icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
tinuska58
15. sep 2016

@jenticka Jeej to je super 🙂 a uz ste rodili v Trnave ci idete prvy krat ? Ja som prvorodička tak neviem co mam očakávať 🙂

jenticka
15. sep 2016

Áno ja mám za sebou už 2 pôrody v Trnave,mám iba dobrú skúsenosť.Ako lekari tak aj sestričky boli veľmi milé.No uvidíme teraz čo sa zmenilo 🙂 držím vám palčeky 🙂

tinuska58
15. sep 2016

@jenticka no dúfam ze aj ja budem mat rovnaku skúsenosť kedže som počula všeličo 🙂 ale stresy si z toho nerobim verim ze to zvládneme 🙂 ďakujem velmi pekne podobne želám vela štastia 🙂

jenticka
16. sep 2016

je to asi velmi individuálne, ja som nemala velké nároky, hlavne aby všetko dopadlo v poriadku, takže ja som mala dobrú skusenost. Naozaj ich možem len pochválit, a dufam že sa to zopakuje v decembri zase.Tiež som počula všeličo, ale na druhej strane každý porod je iný,a každá mamička očakava niečo iné....nieje sa čoho bát, určite to zvládnete a možno sa aj stretneme 🙂 pekný den

tinuska58
18. sep 2016

@jenticka tiez si myslím ze je to u každého individuálne a nerobim si preto ziadne stresy... teším sa hlavne kedy uz uvidím svojho malinkeho 🙂 a nejako si uz poradíme ..tak tak ako vravíte vsetko závisí aj od nárokov mamičiek 🙂 mozno sa teda vidíme to by bolo fajn 🙂 a čakáte chlapčeka ci dievčatko 🙂 ..prajem pekný den

seliselka
20. sep 2016

Baby kedy sa robi posledny 3d ci 4d ultrazvuk? Dnes som bola v poradni zaviname 30tt a doktor len zmeral malu aj to ciernobiely monitor a nic viac som nevidela..dalsia kontrola o 4 tyzdne..aj vy mate kontrolu kazde 4 tyzdne? Lebo som citala zeby mala byt po 30tt kazde 3 a potom kazde 2. Keby som nemala tie zakladne testy v inom centre ako morfolohicky tak svoje babatko ani nevidim :(

seliselka
20. sep 2016

A na opuchnute nohy mi kazal drzat dietu...nikdy som diety nedrzala a nemala s kg problem...tak nechapem preco mam dietovat prave teraz? ...hmm...mam sice 15kg uz navyse v 30tt ale dietovat?

matilda72
20. sep 2016

Ahojte. baby má tu niekto skúsenosti s liekom omarit na alergiu v tehotenstve. mne môj gyn. povedal, že anihistaminika už 27 tt môžem ale manžel ma zneistil, že to nie sú dobré lieky a že uškodia bábätku. no lebo som už týžden chorá, mám nádchu a nezdá sa mi to ako bežná nádcha tak som si večer dala omarit a ozaj som sa dobre vyspala ale nádchu mám stále takže to asi alergia nie je ale dúfam, že jedna tableta drobcovi neublížila

katinka4
20. sep 2016

@seliselka tiez by som dietu nedrzala , ale asi by som obmedzila sladke a mastné .

jenticka
20. sep 2016

Mne môj gynekológ babetko ukázal už v 26 týždni na 4 D.Takže asi je to individuálne 🙂 a v v 30 tyždni si dúfam donesiem fotku zo 4 D ktorú mi sľúbil tak si skús sama vypýtať 4 D.

januska2511
27. sep 2016

Ahojteeee vyberatetiez mena ja saneviem rozhodnut moj je uz zufaly piradte peknechlapcenske mena prosim

zlatarybka29
27. sep 2016

@januska2511 ja som od prveho dna vedela ze bude chlapec :D keyton :D ale kamoska mi to vyfukla a dala memo svojmu synovi :D zapacilo sa mi kristof lenze moj stary nevie vyslovit kristof a vsetci naokolo ze christopher...po 3 tyzdnoch ma prestalo bavit hadat sa s kazdym ze kristof nie christopher :D nasla som nelson :D aj stary schvalil a vcera som isla so znamou von a ona ze nelson je kazdy druhy cierny ze najdeme krajsie :D takze 28 tt meno nevybrate nemam tusenia ako ho budeme volat ☹ slovenske neprichadza do uvahy, jamajske zas neake zlozite nechcem...chcem aby bolo pekne aj v anglicktine a aj v slovencine :D :D

januska2511
27. sep 2016

@zlatarybka29
Preco nie slovenske?
Jasom xhcela marek to sa zase rodine nepaci a ja ze adamko len blby tetrmin mam 24.12 nechcem aby mal vsetko naraz este matej a matus neviem vobec

zlatarybka29
27. sep 2016

@januska2511 aj ja mam vianocny termin :D adama mi schvalil aj drahy ale meniny narodky a vianoce v jednom to mu neurobim :D chlapa mam z jamajky tak velmi nechcem mu dat meno juraj williams alebo janko williams :D ak nic nevymyslim budem mat maly meno po starom :D rodney williams :D

2danculik
27. sep 2016

Ahojte, my mame termin medzi sviatkami 29.12. A bude to chlapček. Dievčatá je tu aj skupina decembrovky alebo len tato diskusia?

tinushenka
27. sep 2016

@2danculik je aj skupina ;)

sugarfree999
27. sep 2016

@2danculik je aj skupina. ak si v profile nastavíš termín pôrodu, automaticky ťa to tam k nám hodí 🙂

2danculik
27. sep 2016

Dakujem 🙂

januska2511
27. sep 2016

@zlatarybka29 no my sne sa dnes dohodli na matejovi a rodit budes kde?presne ani my mu to neurobime ze vsetko naraz

zlatarybka29
28. sep 2016

@januska2511 ja ostavam rodit v londyne...rozmyslala som nad porodom doma ale nemam doma ani ooistenie ani nic zijem v anglicku uz 5 rokov...a ked sa prcek narodi chcem byt s drahym a on by sa na sr necitil pohodlne a dlho by sme cakali na pas aby sme mohli ist naspat do anglicka tak ostavam tu 🙂 no dufsm ze to zvladneme ,stary bude so mnou pri porode a potom bere 3-5tyzdnov dovole ky uvidim ako budem zvladat a keby potrebujem potom pomoc tak dojde aj mamka :D ale dufam ze to bude vsetko ok :D :D

januska2511
28. sep 2016

@zlatarybka29
No ja som na malu bola sama teraz bude doma tiez po porode asi dva tri tyzdne lebo mala je duracelka to by som sama nedala aj ty mas take kopance pri druhom ze vsetko skor a intenzivnejsie a je to pravda ozaj a nehavas to volne ja rizmyslam ci to nenaplanujeme vyvolat lebo moja dr mize len stvrtky a nechcem byt cez viamoce v porodnici

2danculik
29. sep 2016

@sugarfree999 xixi hodilo ma to do skupiny decembrovky 2017 -to uz budeme mat rok D: :D

zlatarybka29
29. sep 2016

@januska2511 no ja som uz prosila moju midwife nech mi urobi cisara a ma poslala do prdele ze som mlada ze to pojde tazsie von ako dnu ale ze to zvladnem 🙂 neham vsetko ako ma byt ked to pride tak to pride kludne aj na Vianoce 🙂 rozmyslam nad porodom do vody ak bude vsetko v poriadku :D v uk velmi nevyvolavaju porody az ked pre nasas 2 tyzdne :D tu sa bere tehu inak...ja som mala len dva scany, raz krvne testy a kontroly u porodnej baby v 16 tt a v 25 tt teraz mam buduci tyzden...za cely cas ma nikto nepozrel od spodu 🙂 som ale nizkorizikova

januska2511
29. sep 2016

@zlatarybka29
No ja uz druhy krat rizikove tehu a prve no chceli cisarak ale odmietla mamina ona bola somnou ale by nemal kto pomoct mala vysla tvarickou von s modrinou no na druhy den ju uz nemala uvidime co teraz rizikove opat tvrdnutie bruska atd a vies 4dcerka doma nechcem byt bez nej na stedry den ti by si asi ani ty nechcela keby mas uz jedno doma

bianca210
29. sep 2016

@jenticka a u koho si rodila v Trnave? Ja minuly rok u Zahumenskeho a na porod mam iba pekne spomienky,nespravil mi nastrih,tak som dve hodiny po porode behala, akoby som ani nerodila 🙂 ten je teraz vsak uz prednostom v Ruzinove. Teraz mam termin 11.12.a uvazujem,kam rodit. Nemam TT najblizsie. Ake su skusenosti s lekarmi?

zlatarybka29
29. sep 2016

@januska2511 neboj nic bude dobre 🙂 babo vie kedy ma ist von 🙂 teda ja som tu v uk nikoho na rizikovom nevidela ja este stale robim na plny uvezok na matersku idem az prveho decembra :D ale citim aa celkom dobre az na tu unavu 🙂 a hlavne tu ak aj na vianoce porodim napr rano tak vecer som uz doma 🙂 ak je vsetko od do 6 hodin ta pustia domov ak problemi tak zvycajne na druhy den 🙂 a mozno na vianoce uz budes mat prcka pri sebe a mozno to pride az po novom roku 🙂

januska2511
29. sep 2016

@zlatarybka29
Nemozem to nehat az po novom roku tolko ma dr neneha vy nebudete v porodnici 4dni akoze babo vysetrenia a podobne ci?

zibritka
29. sep 2016

@2danculik je aj skupina decembrovky

zibritka
29. sep 2016

Dievčatá, potrebujem názory na spontanny porod 5 rokov po cisarskom... Moja doki nebola nadsena z tohto napadu a mne sa to zda zase uplne normalne..

januska2511
29. sep 2016

Kamoska rodila 3roky po cisarskpm normalne takze uplna pohoda myslim
@zibritka