Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
Pridávam sa, termín pôrodu máme 24. decembra a momentálne som v 11, tt. 🙂
ahojte baby, aj ja sa k Vam rada pridavam. Termin mame na 2.12.2014 a je to nase druhe
babo.
Chcete privítať svoje bábätko na tomto svete nerušeným kontaktom koža na kožu? Pohľadom do jeho očí? Srdečne vás pozývam na prednášku o bondingu, jeho význame a možnosti dosiahnutia v slovenskej pôrodnici. V Trnavskom materskom centre zároveň premietneme nádherný austrálsky film Podoby pôrodu http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
Ahojte tehulky 🙂
Ak by ste sa chceli pridat do sukromnej temy a pokecat troska "neverejne" , tak sa pridajte, radi vas privitame 🙂
ahojte, môžem sa pridať? môj termín pôrodu je 12.12.
@tehulka_mk ahoj pridaj ma prosim do tej sukromky 🙂 nechcem tu vsetko takto verejne 🙂 dakujeeem a prijemne tehulkovanie prajem
@nipastelka
@jellinga kocky, ste pridane aj vitane 🙂
ahojte, zajtra ma caka prvy screening u dr. dankovcika. chcela by som vediet, ci tam niektora z vas bola, ci mam ist na lacno alebo sa kludne mozem najest. platit mam 29 eur, je v tom aj foto alebo za si za foto musim priplatit?
Ahoj, aj ja poprosim pridat do sukromnej temy, my mame termin 11.12.
Aj ja by som sa rada pridala do súkromnej diskusie 🙂
aj ja by som sa rada pridala, termín mám 16.12. 😉
ahojte 🙂 uz dlho som sa chcela pridat k vam, mile maminy, ale akosi ma vzdy k veceru, ked mam trochu casu, zmohol spanok alebo nase decembrovciatko 2012.. 😉
Ahojte všetci, rada sa K vám pridám. S manželom čakáme Mikulásske prekvapenie. Čiže 6.12. Sa narodí náš poklad.
Ahojte, môžem aj ja poprosiť pridať do súkromnej témy?Termín mám 12.12.:-)
ahojte,ja mam termin 24.12.
@janusa139 ahoj pridavam sa k tebe aj ja cakam 22,12 🙂
@linduskalenka ahoj moja, ale mne sa zmenil termin na 13.12. 🙂))) ale mozno to nakoniec aj bude 22.12. 🙂))) a gratulujem ti a prajem bezproblemove tehu 🙂
@tehulka_mk ahoj, uz som sem pisala, mozes ma prist pridat do sukr. temy? termin mam 12.12. dakujem! katka
Ahojte..pridavame sa k vam.. Termin mame 26.12 🙂
ahojte 🙂 my sme mali mať podla prveho odhadu lekara 20-25dec ja osobne som 25dec. tak som sa moc potešila že možno najkrajši narodeninkovy darček budem mať 😀 ale teraz je termin na 18 dec. takže budeme mať najkrajšie vianoce a vianočny darček na svete TEŠIIIIIIIIME SA 🙂 po 3,5 r. neuspešnom snaženi a unavnych mnohych naštevach lekara a liečbe sa nam to podarilo 🙂 bol to nadherny pocit vidieť 2 čiaročky na teste 🙂 v 3tiždni tehu nam to lekar potvrdil teraz som v 17t+1d a neviem sa dočkať kedy nam povedia pohlavie a kedy naše zlatičko po prvy krat ucitim už teraz sa moc moc tešim ako velmi ma dokope 😀 držte sa tehulky a vela radosti a zdravička prajem
@janusa139 dakujem podobne aj tebe na bezproblemove tehotenstvo tak mozno ze aj mne sa to este zmeni uvidime 🙂a uz aj vies co to bude ?
@linduskalenka nieeeeeeeeeee :(((( a uz som nedocakava, 1.8. az idem na velke sono, tak snad sa ukaze fazulka, co je 🙂 uz sa nevieme dockat 🙂 akoze velmi nam na tom ani nezalezi, hlavne, nech sme zdravi, ale mamina by uz aj rada nakupila vecicky a nevie ake 🙂))

vsetko mame vporiadku 🙂 dlzka 2,96 cm..srdiecko bilo ako hrom..moje krasne lubkave ♥