Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
@tehulka_mk mozem poprosit o pridanie do sukromnej temy 🙂 dakujem 🙂
@tehulka_mk ahoj môžem poprosiť o pridanie do súkromky, Ďakujem
Kočky ahoj 😉 tiež sa opatrne hlásim a dúfam, že pár mesiacov tu s vami v radostiach, i starostiach pobudnem. Som v 5 tt podľa kalkulačky, ( podľa mojích výpočtov 3,5tt) a je to moje poprvé 🙂 Dnes som volala lekárke, ktorá má však objednala až za mesiac, je to normálne? Nie je to neskoro? Ďakujem 🙂
zdravím baby...tak pridávam sa aj ja.... 🙂 Mrcha mešká deň , dnes spravený testík --pozitívny....potichučky sa teším..zatiaľ nevie o tom nikto, počkáme si na akciu srdiečka a potom oznámim......ufff....ešte teraz sa mi trasú ruky.....neplánovane plánovane..... 🙂
čo tak vytvoriť súkromnú skupinu? ak by bol záujem....
Ahojte tak ja sa pripájam podľa menštruácie 23 november plus 2 týždne takže asi budeme decembrový
@narayan ahoj ja som bola u dr. včera a som 5+3tt a bolo vidieť len bublinku objednal ma o 2 tt na 07.05. aby už bolo srdiečko vidieť + odbery. Ale ja som išla skôr preto lebo som pri prvom krvácala. Sám povedal, že by stačilo keby prídem 7 tt ale radšej skontroloval a predpísal kys. listovú. Tak držím palce 😉 .
ahojte baby, tak sa k vam pridavam a dufam, ze vas neopustim ako sa to uz parkrat neplanovane stalo...tiez mi vychadza termin na 8/12/2014
ja som si test robila presne na 1. aprila (i ked som este mohla pockat den dva), ale po chvili sa ciarka ukazala a ja som sa rozklepala... uz trikrat som o fazulku prisla, tak snad to teraz dotiahneme do zdarneho konca... dnes som bola na UZV, som 7+1 a srdiecko pekne bilo 🙂
@brisid uplne to chapem, neboj 😉 som zvedava, na kedy mne vyjde termín... mňa objednala dr. až na 5.5. tak dovtedy trrrpnem, nech je všetko ako má byť... ale tak, jedno tehu už je za mnou, krásny synček pri mne, vyjde aj toto, musíííí 🙂 len teda ja som si robila prvý test 5.4. a bol pozitívny, tak sa mi zdá trošku neskoro až o mesiac ísť... no ale čo už, lekári vedia čo prečo robia 🙂
Ahojte pripajam sa termin mam 3.decembra
@t1nulka tiez idem na kontrolu 5/5 🙂 ja som sa natlacila na kontrolu uz den na to, ako som zistila, ze som tehu.. ani test som si nemusela robit.. po tom vsetkom uz svoje telo poznam a viem, ze tie prejavy nie su tak uplne predmenstruacne
ked uz mas synceka, toto tehu bude urcite tiez uspesne 🙂 tiez mi pride trosku dost neskoro ist az o mesiac... v ktorom tyzdni si teraz?
@brisid no veď toto, ja neviem, lebo ja mám hrozne nepravidelnú ms, poslednú som mala 7.2. takže ja vôbec netuším, kedy som otehotnela... nesledujem si ovu, nič... presne ako pri malom, plánovane neplánovane 🙂 ak by som si mala tipnúť, tak nejaký 7. tt, tak aspoň bude toho 5.5. už vidno pekne bábo 🙂
@t1nulka no to vidim, ze mas pekne nepravidelny menzes.. ja som mala poslednu mrchu 3/3 , co je mesiac po tebe 🙂 podla tvojej poslednej mrchy by si mohla byt az v 10tt teraz... no som zvedava, co ti dr. povie
jj, 5/5 uz bude pekne vidiet 🙂 ja sa uz teraz tesim na svoju kontrolu 5/5, pritom moja posledna kontrola bola dnes :D
@t1nulka presne tak, hlavne aby sme boli na Vianoce +1 😀
priatel vravel este predtym ako som otehotnela, ze by bolo fajn keby sme mali babo na jar ci v lete, kedze jeho dcerka je novembrova.. predalen jej narodeniny, mikulas, vianoce.. velke vydavky 😝 a nam sa takto zadarilo 😀 kazdopadne sa ta tesil a ak to vsetko dobre dopadne, bude to ten najkrajsi darcek pod stromcek (aj ked predcasny)
ahojte babulky tak ja mam termin 18 decembra no uvidime ci budeme cez vianoce v nemocke slyntat za kapustnicou. 😀 😀 😀 😝 😝

@chirabell netusim, lebo mna nikto nikam nepozval ani nepridal :-/