icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
daniaz
2. dec 2013

nic mi nepovedali len ze to budu vidiet za tri tyzdne, bola som na pohotovosti takze pristup katastrofa.. zajtra budem mudrejsia 😠
@voskovka

voskovka
autor
2. dec 2013

@daniaz jaaj tak chapem....tak to maju na haku :-/

daniaz
2. dec 2013

@voskovka asi tak 😔 zajtra idem ku svojmu dokimu, dnes nerobil..

bordulka
2. dec 2013

ahojte baby, ak môžem, rada sa k vám pridám 🙂 termín mám zatiaľ 3.8., snáď sa to nezmení. Zo začiatku mi nič nebolo, iba ma pobolievalo podbruško a ako som začala 6tt začalo mi bývať zle :( ako ste na tom vy?

lentilka135
2. dec 2013

Dievčatá, ja termín ešte nemám, ale idem k doktorovi budúci utorok, tak sa dozviem viac. Zatiaľ mi len bral krv na HCG, lebo na sone nebolo ešte nič vidno. Testy pozitívne a v piatok už čo to bolo vidno aj na sone. Takže teraz "dovolenkujem" a 10.12. idem pozrieť uja doktora. 😉

saphira83
2. dec 2013

Ahojte, tak ja sa s vami lucim, my sme o babatko prisli :(((( Strasne silno vam drzim palce aby pre vas vsetko dobre dopadlo. Tak sa drzte kocky

xarona
2. dec 2013

Ahojte tiez sa pridavam, termin 7.8. velmi sa tesim. Chcem sa spytat ci aj vas bolieva podbrusko ako pred ms? Mna veru ano ale citala som ze to znamena roztahovanie maternice alebo nieco podobne tak hadam je vsetko ok. Nech sa nam dobre tehulkuje 😀

vajanika27
3. dec 2013

@xarona mna takto priserne podbrusko bolelo az do 3. mesiaca pri prvom tehu a velmi som sa bala, ale potom to prestalo.

freyjanr
3. dec 2013

jeeej dalsie augustovky 🙂 ja som bola augustovka tento rok 🙂 baby len tolko vam poviem ze ak vam bude niekto hovorit ze najhorsie je byt tehotna v lete tak to ignorujte,ja som si uzila najlepsie leto mojho zivota

rencika82
3. dec 2013

ahojte baby. aj ja sa k vám pridávam, zatiaľ len tak potichučky. podľa tehu kalkulačky by to malo byť 6.8. dnes som bola u dokyho, na sono skoro nič ešte nebolo vidno, len že začínajúca gravidita, ale.....od dnes si musím pichať fraxiparin celé tehu. najbližšia kontrola v sobotu 21.12. to by už mala byť aj akcia srdiečka.
a jedno dieťatko už mám, malo byť augustové, narodilo sa o mesiac skôr, v júli. tak som zvedavá, ako to bude teraz 🙂

lubka1983
3. dec 2013

@saphira83 ahoj aj ty sa drz,neboj,budes patrit do inych 2014😉

lubka1983
3. dec 2013

@lentilka135 ahoj.ja idem o den skor ku dr.

daniaz
3. dec 2013

Ahojte opat babenky.Tak uz mam tie krvne vysledky z HCG. Su trosku zvysene, ale neviem ci 38,5 je ok. Mrcha meska den, a den ovulky myslim ze bol 18.11. Cize to vychadza 38,5 na 14 DPO. Co myslite?

lentilka135
3. dec 2013

ja absolútne netuším aké majú byť hodnoty HCG. v stredu na sone mi nič nebolo vidno. v piatok už videlo gestačný vak o veľkosti 4,4mm.
Cítim sa relatívne ok. Až na to, že ma pobolievajú prsia a dosť mávam kŕče v podbrušku.

vrtulka11
3. dec 2013

@saphira83 tak to mi je uprimne luto, co sa stalo?

voskovka
autor
3. dec 2013

babulky moja bublinka dnesna 🙂 srdiecko este nebolo ale je tam 🙂 dalsia kontrola 17.12. uz by malo byt aj srdcko 🙂 inak vsetko v poriadku a ze nemam stresovat ze sa necitim tehu ze ma nebolia prsia ze mi nie je zle nic ze bud to pride alebo som jedna zo stastnejsich ze mi zle nebude 🙂

nienna
3. dec 2013

@voskovka ahoj 🙂 ja som sa k vám chcela pridať až po zajtrajšej návšteve doktorky, ale už som to nevydržala 😀 takže dúfam, že bude všetko ok a tiež budem augustovka. ja mám termín okolo 3.8. a presne ako si písala, tiež nemám ABSOLÚTNE ŽIADNE príznaky tehotenstva :-/ dosť ma to štve, celé to tehu mi pripadá nereálne a bojím sa že zajtra mi dr. povie že nič z toho.....

voskovka
autor
3. dec 2013

@nienna neboj sa ja som stresovala este pol hodky pred kontrolou a zbytocne..... proste mozeme byt rady ze neobimame misu zachodovie 🙂

nienna
3. dec 2013

@voskovka ach kiežby si mala pravdu 😀 no uvidím zajtra čo mi povie, hlavne nech je bábo tam kde má byť, srdiečko ešte tiež nebude, som len cca 5+4tt....tak drž palce, zajtra napíšem ako som dopadla

1nyx11
3. dec 2013

Maminy držím vám všetkým palce my máme augustové 2012, akoby to bolo včera ked sa takto zacínalo. Krásne vianoce vám prajem a krásne a bezproblémove tehulkovanie 🙂

voskovka
autor
3. dec 2013

@nienna budem zvedava hrozne na teba

voskovka
autor
3. dec 2013

@freyjanr aj ja som bola tehu s druhym synom v juli som rodila a bolo super tiez som si uzila leto s babetkom a nemusel byt ani tak nababušený a kazdy ho dobre videl 🙂

nienna
3. dec 2013

@voskovka ozaj a dnes na utz bolo vidno aj bábo či len ten gestačný vak a to žĺtkové neviem čo tam bolo? čo vravel dr.?

voskovka
autor
3. dec 2013

@nienna priblizila to a videla vnutri take nieco ako malu pijavicku 🙂

lubka1983
3. dec 2013

@voskovka ahoj.super....mne volala gyn.,uz vcera aby som prisla.tak som sla ,aj ja mam bublinka a na kontrolu idem v pondelok;)

nienna
3. dec 2013

@voskovka jejda super 🙂 tak to už možno aj ja uvidím zajtra

nienna
3. dec 2013

@voskovka a tú fotku z utz to ti vytlačila či si si to do mobilu fotila?

vrtulka11
3. dec 2013

@voskovka juuj prva augustova fazulka v brusku, ja uz sa tak tesim ked sem budeme davat 3d fotky tvariciek nasich pokladov v brusku. Ja na utz az za 10 dni ☹. Aj ty by si tak velmi moc chcela dievcatko?

voskovka
autor
3. dec 2013

@nienna vytlacila 🙂

voskovka
autor
3. dec 2013

@vrtulka11 ani nevies ako mi po dievcatku srdcko piští 🙂