tak sa pojdem objednat k doktorovi....co vy nato?

voskovka
autor
2. dec 2013

@elisa111 ja som dnes testla naposledy a uz asi ani silnejsia nebude 🙂 dnes som 19dpo a 35DC 🙂
ale ak chces testni 🙂 urcite uz bude silnejsia riadne 🙂

vrtulka11
2. dec 2013

@elisa111 čiaročka je pekne vidieť už a ak ti mešká ms tak ani nemusíš už testovať, iba ak tak na pamiatku a pre radosť si urobiť testik 🙂 . A šup ho objednať sa na gyndu ... gratulujem 😀

voskovka
autor
2. dec 2013

@vrtulka11 ja som tu asi jediný maniak na testovanie 😀 😀 😀

elisa111
2. dec 2013

Baby poculi ste o nejakom kombinovanom teste? zevraj sa robi v 1 trimestri,teraz som sa docitala.....pri mojom prvom take nieco nerobili....neviem ci je to povinne alebo len ten kto chce

voskovka
autor
2. dec 2013

@elisa111 akom teste????neviem o nicom...hod info

vrtulka11
2. dec 2013

@voskovka prečooo?? Ja by som tiež testovala o 106. Ked som čakala malého tiež som stále len kupovala testiky. Mne sa najviac páčili tie digitálne ale čo ked po 24h zhasnu a mne neostanu na pamiatku 🙂. Teším sa veelmi na kontrolu k dr, ako uvidim tu malu žubrienku, ale najviiiiaaaaac na krvičku v januári aby sme konečne zistili či sa nám babulka zadarila .. Ja by soom tááááák rada chcela princezničku, aj ked viem že na tých krásnych ružových vecičkách zbankrotujeme 😀 😀 😀

voskovka
autor
2. dec 2013

@vrtulka11 vitaj v klube aj ja idem v januari davat krvicku do genetonu 🙂 aj ja chcem vediet ci mam v brusku dievcatko 🙂

vrtulka11
2. dec 2013

@voskovka tak dufam že nám to vide lebo do tretice už skúšať nebudem 😖

voskovka
autor
2. dec 2013

@vrtulka11 no my skusame a stvrte uz nehrozi lebo toto bude tretia sekcia takze riskovat svoje zdravie nemienim.

vrtulka11
2. dec 2013

@voskovka a budeš si to platiť v genetone alebo to maš cez gynekologa zadarmo? Pôjdeš v tom 10tt? Boože ja som taká netrpezlivá,,,,,, 😀

voskovka
autor
2. dec 2013

@vrtulka11 a to sa da aj zadarmo????

vrtulka11
2. dec 2013

@voskovka myslim že 3-4 sukromné gynek.zariadenia v BA maju zlmuvu z genetonom myslím. Ja chodím do gynaex-u a cez nich to mám zadara. Ale neboj sa prehliadkami si to počas tehu poriadne preplatím, lebo tam za vyšetrenia nechávam 50 €

voskovka
autor
2. dec 2013

@vrtulka11 jaaj no tak to je na prd :-/ to budem musiet cvakat sakris 🙂

sidielkom
2. dec 2013

Ahojte tehulky 😉 , tak aj ja sa k vam pridavam. Podla tehotenskej kalkulacky mi vychadza termin na 1.8.2014, tak uvidime, co mi na to povie v stredu gynekolog 🙂

daniaz
2. dec 2013

Ahojte dievcata 🙂 Tak moc by som k vam chcela patrit, ale este nie som si stale ista vysledkom.Testy mi sice ukazuju slabe ciarky, ale vysledky z HCG budu az zajtra. Tak hadam sa budem moct pridat aj ja, a dufat v kutiku duse ze tentoraz vsetko dobre dopadne. Testy su robene vcera a tie dva pod prvym dnes..(13DPO a 14DPO)

voskovka
autor
2. dec 2013

@sidielkom gratulko a tesime sa na spravičky
@daniaz na tom bielom kazetovom sa mi zda krajsia ako na paličkach 🙂 drzime prsty a podaj info

daniaz
2. dec 2013

@voskovka palickove su dr. max, kazetovy woman secret.. meska mi este len den 😖

voskovka
autor
2. dec 2013

@daniaz ak si vsimnes trosku vyssie moj prispevok s fotkou tak vsetky su dr.max... a krasne ukazali a pekne silneli 🙂

daniaz
2. dec 2013

@voskovka ked porovnam tvoje 13 a 14 DPO tiez ciarocka bola este slabsia, tak aj mne to hadam bude silniet. A ak nie, tak hadam nabuduce 😔

voskovka
autor
2. dec 2013

@daniaz hlavne mysliet pozitivne neboj bude silniet 😵 😵 😵

daniaz
2. dec 2013

@voskovka dakujem, berem ta za slovo 😝

voskovka
autor
2. dec 2013

@daniaz ja som nazhavena na zajtrajsie sono 🙂

daniaz
2. dec 2013

@voskovka ja som mala dnes, ale nic nevidel, meska mi len den, a sono som mala koli ruzovkastemu vytoku ktory uz mam tri dni. Zato mi brali HCG, ale az zajtra bude vysledok. Drzim palce nech ti to dobre dopadne a nech uz uvidis svoju bublinku 😵

voskovka
autor
2. dec 2013

@daniaz ani fliacik ti nevidel???? iba maternicu??? mala si ju zväčšenu?a sliznicu si mala aku vysku???