Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

@voskovka ti verim, po dvoch chlapcoch 🙂 . Ja uz ked som maleho cakala tak som chcela babu. A teraz ju chcem mega moc lebo 3 dieta uz nechceme. Neviem sa dockat januara, kedy nam prezradia to velke tajomstvo. Ako ak to bude chlapcek jasne ze sa budeme tesit aj tak, len nech je zdravy. Tak ale ked by to bola baba tak sa asi aj rozplacem od stastia 😀 😀 😀
No uvidim.teraz rozmyslam ako v robote kedze pracujem v automobilke
Fíha, už sú tu augustovky 2014 😵 Ja som takto pred rokom objavila dve čiarky, a začala prispievať k augustovkám 2013. Tak vám všetkým držím veľmi, veľmi palce, užite si spokojné a zdravé tehotenstvo, a uvidíte - bábätko je tu čo by dup 😵
ja mám kontrolu až 21.12. to by už malo byť vidno aj srdiečko. dnes som si prvýkrát zvládla pichnúť ten fraxiparin....brrrrr
dievcata kazda ktora chcete pridat do sukromky napiste mi ip alebo tu 🙂 uz sa zaciname zbierat tak som ju vytvorila 🙂
@voskovka ahoj 🙂 tak ja mám už tiež za sebou návštevu dr. tehotenstvo potvrdené, všetko je tak ako má byť 😀 veeeľmi sa teším, na utz som videla to isté čo ty....16.12. idem na kontrolu a to už musí byť aj srdiečko, hádam bude......a čo to tá súkromka? to potom táto téma zanikne či ako to je?
@voskovka v tej súkromke sa nedá konkrétnej osobe adresovať príspevok.....len to som ti ešte chcela že tiež sa chystáme potom do genetonu ak bude všetko v poriadku 🙂 ja som veľmi netrpezlivý človek na to, aby som čakala niekoľko mesiacov aby som sa dozvedela pohlavie.....my by sme zase chceli chlapčeka, ale jasné že môže byť aj dievčatko 😀
pripomínam: Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"
Ja som dnes neplanovane navstivala uja doktora. 🙂 Narastli sme. Uz mame 7,6mm. Teraz idem na kontrolu 18.12. A poprosim tiez pridat do sukromky... Dakujem! 😉

@lubka1983 a nemas foto??? a srdiecko si mala ci nie??? mna objednala az teda o 2tyzdne ale tak to uz bude bublinka väčšia 🙂