Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@figurka1985 neobmedzili ,u mna žiadná zmena
iba jedno sa zmenilo,,že som začala strašne skoro vstávať,čiže večer rýchlejšie zaspím 😀 a niekedy sa často budím ,prehadzujem
@barcelona94901 super! 🙂
my sme trosku obmedzili... a vcera sme sa milovali po dllhsom case... hned som bezala na wc, kedze nemam rada, ked to vsade tecie... a mala som troslilililinku- taky jemnny hnedkavy vytok, akoby zmiesany s ejakulatom... nechapem.... Citala som, ze to moze byt v tehotenstve bezne, ze su organy viac prekrvene, a moze sa to vyskytnut... alebo je to vylucenie starej krvicky.... Nechcem panikarit.
dnes sa nastastie nic nedeje. Cisto .🙂 Tebe sa to nestava?
@figurka1985 ja som pocula, ze spermie mozu porusit hlienovu zatku a potom moze prist k predcasnemu porodu, takze bacha...
my sme este nesexikovali odkedy vieme ze sme tehu :D a myslim, ze minimalne do 13 tt sa budem hrozne bat, tak asi ani nebudeme 😀 chudak manzel 😀 ked uz sa nam to po tak strasne dlhej dobe konecne podarilo, tak sa bojim...
@cukrik580 ale to určite nie,prečítaj si
http://lesk.cas.sk/clanok/95153/nedrzte-celibat...
http://najmama.aktuality.sk/clanok/231900/never...
http://www.pluska.sk/zena/sex-laska/sex-tehoten...
ak si zdravá žena a tehu je bez problémov ,prečo nie?ved tehotenstvo nie je choroba a určite manžela neodstavuj od sexu 😀
@figurka1985 neobmedzili, veď nie je dôvod..len je menej,lebo nevladazem a som unavena..
@figurka1985 my sme sa trosku obmedzili lebo som unavena odkedy viem o tehu cca 10dni tak sme sa milovali len dvakrat
@figurka1985 ja momentalne vobec, ale ze vobec nemam chut na sex, manzelovi sa radsej povenujem inak 😀 uvidime, dokedy toto obdobie bude u mna pretrvavat...
@cukrik580
@barcelona94901
@ivka_marek
@zemruska
@miska200
dakujem baby za vas nazor. tiez si myslim, ze tehotenstvo nie je choroba... ale budem uz opatrnejsia.... 🙂 najdu sa aj ine sposoby... pazuska napr 😀 😀 😀 😀 😀
@figurka1985 takže si sa inšpirovala "mojou polohou"? 😀 Teraz v lete, keď je spotená, by to mohlo byť fajn 😀
@tahivka 😀 este nie, ale tuho o nej rozmyslam 😀 😀 😀
@figurka1985 no my sme zatial obmedzili samotny akt 😀 ale da sa aj inak si urobit dobre....nemusi to byt blaznive milovanie, predsa ten prvy trimester by mala byt zena opatrnejsia....zvlast ja ked sa nam podarilo IUI....takze ziadne blaznovstva teraz nebudu...s mierou 🙂
@stanka810 ahoooj.🙂 kedy ides k dokyne? 🙂 ja idem zajtra..... 6tt, 5 dni.... aj ty tusim tak, ze? 🙂
@figurka1985 ja idem v piatok, zajtra by som mala byt 6+3 takze tak nejak ako vy baby 🙂
@stanka810
@cukrik580 juuuuj, drzme si palceky! 🙂
@figurka1985 anooo, mame to presne my dve 🙂 ja som dnes 6tt+4....zajtra budem plus 5 a idem zajtra na nas prvy utz a este mame rovnake, ze po 2 rokoch sa nam zadarilo ak pamatas 🙂
@stanka810
@figurka1985 dakujem baby, nam sa podarilo po 5 rokoch a 5 mesiacoch snazenicka... 🙂
@stanka810 no jasne, ze pamataaaam. akoby nie! 🙂 tak ti drziim silno palceky, aby zajtra bilo srdiecko 🙂 drzkaj aj ty nam 🙂
@figurka1985 jasne drzime si navzajom 🙂 ja ani nezaspim 😀 😀 dame si zajtra vediet ako to dopadlo 🙂
@stanka810 jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ja sa nemozem dockat. idem na 7:30 🙂 ty kedy presne? aby som vedela, kedy ti posielat pozitivus energy... 🙂
@figurka1985 aj ja idem na 7:30 😀 😀
@stanka810 ja neveriiiiiiiiiiiiiim!!!!!! 😀 😀 😀 odpadnem! 😀 ty si moje dvojca 😀 :-* este povedz, ze mas lavu ruku fakt lavu 😀 a lavu nohu vacsiu ako pravu 😀 rovno si ta adoptujem za moje skryte dvojca 😀
@figurka1985 to su nahody toto :D dufam nemas tmave dlhe vlasy 😀 😀
@stanka810 😀 nahodou mam 😀 su skoro po pas.... 😀
@figurka1985 teraz som odpadla ja, lebo moje su skoro po pas 😀 😀
@stanka810 ja odpadnem..... no, este mi napis, kolko merias.....:P 🙂 ja mam cca.162cm..... toto uz nebude len taka nahoda :-P
@figurka1985 konecne zmena 🙂 ja mam 175 🙂
@stanka810 huraaaaaaaaaaaaaa. to by som uz fakt podozrievala rodicov, ze nam vsetko neovedali 😀
čaute babeny..po dlhšom čase som tu...ked je už pekné počasie,tak tu málo chodím,inak všetko po starom...sem-tam nevolnosti,a ked už som unavená,tak bolia kríže ako šlak...ako sa máte🙂?

ahojte dievcence- ako je to u vas s milovanim? Obmedzili ste ciastocne, alebo uplne? 🙂
@barcelona94901
@miska200
@os
@ivka_marek
@stanka810
@zemruska
@matabah
@cukrik580