Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
Ahojte,pridavam sa k Vam, termin mame 29.12....Chcem sa spytat,citite uz niektora pohyby?
Tehuľky, v utorok 29.7.2014 o 20.00 hod. v Kvapke v Trnave začína prvé zo štyroch stretnutí so mnou / zakladateľka a predsedkyňa občianskeho združenia Ženské kruhy, dula, laktačná poradkyňa/. Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových nemedikamentóznych technikách, bondingu. Srdečne vás pozývam. IP
Ahojte, tiez sa ku vam pridavam, termin mame 23.12.2014 🙂
@peysinka.. Ja uz dost dlho citim pohyby asi od 16.tt, ale je to uplne individualne 🙂
@peysinka neboj, je to v poriadku, ja čakám druhé bábo (tam sa predpokladá, že pohyby ucítiš skôr) a aj tak som ich začala cítiť koncom 19.týždňa...pri prvom až v 20.tt... žiadne strachy 🙂 ono to príde
Ahojte baby, ja sa tiež chcem pridať k vám termín mám 13.12.2014
aj ja sa rada pridám a podelím o pocity 🙂 Termín máme 25.-26.12.2014 😉
ahojte, poprosim o pridanie do sukromky, mam sice termin 27.11.2014 ale moze to byt aj december 🙂 dakujem a praem vsetkym krasny dnik
Pridáva tu niekto do tej súkromky? Písala som minulý týždeň, že by som chcela byť v súkromnej skupine, no zatiaľ mi neprišlo potvrdenie. ☹ Je možné, že som to písala do tej druhej "decembrovej" skupinky. 😔
@tehulka_mk ahoj, aj ja mam termin na 1.12 🙂
@1984ivetka ak sa babo tyzden zdrzi v brusku tak aj ja budem mat naroeninovy darcek 🙂 ja som 7december a termin mam na 1december 🙂
@kristinka86
@silver84
napíšte @lenka.s s tým, že chcete pridať do súkromky 🙂
@kristinka86 minuly tyzden si bola pridana ...
aj ja do súkromky 😢
ahojte, pripajam k decembrovym porodom, termin mame presne na vianoce.
rada, by som do sukromky dakujem
@avokinagic ja mam rovnaky termin pôrodu 🙂 tak uvidime
drzte sa
27.12. a co sa deje v tej sukromnej skupine, ze tam vsetky chcete ist? aj ja si prosim!!
ahojte ja sa strasne tesim mam termin 27.12. po dvoch missed minuly rok sa naozaj strasne strasne tesime 🙂
Ahojte, aj ja poprosím do sukromky, termin mam 1.12 😊. Dakujem
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.
Ahojte
Mate niejaku súkromnú skupinu do ktorej by ste nás vzali prosím?? 🙂 narodili sme sa dec 2014 🙂)

@janusa139 tak snad sa ukaze aj ja idem 1,8 do poradne uz by som tiez rada vedela co to bude tak to hej ja cakam uz len na to aby som vedela ake oblecenia farby mam kupit uz sa nwm dockat nan .)