Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte baby, tie čo ste prestali teraz kojiť prešli ste na UM alebo na kravské?
caute baby, co mate nove? my sme soplavi, v noci hrozne spi, musime zapnut vysavac a odsavat aj v noci. co je najhorsie, nechce sa kojit, lebo sa dusi pri tom a ja mam potom navalene prsia, ochhh. inak zubov nikde nic, dasienka komplet ponalievane, uz to trva hrozne dlho, sa cudujem ze je taky dobry ked ho to urctite aj boli. kupila som na inzerat tu trojkolku smart trike, ale taku lacnejsiu verziu, urcite bude stacit, paci sa mu v tom. este stale nechodime, len okolo nabytku, ta stabilita je este slaba. stale cvicime vojtovku, vlastne teraz nie, lebo ja to s nim uz neuvladzem a muz je prave po operacii, tak nemoze. takze maly ma oddych 😃 baby co kojite, z coho vam drobci piju caj, vodu? nas nechce z nicoho, aj z pohara iba za 2,3 glgy.
Moja mala soplíky predminulý a minulý týždeň a už máme aj dolné dvojky 😊. Dnes sme boli vonku a hneď zablúdila na pieskovisko - takže prvý krát okoštovala aj piesok 😒.
@adka31 ahoj! tak sk nam tie zuby idu szrasne pomalya tirz sme vo februari boli hhore..mala strasne,mala take huste hlieny vzadu,nevedeli sme odsat poriadne,tiez chuda plakala pri kojeni lebo sa jej zle pilo..bolo to hrozne...uzivali sme physiomer hyperton,izotonicky,nasivin,vysavac,nlieko moje..nakoniec sme skoncili s pamyconom na 10 dni lebo to slo uz aj na usko...ten zabral..
mala pije vodu uz od 8m len z via poharika,ziadne naustkove slamkove sosakove flase nechce...
zatial mame stale len tie dva zubky dolne,kojime vzdy,uz aj prikrm sa celkom rozpapala,chodit sama tiez nie ,urobi par krokov aj sama,ale este sa boji a uprdnostuje drzat sa nabytku..s rukami s nou velmi nechodim,nie je to moc dobre a vhodne na jej chrbatik..
chodime plavat,to sa jej velmi paci,a konecne co sa oteplilo zal aj 2x denne vonku
@adka31 moja pije iba vodu, ma pohar so sosakom a vie pit aj z normalneho poharika (len to ked blbne je totalka a kedze chceme ist autom na dlhu cestu, skusam ten sosakovy poharik). Inac mala take obdobie, asi 3 tyzdne, ze si naberala vodu do pusy, potom sa zacala smiat a vsetka jej vytiekla. Teraz je to uz lepsie, snad sa uz dohrala a tato cast stolovania ostane kulturna. Kolko vypije, netusim. Ale vie tu vodu aj prehltnut, takze snad ak by bola smadna tak sa najskor napije a az potom zacne vycinat. Inak ju este kojim, s jedlom to ma take .... specialne ... asi dva tyzdne papa brokolicu a mrkvu na palicky. A este zobrala na milost holle vyzivu hruskovo-spaldovu. Koniec zoznamu.
ahojte,nám idu horne ocne zuby,takže už budeme mat 10 zubkov. už spravi sama zopar krokov,ale aj tak najradsej beha tak ze ma drží za jeden prst. no a objavili sme spievankovo.tak sa aspoň možem v klude najest,ani sa neodtrhne od TV a este aj tancuje 😀. @adka31 moja mala pije aj z dudlovej flase,aj z naustoveho pohára - to jej vatcinou zabehne a vie pit aj z normalneho pohára.
@adka31 ahoj,moj krpec pije caj z takeho poharika so silikonovym sosakom - ma to take dve vacsie dierky,ale ucim ho aj z klasickeho pohara vodu,ziadnu flasku mi nechcel,inak stale sa kojime,hlavne v noci,ja uz casto rozmyslam nad odstavenim,ale je mi to luto pokial mam mlieko...aj maly je taky zlatunky ked sa prisaje,ten blazeny vyraz 😀 ...mame to ako na hojdacke - su dni a noci strasne a potom je par dni a noci zase lepsie...no a beha jak strela aj po vonku uz holuby nahana,nechce ani moju ruku,len sam 🙂 zubov mame 8 a idu asi dalsie,lebo doma ma vkuse prsty v ustach a slince pri tom ako bernardin 🙂 co sa tyka jedla,zatial zje vsetko co mu dam,dufam,ze mu to vydrzi...
tak vam prajem skore zotavenie ak uz teda nie ste OK 😉
@majaon dakujeme, este trochu sopli, ale von chodime ked je tak krasne. S tym pitim, no, napije sa iba z pohara, ale fakt len po troske. Ja si myslim, ze on ma dost mm. Kojime sa tak 3,4 razy denne a v noci raz, max.2 krat. Som zvedava kedy zacne chodit, to este potrvaaaa. Starsie moje decka behali zavcasu a filip zas neskoro. Hadam v lete uz to pojde, este sa vobec nepusta, stoji pri nabytku a posunie sa par krocikov. Ono to pride a nebudem za nim stihat, stara baba 40 ka na krku 😃😃😃
Baby neplanujete dalsie ? 🙂
caute, tak my sme chodci od 12 marca, obcas este daky pad, sest zubov, ocne idu akurat, kupila som hojdacku, zhanam odrazadlo a detsky kocik, z tychto veci je momentalne uplne happy... vsetkym vsetko dobre;)

@adka31 my sme dostali na narodky,doteraz me sa vozili len po byte ale už sme bolí aj vonku.mala sa v něj tvárí tak dolezito ked soferuje.este sama nechodí a ma v něj viac pohybu ako v kociku.jediná nevýhoda su umele kolesa a strasne to hrkoce😕