icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

drobec490
1. máj 2012

@martaniana no tak uvidis mozno ked bude v skolke 😉 no ja zase maly mal rok a ani raz mi neprespal celu noc 😒 ale uz som taka zvyknuta ze ked nahodou spi dlhsie tak mi to je az cudne,lebo som uz nastavena ze spim maximalne 5 hodin..

zora256
1. máj 2012

@cristi Ďakujem krásne🙂Veru záhadné,nuž uvidím na prvom sone,čo povie pán doktor😀.Nuž menzes som mala slabší,ale nie o veľa,lebo už aj predošlí bol iný,ja mám každú ms inú:-/,tak presne neviem povedať trval 4 a pol dňa.A vposlednom čase som ju mávala takú a po pôrode trvala 5-6 dní,a pred tehu ako pred prvým aj 7 dňové.Ja si myslím,že vajíčko už bolo na ceste do maternice,vraj to trvá 5 dní,kým dorazí do maternice a ďalších 5 kým sa uhniezdi poridne,nuž a tak to aj vychádza na toho 16.4.keď sa uhniezdilo podľa mojej logiky 😅 ,ale tak uvidím ako sa to bude vyvíjať podľa sona🙂

cristi
1. máj 2012

@zora256 a nevies nahodou,kedy si mala ovulaciu v cykle kedy si pravdepodobne otehotnela?robila si si ovutesty?.Tak by sa to dalo velmi lahko vyratat ,kedy doslo k oplodneniu vajicka a naslednemu uhniezdenu v maternici..inak uhniezdenie trva max.2dni...

zora256
1. máj 2012

@cristi Ahoj!Nie ja som si netestovala ani nemerala,len podľa hlienika,som približne tušila,ale tak mi sme sa nesnažili ešte poriadne,keďže som sa chcela začať len liečiť aby sa do budúceho roka podarilo,lebo u mňa boli PCO a podľa lekára som nemala šancu otehotnieť,tak som tým ešte nerátala,ale nevadí,aspoň sa nemusím liečiť,len beriem Duphaston na udržanie tehotnosti.Ako aj pri prvom.

cristi
2. máj 2012

@zora256 tak nech uz ako chce ,hlavne aby sa ti darilo v tehulkovani 🙂
@daduska2009
@drobec
@tony_tony
@amexa
@martaniana inak babenky mate zaujem o zalozenie sukromnej skupiny? ak som zabudla na niekoho,tak sa ospravedlnujem 😅

st2
2. máj 2012

@cristi jeeeeeeeeeeeee az teraz som to uvidela ze ti uz svietia tt, kraaaaaasne z celeho srdiecka gratulujem 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cristi
2. máj 2012

@st2 🙂 🙂 🙂 dakujem moja,bolo to ozaj pre mna velke prekvapenie 😎 a gratulujem aj tebe k bijucemu srdiecku 😵 😵 😵 nadherny pocit, vsak? 😵

st2
2. máj 2012

@cristi neopisatelny 😵 😵 😵 😵

mimuska981
2. máj 2012

ja mam termin 2.1

cristi
2. máj 2012

@st2 ja ho mam este v zivej pamäti, aka radost velka to bola.. 😵 dufam,ze si ju coskoro zopakujem 😎 tak nech sa ti dari v tehulkovani a vela zdravicka prajem pre vas oboch 🙂

amexa
2. máj 2012

@cristi jasne ze mame 🙂 teda ja urciteeeeee....

cristi
2. máj 2012

@mimuska981 ahoj, rady ta prijmeme medzi nami tehulkami 😉 🙂 😵

mimuska981
2. máj 2012

cristi:dakujem 🙂

drobec490
2. máj 2012

@cristi jasne ze moze byt sukromna 🙂

cristi
2. máj 2012

@drobec490
@amexa ste v sukromke 😉

drobec490
2. máj 2012

@cristi zatial mi tam neukazuje nikoho len teba ako zakladatel ..

cristi
2. máj 2012

@drobec490 chybicka se vlodila 😉 napravim to..

drobec490
2. máj 2012

@cristi no v poho len pozeram ze prazdno 🙂

cristi
2. máj 2012

@drobec490 uz je to vyriesene 😉 vsetko je po prvy raz 😝

drobec490
2. máj 2012

@cristi neviem sa do nej stale dostat 😕

elise
2. máj 2012

ahojte babulky možno sa k vám pridám aj ja😀 som po KET ale od 7 dna vkladu mám // dnes na clear blue mám plus a týždne 1-2 tak uvidim v pondelok ake bude hcg🙂

cristi
2. máj 2012

@elise ahoj 🙂 potichucku sa tesim s tebou k uspesnemu tehu 🙂 tak nech ti ciarocka silnie a silnie a vysledok uvidis v podobe krasneho a zdraveho babetka 🙂 😵

elise
2. máj 2012

@cristi potom aj mna pridáš do sukromnej skupiny? mne bude stačiť ak mi potvrdia číslo hcg v pondelok🙂 dakujem🙂

cristi
2. máj 2012

@elise 🙂 uz si nasa 😉

elise
2. máj 2012

@cristi dakujem🙂

tony_tony
2. máj 2012

@cristi ahoj 🙂 nemam nic proti sukromnej skupine, ale priznam sa ani neviem co to je 😀 doteraz som nechodila na fora ale rada sa pridam 😎

cristi
2. máj 2012

@tony_tony uz si pridana🙂

martaniana
2. máj 2012

ako sa pridám do súkromnej ???poraďte 😕

tony_tony
2. máj 2012

@cristi takze toto forum je uz sukromne ?

manamani1
3. máj 2012

Moze byt vitazny?