Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@zemruska moja bola neviditeľná na dvoch testoch a digitálny ukázal 4-5t
@barcelona94901 mne naopak na 4 normalnych takato ciarka a na clear blue nic ☹
@zemruska no ja si myslím,že si
vieš ja aj predtým som podľa testu nebola tehotná a vyšla som s tehotenskou knižkou
ja sa v piatok dozviem,či patrím vobec do tejto skupiny
baby drzte sa !!!!
Dnes mam za sebou navstevu u lekara 🙂 Som 6tt+3 🙂 Len najhorsie je, ze moja dcera ma kiahne ☹ Ja som ich sice mala ako dieta, ale aj tak -lekar mi povedal, ze sa dcere vyhybat pre istotu - no a to sa veru neda - tak ja len dufam, ze bude vsetko v poriadku......
@zemruska ja som sem len zabludila ani neviem prečo, možno aby som ťa povzbudila 🙂))
ja som mala 3 testy negatívne a to som bola už v 5 týždni, takže aj neviditelné sa rátajú 🙂 vela šťastia
@daniela7481 zlataaa a este aj moja menovkyna ...dakujem 😵 😵 😵 😵 snad to bude dobre pockam este par dni ved ms mam dostat az piatok alebo sobota a tebe prajem krasne tehulkovanie
ahojte, myslela som ze budem patrit k vam... mala som 4 pozitivne testiky -ale velmi slabunke a vcera som dostala ms 😔 takze ideme dalej..... a tak sme sa uz potesili ze to vyslo ☹
Dobre ranko kocky ;) ak ja mam prvy den bez nevolnosti a zvracania ;) vcera som ho uspesne absolvovala s flaskou coly v ruke :D jedine ta mi pomaha nezvracat ;)
@barcelona9401 my sme sa rozhodli tiez pre sukromnu konzultaciu v birminghame, dnes sa ideme objednat a vyjde to 100libier :D lebo ja toho 28.mam len pokec s midwife a scan by robili az v 12tt no a dovtedy by ma asi vystrelo cakat.
@stanka810 aooooooooooj. tak ako? uz sa nieco nove dostavilo? Ja mam dnes "nevolnicky" den... :-/ nesablovala som, ale riadne ma napinalo... a zaludok mam cely den ako na vode... bojim sa aj jest... :/ mam co som chcela....
🙂
a ty ako? 😉
@figurka1985 mne zle nie je...ale zmenili sa mi chute...prestalo mi chutit maso a viac mi chutia sladke veci...sladke obedy som ja nikdy nemusela a teraz ano...a domcek je uz vo finale....v juli sa stahujeme...uz len polozit podlahu a namontovat kuchynu a je to 🙂
@stanka810 jeeeej, to sa tesiiiim. Akurat si zvyknes, zabyvas sa, a huraaaaaaaa babatko na svete! 🙂
Aj mne sa menia chute. Vcera som isla vrazdit za jahody... a maso mi tiez extra nechuti..... 🙂 Tak nech ti zle ani nezacne byt 🙂 Nic prijemne.... :-/
@figurka1985 no akurat prvy trimester sa stahujeme....cize nebudem moct nic zdvihat a nosit....budem si musiet zavolat pomoc 🙂 aj na umyvanie okien a upratovanie...trosku mozem...ale radsej pomalicky a s mierou....a jahody som ja vyslovene zozrala v nedelu 😀 sestra mi priniesla celu misu a za minutu jej nebolo...minule som sla s mojim na veceru a dala si jahodove gulky s orechami...inak som si vzdy davala nieco slane 🙂

@lexi27 ja sa dostanem 14násteho ,za 7 eur ,inak by som nemala šancu ,aj to iba na konzultáciu a vraj ,že keby mám záujem o sono,može ma objednať,že 20eur sa platí pred 10-týždnom a po 10tom sa prepláca ,som povedala,že nemám záujem 🙂