icon

Termín pôrodu - august 2021

mishelka111
17. dec 2020

Ahojte je tu niekto s termínom na august ?

miskachrumka
3. jan 2021

@lenkaaninka aj ja čakám po 9rokoch je to ako prvý krát

mishelka111
autor
3. jan 2021

@sakalka ja som bola na dvoch dokonca

lenkaaninka
4. jan 2021

@miskachrumka presne to iste som povedala ja doktorovi že sa cítim ako po prvý krát. Kedy to budete baby vravieť v práci v kolkatom tt. Mne dal už aj knižku. Ale o 2 tt idem na kontrolu až potom chcem to budem v 10 tom.

miskachrumka
4. jan 2021

@lenkaaninka ja som už musela oznámiť aj v práci lebo sa máme ísť očkovať proti covid ja totiž robím na červenom kríži

liwmia
7. jan 2021

Ahojte, no ako pokračujete? Ja sa musím priznať, so mnou je to čím ďalej horšie 🤣🤦‍♂️🤷‍♀️. Príznaky úplne že žiadne, ale za to uplakana som ako malé decko. Rozplače ma aj reklama na vložky 😮😜. Dnes som sa ani ukludnit nemohla,pol den preplakany a to som len s babkou volala cez messenger (povedala, že jej nedali termín na očné, kvôli korone🤣🤦‍♂️). Dúfam, že sa to nebude stupňovať, ved som len 1 trimestri

miskachrumka
8. jan 2021

@liwmia ahoj aj ja plačem neprejde večer ktorý by som neplakala :( vkuse som smutna a zo všetkého čo zjem mi je ťažko na žalúdok

miskachrumka
8. jan 2021

@liwmia koľký sú týždeň presne

miskachrumka
8. jan 2021

@liwmia koľký si ..píše mi to čo chce

liwmia
8. jan 2021

@miskachrumka som 8+0 tt. Ja žalúdok mam naprd práve dnes a to som zjedla len raňajky a doteraz mi niekde stoja.

alexaaxela
9. jan 2021

Ja som mala hnačku, a pre týždňom sa mi to zmenilo na nevoľnosť a nechutenstvo... V robote som to už musela oznámiť lebo pravdepodobne ostanem doma, keďže mi je celý deň zle. Výkyvy nálad mam tiež ale skôr tak ze ma všetko extrémne rýchlo vytočí...

dadus_ka
9. jan 2021

Mne sa este teraz grgaju ranajky 🥴

miskachrumka
9. jan 2021

@liwmia ja som rovnako ja mám zas žalúdok celé dni ako má vode fuj ako by tazko od žalúdka .. a vkuse revem 🤦

lenkaaninka
10. jan 2021

Ja tak isto preháňa ma zvraciam no katastrofa... Samozrejme som našla aj vinníka priateľovi som hneď vytkla že na tomto sme sa nedohodli 🤣. Ale všetci mi pomáhajú upratuju varia ja len oddychujem.

kwetinnka
11. jan 2021

Ahojte,tiež sa rada k vám pridám 😀

kwetinnka
11. jan 2021

Ako vás tak čítam, tak pomaly všetky príznaky ako cez kopirak....ja som na to ze som tehu prišla hlavne vďaka naladovosti...oplakala som aj ružový nakyp 😂😂.
Brutálne ma bolia prsia a grcacky každý deň.toto je moje tretie tehu....ale zatiaľ v norme ...opatrujte sa

kwetinnka
11. jan 2021

@miskachrumka máš deti v podobnom veku ako mam ja,ako to zvládaš?

sakalka
11. jan 2021

A kto doteraz nebol na vyšstreni v 10 tyždni? Neviem sa dovolať teraz. Chcela som po sviatkach a aj zmeniť doktorku... Ale nikde mi nedvihaju. Alebo neberu novych.. Dokedy asi treba stihnuť prve vyšstrenie?Ja sa neponahľam lebo som bola už veľa krat tehotna zatial iba dve deti narodene. Už viem ake to je.. A babo aj tak uvidim potom už večšie ak to bude dobre.. Doteraz som bola vždy až keď bilo srdiečko asi okolo 7 tyždna. Ďakujem.

babullka1
12. jan 2021

Dnešná kontrola bábätko má 2cm ♥️

miskachrumka
12. jan 2021

@babullka1 kolky týždeň presne?aj srdiečko si počula?

miskachrumka
12. jan 2021

@kwetinnka ahoj da sa .... Cítim sa stará po toľkých rokoch 😂😂a ty?

babullka1
12. jan 2021

@miskachrumka podľa MS by som mala byť 7tt+4 ale bolo o pár dní väčšie....podľa dr 8+0
Srdiečko bolo uzasne ...bolo to krásne počuť...len beriem progestenale kôli spineniu...no s tým som mala problém aj pri prvom tak dúfam,že to dobre dopadne aj teraz

miskachrumka
12. jan 2021

@babullka1 no super ja idem 21.1 na druhé sono

babullka1
12. jan 2021

@miskachrumka ja mám ísť 25.1 dúfam,že bude všetko v poriadku ,mám dosť stresy kôli tomu no dnes má ukludnil to sono....tieto prvé mesiace sú stresujúce....
A ty si v koľkom

miskachrumka
12. jan 2021

@babullka1 8 týždeň tiež a keď pôjdem budem koniec 9tt no uvidíme mňa často boli spodok brucha a prsia ani nehovorím a stále má pichá na spodu brucha a ešte aj táto Corona všade no des... A tiež pracujes?

babullka1
12. jan 2021

@miskachrumka to boli aj mňa...stále ako na krámy...pýtala som sa na to vraj bežné v prvom trimestri...ja som PN vzhľadom na predchádzajúce tehotenstvo(strávila som ho v nemocnici)takže len doma oddychujem,sem tam niečo navarim....aj som kôli covidu rada,že som doma...

mishell_1
Autor odpoveď zmazal
lenkaaninka
13. jan 2021

Ja idem teraz v piatok tuším 9+0by som mala byť. Aj krv že mi bude brat. A zabudla som sa spýtať ci mam prísť nalačno. Asi hej. Mne je na grc ci jem ci nejem. Cítim divne vône neviem všade a stále 🤣

dadus_ka
13. jan 2021

@lenkaaninka zevraj krv sa berie medzi 11-13tt. Ja som bola teraz 10+1 a myslela som ze mi zobere ale az o týždeň mi dala termin na krv

kwetinnka
13. jan 2021

@miskachrumka podobne, Aj keď he mi relatívne fajn dúfam že aj v júli to bude ešte fajn2😂😂

lenkaaninka
14. jan 2021

@dadus_ka mne sestrička vravela ráno na krv a potom počkám na vyšetrenie aj moc mam doniesť..
Včera poobede po utret trosku oranžovo hnedé spinenie jednorazove a dnes po potrebe jemne hnedé dala som vitamin c a oddychujem. Zajtra idem gyn tak mu to poviem.. Ostala som doma so synom očr tak aspoň oddýchnem nestojí mi to zato aby sa niečo stalo pracujem vo fabrike ono práca nie je taká náročná fyzicky ale celý deň na nohách niečo prekladať vykladať meniť kontajneri atď radšej som doma ostala keď sa dá. Skúsim sa s ním dohodnúť ze ak pôjdu deti do školy či má nechá PN. Pretože práca u nás podľa mňa nieje vôbec pre tehotné.