Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
@artemislix papier by mal dat gynekolog a vraj sa to bude davat az od 1.4., skor pravdepodobne nie. Uvidis co ti povie.
Takže baby aj Žilina plná. Budem dôverovať môjmu gyn 31.3 robí morfo. Som smutná ale tak dieťatko si nechám tak ci tak.
@lenkaaninka poslala som ti číslo Dr. do správy. Nech to tu zbytočne nezaberá miesto. Je z Martina a keď máš výmenný lístok tak neplatíš nič.
@lenkaaninka ak chcete my mame termin u Glochala 29 teho marca. Ale nejdem chcela som to zrušiť. Tak by som vas mohla na to skusiť objednať. Alebo im poviem že mam nahradu. Ak im zavolate v pondelok tak si pitajte naš termin. Ja len poviem vaše meno ak mi ho napišete....
@lien1 bola som v nemocnici v BB. Taka mlada doktorka. Nemaš sa čoho bať. Je to trochu ako keď ti beru krv. Len ti pichnu inam.. Trochu som mala potom bolesti v oblasti vpichu ale iba prvy deň. Ako jeď maš modrinu ale keď sa namahaš. Keď nie tak to necitiť.. Ešte druhy deň trochu doobeda som citila ale potom už nič.. Skôr som sa bala o male lebo sa tam pchal ku ihle aby mu nepoškodili nepoškriabali. Stale sa im tam otočil nasačkoval tak že ani voda netiekla už.. Museli ho otlačiť a vtedy som citila trochu tlak na krčok inak nič.. Treba sa uvolniť hlavne.. A klud. Veriť že to dobre dopadne..
@babullka1 no mne je jedno ktora pojdete.. Ja som to chcela zrušiť lebo nejdeme tam.. Nam tam nič nezisti. A doktorka na amnio mi vravela že urobi morfologicke sono kôli organom a cez poistovnu.. Tak nemusim. Zajtra tam budem volať tak by som oznamila že mam nahradu.. Ak budem vedieť meno..
@lien1 to je dobre že kope. Aj moje kope čim ďalej tym viac. Asi to bude futbalista... No si spominam ako som bola zo synom. Dcera ta bola kľudna veľmi.. Aj u Grochala keďvame boli tak iba tak sa tulila ručkami zakryvala tvaričku. Ja som si myslela že je po otcovi taka pomala ako on. Tak nevirm. Lebo teraz keď sa rozčuli tak je aktivna až až.. Len sa musi nahnievať na niečo. Napriklad keď je unavena a nevie spať dlho.. Drž sa a neboj dobre to dopadne. Ja som bola nervozna až po zakroku prve dva dni.. Inak nie.. Ale už ma to prešlo zas..
Dievčatá ahojte tak my už máme po 4D morfologickom ultrazvuku🙏 všetko ide krásne našťastie... dnes som mala nenormálne nervičky a stres z toho všetkého tak som sa až teraz ako tak upokojila 🥰 konečne sa nám ukázala malá princeznička a rozlúsklo sa najväčšie prekvapenie. ♥️Sme veľmi šťastní obaja s manželom... dúfam a zároveň prajem všetko dobré aj vám naďalej. Nech sa vyvíja všetko len tým najlepším smerom. Držím palceky a myslím na vás. 😘
@mishelka111 gratulujem krásna???😊❤váhu a dľžku máš??
@anariama Ďakujem krásne...váha je 294g len žiaľ dĺžku neviem resp.asi som prepocula. Ale bud.tyzden mám poradňu u svojho gynekológa tak sa opýtam. Boli sme tam v takej eufórii...som rada,že sme si zapamätali ostatné údaje 🤩
@mishelka111 na fotke nemaš j dlžku napisanu? Malo by tam byť..
Tak idem z genetiky a zajtra amnio.
@sakalka pozerala som všetky možné údaje a nikde to neviem nájsť
@lenkaaninka najhorší je stres pred tým. Ja už ležím po. My ženy asi fakt zvládneme všetko. Po som bola veľmi smädná. Držím palce.
@lien1 ďakujem už som tiež po už som kludnejsia držím palce nech dobre dopadnú výsledky
Tak už som zasa v strese lekár pri sone v nemocnici že placenty úplne dole a v strede pokračoval pýtala som sa on neodpovedal ponáhľal sa urobiť odber a plodovka jemne zelená a odišiel prec. Prepustenie prebehlo tak ze sestrička doniesla papiere a dovi dopo žiadny lekár nič. Doma mi to nedalo a placenty praevia centrális a pochopila som co sa tak zhacil a ostal tak uzasnuty. Ja asi ozaj všetko vychytam. Môj doktor gyn napísal pred 3 týždňami placenta nižšie a uložila sa najhoršie ako mohla. No už neviem čo ešte môže prísť.
@lenkaaninka Ak nie je úplne na spodku tak sa ešte môže vytiahnúť hore ako bude mimčo rásť. Mala som to a nakoniec som prenášala. Len ťa budú častejšie kontrolovať. Hlavne kľud, alebo skús zavolať svojmu Dr. ak je v pohode nech ti to povysvetľuje on vie o tvojom stave najviac.

ahojte žienky. zajtra ma čaká kontrola. riešili ste už u svojho gynekológa nejaké papiere na príspevok od 1. apríla? ak áno, mali ste vy nejaké tlačivo alebo dal vám ho doktor? alebo sa to rieši až neskôr?