icon

Termín pôrodu december 2014

tehulka_mk
24. mar 2014

Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵

t1nulka
20. apr 2014

@chirabell netusim, lebo mna nikto nikam nepozval ani nepridal :-/

leishmania
21. apr 2014

@chirabell
@t1nulka ani mn a aj ked ja napokon este niesom si ista ci som v tommrcha meska bol aj duch ale dnes som mala negat test tak uvidime

lenka.s
21. apr 2014

@chirabell ano, existuje 🙂 , napiste @denka_k , ona vas prida 🙂

linda4444
21. apr 2014

@chirabell ahoj.. ty si nahodou necakala babo pred 3 rokmi v decembri? tak ako ja?

chirabell
21. apr 2014

@linda4444 ahoj, poslala som ti IP 🙂

zuzi241
22. apr 2014

@tehulka_mk mozem poprosit o pridanie do sukromnej temy 🙂 dakujem 🙂

nenullienka
22. apr 2014

@tehulka_mk ahoj môžem poprosiť o pridanie do súkromky, Ďakujem

narayan
22. apr 2014

Kočky ahoj 😉 tiež sa opatrne hlásim a dúfam, že pár mesiacov tu s vami v radostiach, i starostiach pobudnem. Som v 5 tt podľa kalkulačky, ( podľa mojích výpočtov 3,5tt) a je to moje poprvé 🙂 Dnes som volala lekárke, ktorá má však objednala až za mesiac, je to normálne? Nie je to neskoro? Ďakujem 🙂

lenn1101
24. apr 2014

zdravím baby...tak pridávam sa aj ja.... 🙂 Mrcha mešká deň , dnes spravený testík --pozitívny....potichučky sa teším..zatiaľ nevie o tom nikto, počkáme si na akciu srdiečka a potom oznámim......ufff....ešte teraz sa mi trasú ruky.....neplánovane plánovane..... 🙂
čo tak vytvoriť súkromnú skupinu? ak by bol záujem....

amonda
24. apr 2014

@narayan ahoj, a nebola si ani na detekciu, ci sa nejedna o mimomaternicove? moj gynekolog to tak robi - krv, ak je pozitivna, tak sono v 4-5tt aby sa uistil, ze nejde o mimomaternicove a potom az v 10tt dalsia kontrola

narayan
24. apr 2014

@amonda ahoj, práveže nebola :/ nakoniec som jej volala, pretože sa mi to zdalo naozaj neskoro, tak ma preobjednala o týždeň skorej, tak aspoň niečo, hovořila, že to tak bude úplne stačiť, že skor je to zbytočné, ale naozaj mám obavy z toho mimomaternicového, tak neviem..:/

amonda
24. apr 2014

@narayan no ale je pravda, ze vela zien samo chcelo ist k doktorovi az cca 8-9 tt aby videli akciu srdiecka a tak, takze az take zle to nebude 🙂 ak ta nic extra neboli, tak podla mna nie je sa coho bat a tych par tyzdnov ubehne ako voda a budes mat foto zubrienky...

narayan
24. apr 2014

@amonda ďakujem, trošku si ma ukľudnila 😉

halamovajarmila
24. apr 2014

Ahojte tak ja sa pripájam podľa menštruácie 23 november plus 2 týždne takže asi budeme decembrový

nenullienka
24. apr 2014

@narayan ahoj ja som bola u dr. včera a som 5+3tt a bolo vidieť len bublinku objednal ma o 2 tt na 07.05. aby už bolo srdiečko vidieť + odbery. Ale ja som išla skôr preto lebo som pri prvom krvácala. Sám povedal, že by stačilo keby prídem 7 tt ale radšej skontroloval a predpísal kys. listovú. Tak držím palce 😉 .

brisid
24. apr 2014

ahojte baby, tak sa k vam pridavam a dufam, ze vas neopustim ako sa to uz parkrat neplanovane stalo...tiez mi vychadza termin na 8/12/2014
ja som si test robila presne na 1. aprila (i ked som este mohla pockat den dva), ale po chvili sa ciarka ukazala a ja som sa rozklepala... uz trikrat som o fazulku prisla, tak snad to teraz dotiahneme do zdarneho konca... dnes som bola na UZV, som 7+1 a srdiecko pekne bilo 🙂

t1nulka
24. apr 2014

@brisid super, gratulka! určite to bude tentokrát úspešné tehu, držím palce a veeeľa zdravíčka 😵

brisid
24. apr 2014

@t1nulka tak to by som uz prosila :D je to fakt unavne a stresujuce, jednoducho ma to uz nebavi.. tesit sa a potom o to prist (vyznieva to hlupo, ale kebyze to nezlacujem, tak sa z toho zblaznim)

t1nulka
24. apr 2014

@brisid uplne to chapem, neboj 😉 som zvedava, na kedy mne vyjde termín... mňa objednala dr. až na 5.5. tak dovtedy trrrpnem, nech je všetko ako má byť... ale tak, jedno tehu už je za mnou, krásny synček pri mne, vyjde aj toto, musíííí 🙂 len teda ja som si robila prvý test 5.4. a bol pozitívny, tak sa mi zdá trošku neskoro až o mesiac ísť... no ale čo už, lekári vedia čo prečo robia 🙂

asha300
24. apr 2014

Ahojte pripajam sa termin mam 3.decembra

brisid
24. apr 2014

@t1nulka tiez idem na kontrolu 5/5 🙂 ja som sa natlacila na kontrolu uz den na to, ako som zistila, ze som tehu.. ani test som si nemusela robit.. po tom vsetkom uz svoje telo poznam a viem, ze tie prejavy nie su tak uplne predmenstruacne
ked uz mas synceka, toto tehu bude urcite tiez uspesne 🙂 tiez mi pride trosku dost neskoro ist az o mesiac... v ktorom tyzdni si teraz?

t1nulka
24. apr 2014

@brisid no veď toto, ja neviem, lebo ja mám hrozne nepravidelnú ms, poslednú som mala 7.2. takže ja vôbec netuším, kedy som otehotnela... nesledujem si ovu, nič... presne ako pri malom, plánovane neplánovane 🙂 ak by som si mala tipnúť, tak nejaký 7. tt, tak aspoň bude toho 5.5. už vidno pekne bábo 🙂

t1nulka
24. apr 2014

@brisid takýto test mi vyšiel 5.4. a 7.4. - prvá foto a potom 11.4. druhá foto

brisid
24. apr 2014

@t1nulka no to vidim, ze mas pekne nepravidelny menzes.. ja som mala poslednu mrchu 3/3 , co je mesiac po tebe 🙂 podla tvojej poslednej mrchy by si mohla byt az v 10tt teraz... no som zvedava, co ti dr. povie
jj, 5/5 uz bude pekne vidiet 🙂 ja sa uz teraz tesim na svoju kontrolu 5/5, pritom moja posledna kontrola bola dnes :D

t1nulka
24. apr 2014

@brisid no to asi nie, ty si mala silnejší testík skôr, takže buď sme na tom rovnako, alebo si pár dní popredu, ale však to je úplne jedno, hlavne, že na Vianoce máme svoje pokladíky doma 😵

brisid
24. apr 2014

@t1nulka presne tak, hlavne aby sme boli na Vianoce +1 😀
priatel vravel este predtym ako som otehotnela, ze by bolo fajn keby sme mali babo na jar ci v lete, kedze jeho dcerka je novembrova.. predalen jej narodeniny, mikulas, vianoce.. velke vydavky 😝 a nam sa takto zadarilo 😀 kazdopadne sa ta tesil a ak to vsetko dobre dopadne, bude to ten najkrajsi darcek pod stromcek (aj ked predcasny)

t1nulka
24. apr 2014

@brisid presneeeeeeeee, však aké výdavky, darček na Vianoce pre celú rodinu vyriešený 😀 😀 😀

brisid
24. apr 2014

@t1nulka no teraz ano 🙂 ale po dalsie roky to bude zaujimave... november jeho dcerka, december nasa (sme sa rozhodli, ze to bude baba) a potom vianoce obe deti :D

dada87
24. apr 2014

ahojte babulky tak ja mam termin 18 decembra no uvidime ci budeme cez vianoce v nemocke slyntat za kapustnicou. 😀 😀 😀 😝 😝

t1nulka
24. apr 2014

@brisid no aj ja som sa rozhodla, ze to bude baba 😀 tak som zvedava, ci mi moje rozhodnutie schvali aj babo 🙂