Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

ahojte baby, ak môžem, rada sa k vám pridám 🙂 termín mám zatiaľ 3.8., snáď sa to nezmení. Zo začiatku mi nič nebolo, iba ma pobolievalo podbruško a ako som začala 6tt začalo mi bývať zle :( ako ste na tom vy?
Dievčatá, ja termín ešte nemám, ale idem k doktorovi budúci utorok, tak sa dozviem viac. Zatiaľ mi len bral krv na HCG, lebo na sone nebolo ešte nič vidno. Testy pozitívne a v piatok už čo to bolo vidno aj na sone. Takže teraz "dovolenkujem" a 10.12. idem pozrieť uja doktora. 😉
Ahojte, tak ja sa s vami lucim, my sme o babatko prisli :(((( Strasne silno vam drzim palce aby pre vas vsetko dobre dopadlo. Tak sa drzte kocky
Ahojte tiez sa pridavam, termin 7.8. velmi sa tesim. Chcem sa spytat ci aj vas bolieva podbrusko ako pred ms? Mna veru ano ale citala som ze to znamena roztahovanie maternice alebo nieco podobne tak hadam je vsetko ok. Nech sa nam dobre tehulkuje 😀
@xarona mna takto priserne podbrusko bolelo az do 3. mesiaca pri prvom tehu a velmi som sa bala, ale potom to prestalo.
jeeej dalsie augustovky 🙂 ja som bola augustovka tento rok 🙂 baby len tolko vam poviem ze ak vam bude niekto hovorit ze najhorsie je byt tehotna v lete tak to ignorujte,ja som si uzila najlepsie leto mojho zivota
ahojte baby. aj ja sa k vám pridávam, zatiaľ len tak potichučky. podľa tehu kalkulačky by to malo byť 6.8. dnes som bola u dokyho, na sono skoro nič ešte nebolo vidno, len že začínajúca gravidita, ale.....od dnes si musím pichať fraxiparin celé tehu. najbližšia kontrola v sobotu 21.12. to by už mala byť aj akcia srdiečka.
a jedno dieťatko už mám, malo byť augustové, narodilo sa o mesiac skôr, v júli. tak som zvedavá, ako to bude teraz 🙂
@lentilka135 ahoj.ja idem o den skor ku dr.
Ahojte opat babenky.Tak uz mam tie krvne vysledky z HCG. Su trosku zvysene, ale neviem ci 38,5 je ok. Mrcha meska den, a den ovulky myslim ze bol 18.11. Cize to vychadza 38,5 na 14 DPO. Co myslite?
ja absolútne netuším aké majú byť hodnoty HCG. v stredu na sone mi nič nebolo vidno. v piatok už videlo gestačný vak o veľkosti 4,4mm.
Cítim sa relatívne ok. Až na to, že ma pobolievajú prsia a dosť mávam kŕče v podbrušku.
@voskovka ahoj 🙂 ja som sa k vám chcela pridať až po zajtrajšej návšteve doktorky, ale už som to nevydržala 😀 takže dúfam, že bude všetko ok a tiež budem augustovka. ja mám termín okolo 3.8. a presne ako si písala, tiež nemám ABSOLÚTNE ŽIADNE príznaky tehotenstva :-/ dosť ma to štve, celé to tehu mi pripadá nereálne a bojím sa že zajtra mi dr. povie že nič z toho.....
Maminy držím vám všetkým palce my máme augustové 2012, akoby to bolo včera ked sa takto zacínalo. Krásne vianoce vám prajem a krásne a bezproblémove tehulkovanie 🙂

nic mi nepovedali len ze to budu vidiet za tri tyzdne, bola som na pohotovosti takze pristup katastrofa.. zajtra budem mudrejsia 😠
@voskovka