icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

jaanka3
6. jún 2013

@matabah ja by som na tvojom mieste isla. ked si mala taku zlu skusenost nech si cim skor pod dohladom..

zuzkapin
6. jún 2013

@misela123 ...ja som mala medzi staršími presne 18 mes. rozdiel... a poviem Ti, tak ako som sa toho bála ( malý mal len 9 mesiacov, ked som zistila, ze budeme 4 ;)... no, co Ti poviem, predýchavala som to 3 dni.. :D) ...a nakoniec sme to zvládli... ale recept určite nemám, nakoľko každé bábo je iné... Ale verím, že to zvládneš úplne bravúrne :D

matabah
6. jún 2013

@tahivka dakujem ti🙂

matabah
6. jún 2013

@jaanka3 uvidím,ako sa do rána vyspím🙂...ale tiež si to takto vravím...dikyy🙂

zuzu1104
6. jún 2013

@matabah jasné len choď, určite bude všetko ok

zuzu1104
7. jún 2013

Tak kočky, konečne som sa odvážila zavolať dr., aby mi povedal, aké sú výsledky z krvi. Potešil ma, lebo povedal, že sa HCG zvýšilo, ale že mám prísť ešte raz v pondelok na krv či to ešte porastie. Myslím, že áno, lebo mi je tak strašne zle už štvrtý deň. Úplne pocit na zvracanie, ale nejde mi a to je hádam dobré znamenie, keď mi začalo už byť aj zle. Okrem toho sa pŕs nemôžem ani dotknúť a vkuse by som len spala.

os
7. jún 2013

ja nemam skoro ziadne priznaky... je to normalne??? 😅 ... teda.. az na bolesti hlavy, co mavam aj bezne... ale inak nic...

stanka810
7. jún 2013

ahojte babulky, ja som dnes 5tt+1 a je to nase prve dietatko po presne dvoch rokoch snazenia 🙂 nakoniec sa podarilo IUI a uz mam potvrdene tehu z krvi z minuleho utorka...na prvy UTZ ideme 18.6. a som velmi zvedava...vobec netusim co ma caka, zatial nemam ziadne priznaky, len ma bolia prsia a chodim casto mocit a som strasne osapala, ale to pripisujem utrogestanu, ktory si mam vkladat prve dva mesiace...drzim nam vsetkym palce!

figurka1985
7. jún 2013

@stanka810 ahooooj! 🙂 AJ ja som dnes presne 5tt 1d, ako ty! 😉 a taky tak som bjednana k dokyne na 18.6! 🙂 Podarilo sa nam tiez po dvoch rokoch snazenia 😀 Jeeej, to je nahoda 🙂 No a ked sa mam opakovat- tiez nemam absolutne ziadne typicke priznaky.... iba som viac ospalejsia, a sem tam zacitim slabucku bolest bruska.... Dufam, ze je vsetko na dobrej ceste 🙂 Beriem dufik...
Drziiiiim silno palceky, aby sme toho 18.-teho videli srdiecka! 🙂 🙂

stanka810
7. jún 2013

@figurka1985 jeeeeeej ake nahody 🙂 supeeeeeeeer!!! mna tiez dneska boli podbrusko trolinku a chce sa mi stale spat 🙂 a beries duphaston na udrzanie? lebo ja zase utros 🙂

figurka1985
7. jún 2013

@stanka810 🙂 cez vikend som trosililinku spinila, tak som bezala k dokyne, nasadila mi dufik, a ascorutin. Uz chvala bohu nespinim- klop, klop 🙂
Inak- cez den sa citim abs. normalne... neviem, ci dobre, alebo zle...🙂 ale mysliiiim pozitiiivne.... 🙂

stanka810
7. jún 2013

@figurka1985 ja sa citim stale super, az vecer ked sa sprchujem si nemozem prsia chytit ako bolia 😀 a castejsie mocim, skoro kazdu hodinu a spala by som asi aj hned teraz, ale to utrogestan, je to oblbovak 🙂 juuuuj tak hadam uz bude vsetko ok a myslime pozitivne a tesme sa 🙂

figurka1985
7. jún 2013

@stanka810 mna ani prasia nebolia... 😕 iba tak slabuuuucko.... dufam, ze je vsetko na dobrej ceste 🙂
a ty si nezuzli bradavky, ked sa sprchujes! 😀 😀 :-P preto ta bolia 😀
cmuk

sirael
7. jún 2013

Baby, neviete prosim vas, co je dobre na nevolnosti? Mne je uz piaty den neskutocne zle - ale nonstop od rana do vecera ☹ Ja sa nevladzem ani o dcerku starat, ja len lezim a lezim a modlim sa, nech to uz prejde, lebo to je neskutocne ☹ A uz neviem co si mam skusit dat, aby to preslo ☹ Lekarovi idem az v utorok, ale to tiez neviem, ci nieco poradi co by pomohlo...☹

amanda683
7. jún 2013

@sirael to ti veru nepomoze nic :( Len vydrzat,kym to prejde.Aj mne tak bolo ked som cakala malu.To bude ok,neboj 🙂 Mne aj tie slabe nevolnosti co som mala presli a teraz nic ☹ Tak zacinam stracat nadej,ze z toho nieco bude ☹

sirael
7. jún 2013

@amanda683 Mne byvalo tiez zle, ked som malu cakala, aj som bola mesiac PN co som do prace nevladala chodit, ale teraz to je fakt ovela horsie a uz ked je tu aj dcerka, tak to nejako nezvladam ☹ Ale neboj, ved MS meska a uz ked boli nevolnosti nejake, tak by neboli len tak, nie? A test si si robila?

amanda683
7. jún 2013

@sirael no ved prave ze este nemeska.To ja len tak strasne chcem,ze som sa aj do tejto diskusie nanominovala 😀 A neviem ci som si tie nevolnosti len nevsugerovala.

sirael
7. jún 2013

@amanda683 Ahaaaaa 🙂 A ja, ze uz meska 🙂 xixi ze nanominovala 😀 Juj tak to budem drzat palce, aby sa to podarilo, ked po tom tuzis 🙂 My sme sa pokusali 9 mesiacov a tiez som parkrat sama sebe vsugerovala take symptomy, ze som urcite tehotna a nic ☹ Tak dufam, ze nie si pripad ako ja 🙂

amanda683
7. jún 2013

@sirael No aj ja pevne dufam 🙂 Prve dve boli na prvu supu,tak snad aj tretie bude tak 😀

sirael
7. jún 2013

@amanda683 Tak to velmi drzim palce 🙂 Ale mas moj obdiv - dvoch krpcov doma a chces tretie - ja si neviem predstavit ako zvladnem dcerku a miminko 😀 Ale tak to si asi nikto nevie predstavit a clovek sa nauci a zzije sa s tym ked to pride 😀

lexi27
7. jún 2013

Ahojte kocky, tak ja uz vraciam jedna radost :p rano a sem tam aj vecer. Cakam na telefonat od midwife buduci tyzden na prve stretnutie tak dufam ze to bude coskoro.
@sirael skusila si zazvorove lizatka? Vraj pomahaju ;)
@amanda683 drzim palcek aby si sa stala oficialnou clenkou februaroviek ;)

sirael
7. jún 2013

@lexi27 Tak tebe tiez uz nedobre? ☹ Zazvorove lizatka? Neskusala som - no musim popozerat kde to predavaju a vyskusam 🙂 O takych som este totiz nepocula 🙂

amanda683
8. jún 2013

@sirael joooj,ale ved ty to budes mat uuuplne v pohodickeee 🙂 Malu pichnes do skolky a je po probleme 😀 A ked sa krpec narodi,uz z nej bude velka slecna a bude ti pomahat 🙂 Ziadne strachy 😉

blondi2
8. jún 2013

@sirael inac ja si tiez neviem predstavit ako zvladnem dvoch krpcekov. moj maly je rovnako stary ako tvoja mala 🙂 Od septembra by mal ist do skolky, ale este s tym nie som celkom zmierena, ze moje babatko uz pojde do skolky. obavam sa, ze s tym budem mat vacsi problem ako on.

Baby inac toto moje tehotenstvo je uplne ine ako to prve. Pri prvom som grcavala kazde rano jedna radost a teraz nic. A mam chut na sladke, co som pri prvom nemala. Ale brucho mam aspon 3x take velke, ako ked som bola so starsim v 5 tyzdni. vcera sa ma dokonca suseda opytala, ci uz cakame prirastok. Este je skoro, ale uz to asi budeme musiet povedat aj rodine, lebo to bije do oci.

@amanda683 tiez som obidva krat otehotnela na prvy sup 🙂 Drzim palce. kedy by si mala dostat MS?

sirael
8. jún 2013

@amanda683 Ale ano, bude pomahat 🙂 Uz teraz sa tesi a hladka babenko 🙂 Len so skolkou to u nas asi nepojde, vela deti a len jedna skolka ☹ Ale tak co uz, budem mat pomocnicku 🙂
@blondi2 My este nevieme ci malu do skolky vezmu, ale skor myslim ze nie ako ano, ale ked som si to predstavila, tiez si myslim, ze by som to zvladala horsie ako mala 🙂
U mna je toto tehotenstvo este horsie ako to prve. Pri malej mi byvalo zle, ale dalo sa to, teraz, teraz ja doslova prezivam - uz piaty den len na gauci lezim a je mi nenormalne zle - nevraciam, ale nonstop mi je hrozne ☹ Inak mna uz rifle tlacia tak, ze uz su odlozene v skrini, ze tak skoro ich neobleciem. Tiez sa mi to zda velmi skoro, ale normalne mam uz brusko 🙂 Take som v prvom tehu mala v piatom mesiaci ako mam teraz 🙂

matabah
8. jún 2013

@jaanka3 ,
@zuzu1104 ,tak som včera bola u Dr...všetko OK,srdiečko bilo o dušu a už mi dala aj knižku...som taká trúba,však som tomu neverila...🙂a tak dakujem za podporu a držím paste aj Vááám!!!

matabah
8. jún 2013

@tahivka diky,bola som včera u Dr,som 6tt+2...krásny pocit...a tá knižka...🙂všetko Ok,držkaj sa aj tyyy 🙂

zuzu1104
8. jún 2013

@matabah suuuuper, teším sa s tebou, že je všetko ok. Dobre, že si nakoniec šla 🙂

zuzu1104
8. jún 2013

@blondi2
@sirael baby ja mám tiež skoro rovnako staré dieťa ako vy a tiež ho dávam od septembra do škôlky a bojím sa ako to budem zvládať ja a nie on 🙂 myslím, že sa toho obáva každá mamka. Celé dni sme s tými našimi krasotinkami a zrazu by sme mali byť doma samé a pozerať telku kým sad druhe narodí? :D Neviem či sa s tým zmierim, že nebudem počuť celý deň: ľúbim ťa mamka alebo jeho krik a smiech :(

amanda683
8. jún 2013

@blondi2 mrchu mam dostat 18.6. 😢 Dufam ze nepride.