icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

lucul
8. jún 2013

ahojte, citam ze som uplne normalna v tom, ze sa neviem zmierit s tym, ze moja mala slecna ide do skolky 🙂 ale ta sa zatial tesi a vsade rozprava ze v septembri ide do skolky za detickami, no uvidime ci jej to ostane

a tehu, hroza, zle mi je strasne, aj ked prvykrat mi bolo horsie, zatial to viem rozdychat, ale cakam dokedy 😒 minule tehu som zvracala az dokonca, snad teraz to tam nedotiahnem, ale uz mam 2kg zas dole 😅

tahivka
8. jún 2013

@matabah mám z Teba veľkúúúúúúúúúúúúúúúú radosť, jupí!!!!

tahivka
8. jún 2013

@lucul ja mám nevoľnosti tiež, ale na váhe o 2 kilá viac 😀 ak to pôjde takto ďalej, ani neprejdem cez dvere pôrodnice 😝

jaanka3
8. jún 2013

@amanda683 sme na tom rovnako 🙂 ani mne este nemeska ale uz som sa sem vtirla 🙂 ale mam pocit a dufam, ze sem budem patrit....

jastericka_elza
8. jún 2013

Čaute baby, mám meškanie zatiaľ 2 dni. Držte pršteky, aby to vyšlo 🙂

tinka1003
8. jún 2013

ahojte 😉...pridavam sa k vam dievcata...uz par dni sa vytesujem z dvoch ciarociek na testiku. Takzeee...tehu cislo 2 zacina! Tesim sa na pismenkovanie s vami 😉.

tinka1003
8. jún 2013

precitala som si, co ste zatial popisali...blahozelam vsetkym a prajem nech srdiecka biju, bublinky krasne rastu a nech sa dobre citite 😉 . Ja som nevolnosti pri prvom tehu nezazila, teraz mam niekedy taky pocit stiahnuteho hrdla, musim pit vela vody a vela cikam. Krize ma bolia nenormalne, aj v podbrusku ma picha ale inak to nie je zle. V pondelok volam lekarovi a objednavam sa na prehliadku. Este v BA nemam gynekologa, prve tehotenstvo som prezila v Brne, ale mam jedneho vyhliadnuteho, tak dufam, ze berie nove pacientky. Od prveho porodu som bola na prehliadke len raz po sestonedeli 😅.
Docitala som sa aj, ze viacere davate deticky v septembri do skolky, my sme sa nedavno prestahovali do Kittsee a tu beru deticky uz od 2,5 roka. Vooobec si neviem predstavit ako to budeme zvladat. Uz teraz sa toho bojim 😒

lucul
9. jún 2013

@tahivka ja som minule tehu isla 10kg dole na zaciatku 😀 a skoncila som tehu o 2kg viac oproti povodnej vahe 😅 len to sa mi lahsie lezalo a zvracalo ako teraz

Ozaj baby nezalozime sukromnu temu?

amanda683
9. jún 2013

@jaanka3 jeeej fakt ?Tak nie som sama vterka ? 😀 😀 😀 A kedy mas dostat mrchu ?Testik si si robila?Ja dva a nist ☹

tahivka
9. jún 2013

@lucul no ja schudnúť 10 kg, to by nedopadlo dobre 😀 , by som mala 35 kg, to by som fakt bola ako pavúk - len brucho s vyčnievajúcimi paličkami 😀 Síce ako pavúk som vyzerala aj počas prvého tehuľkovania, ale to som bola riadna tarantula s + cca 20kg 😉 No vtedy som pochopila, že nech robím, čo robím, telo si to aj zariadi ako chce, proste som priberala aj z pohľadu na obrázok nejakého jedla 😒 takže toto tehu to nechám na prírodu, ak bude zo mňa fitlopta, nech...však ja to po pôrode vyskáčem 😝

jaanka3
9. jún 2013

@amanda683 v stredu.hej robila,keby jeden 😀 ale na jednom som mala ducha na 99% ale potom na 3 nic ☹ tak som zmatena.podbrusko ma brutal bolelo 2t.teraz je to uz slabsie.tak nevieeem!!! Bud som tehu alebo mam dajaky zapal ci co ☹

amanda683
9. jún 2013

@jaanka3 no tak snad to bude ta prva moznost,ze si tehu 🙂 Drzim prsteky 😉

jaanka3
9. jún 2013

@amanda683 dakujem,aj ja tebe!!!! Len pri Martinke som mala 2 uz 9den po ovulke.

amanda683
9. jún 2013

@jaanka3 no ved to,ze aj podla mna by uz na testiku nieco malo byt,keby som bola tehu a nie je ☹ No tak co uz.Pockam si tu deda aspon do mrchy s vamy a ked pride,tak sa rozlucim 😒

jaanka3
9. jún 2013

@amanda683 mozno sa stretneme v marcovcatkach 😉

amanda683
9. jún 2013

@jaanka3 🙂 noo,mozno motyka vystreli 😀 uvidime,bodaj by.

lucul
9. jún 2013

@tahivka joj no tak to si stastna zena, ja som zas takto priberala po porode, mohla som robit co som chcela a dole ani za nic, len hore isla vaha, zastavilo sa to az ked som prestala kojit ☹ snad po tomto porode to bude lepsie. pozeram, ze tiez si z PK 😀

jjana17
9. jún 2013

Ahojte , idem sa k Vam pridat,,,vcera // na teste,,,podla poslednej m by sme mali byt v 5 tt. uz ste aj boli na gynde,,,ja neviem ci mam ist uz tento tyzden alebo este pockat,,,

os
9. jún 2013

neviem vydrzat este ... viac nez tyzden... mam ist k doktorovi, potvrdit abo vyvratit tehu... uz nech to viem istoooo 🙂 ... a okrem meskania M nemam ziadne priznakyyy.... tak nevieeeeeem 🙂

tahivka
9. jún 2013

@lucul jej, aj Ty bývaš v PK? Ja síce nie priamo v meste, ale ďaleko to tam nemám 😀 Super vedieť 😉

lucul
9. jún 2013

@tahivka hej byvame v PK zatial priamo v centre 😉

os
9. jún 2013

nie ste niekto zo svitu?

mayyyyka
9. jún 2013

Ahojte baby, tak ja som dnes potratila babo :( začala som krvácať a na sone už bábo nebolo :(... Vy sa držte, držím Vám všetkým palce aby ste si spokojne tehuľkovali a ja sa snáď pridám k marcovkám alebo aprílovkám 2014 🙂))

matabah
9. jún 2013

@jjana17 ja som počkala do 6tt,šlaa som minulý piatok,a vyšlo to🙂srdiečko bilo o dušu držím paste🙂

ivka_marek
9. jún 2013

@mayyyyka je mi to luto, drz sa!

blondi2
9. jún 2013

@amanda683
@jaanka3 Baby ani mne testy dlho nechceli ukazat 2 ciarky, pritom som pouzila test RapiClear, ktory patri medzi tie lepsie a mal by tehotenstvo ukazat uz 9 dni po styku. Prvy krat mi vysiel pozitivny test az minuly pondelok a to bolo 2-3 dni po meskani MS. Takze nic si z toho nerobte, ze este neukazuju.

blondi2
9. jún 2013

@sirael aj ja vyzeram na pokrocilejsi mesiac ako v skutocnosti som. este minuly tyzden som z povaly zniesla tehotenske veci, lebo moje rifle este sice zapnem, ale uz sa v nich necitim pohodlne. tlacia ma. tak teplaky uz nosim tehotenske.
@sirael @zuzu1104 @tinka1003 mojho maleho zobrali do skolky iba preto, ze svokra je riaditelkou, inak by sa nedostal pre nedostatok miesta. Mne bude v septembri srdce trhat, ale hovorim si, ze mu tam bude lepsie, ako doma so mnou, da mu to viac. A navyse je dobre, ze babatko sa narodi, ked uz deticky budu na skolku ako tak zvyknute. Este som citala, ze nie je dobre, ked dieta zacne chodit do skolky (kratko) po narodeni druheho dietata, pretoze to moze davat za vinu narodenemu babatku, ze jeho mamicka odsunula do skolky a zhorsuje to surodenecku ziarlivost.
@lucul to je super, ze tvoja mala sa tesi do skolky. Moj maly zase hovori, ze on nepojde do skolky, lebo je este malicky 🙂

figurka1985
9. jún 2013

@tahivka tarantula 😀 😀 😀 ty si ale 😀 aj ja budem asi tarantula... dnes som doslova "zrala" same granko....
Inak- zacinam na sebe vnimat rozne psych. vykyvy... lahko sa vyexponujem, a lahko zase skludnim... a vraj nemam ziadne priznaky... :-P 😀 Ako so mnou ten moj chlap vydrzi.... 🙂

tahivka
9. jún 2013

@figurka1985 mooooooja, ja som dnes tiež explodovala ako Etna a schytala to moja polovička i syn v plnej sile 😀 a po výbuchu maximálny útlm 😉 Ale pochválim sa, konečne aj moje slivky pochopili, že sa niečo deje a mám 2cm väčší objem, jupí!!! A ako inak - prvá si to všimla polovička 😀 Takže dnes mal malé Vianoce 😵

figurka1985
9. jún 2013

@tahivka 😀 huraaaaaaaaaa, nie som samaaaaaa! 🙂 Takze ty si teta etna, aj som popocatepetl 😀
2cm??? takze uz mas jablcka? :-O pockaj, az budu grepy, ako ta budu tahat k zemi... 🙂
Inak, ja som doteraz mohla s mojimi lentilkami behat, bez podprdy... uz to nejde... auuuuccc.... 😒 🙂 Bozinku, ty si uz 8tt? :-O wooooow 🙂 si rychla 🙂