Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@scottie jeeej, ja mne tak vychádza termín, a tiež je mnou vypočítaný 😀 😀 😀 😀 zatiaľ
ahojte , tak dufam, ze aj ja sa k vam pridam. Dnes som nasla na teste dve ciarky a tiez mi termin vychadza na 6.1. 🙂))
Ahojte, aj ja mam termin zaciatkom januara, 10.5. idem na sono, uz by malo vidiet srdiečko. Dufam, ze bude vsetko v poriadku!
Ahojte mne vysiel slaby duch vcera na 8-9DPO 😉 . Testujem zajtra rano ci zosilnela ciarocka...Strasne rada by som sa k vam pridala,len sa este bojim 😒 . Drzim vam palceky aby ste to dotiahli do zdarneho konca.
jeeeej..aj ja tu chcem byt!!! taaak velmi!! a to sme sa akurat zacali snazit 😀
ahojte baby, aj ja sa pridávam k Vám. Minulý týždeň som našla krásneho ducha, 1.5. to už boli riadne koľajnice. 10.5. ma čaká prvé sono. Paradoxne som mala pozitívny test deň po prvej návšteve Gyn-fivu 😀 čiže sa tam už nevrátime. Termín mi podľa poslednej MS vychádza na 3.1.2013
@simonkazga blahozelaaaam 😵 pamätám si ta z prvosnaziliek 😉 som rada, že vam to vyšlo 😉 prijemne tehulkovanie 🙂
@fifitko25 Ďakujem si zlatá 😀 dúfam, že ťa čoskoro pustia z nemocnice.
@simonkazga ahoj,blahozelam k //ciarockam 😵 10.5.idem tiez na prvu kontrolu,tak dufam,ze bude vsetko o.k. 😎 pred mesiacom sme boli na konzultacii Car-e a potom som otehu.. 🙂 tiez sa tam uz dufam nevratime... 😎
Ahojte baby!
Ja asi nebudem medzi vás patriť ďalší test je negatívny a aj sa cítim na ms.Tak sa uvidí,či do 8.5 príde,ale nevadilo by mi keby som nebola tehotná ešte by bolo skoro teraz🙂Prajem vám všetkým krásne tehulkovanie 😵
@cristi super 😀 vidím, že sa nám fakt darí. veľmi sa teším na prvé sono. Pevne verím tomu, že bude všetko v poriadku a prežijeme krásne tehulkovanie. Ako dlho ste sa snažili o bábo?
@zora256 ešte to nevzdávaj, kým mrcha nedorazí je vždy nádej.
@simonkazga Jej gratulujem, máme rovnaký termín 🙂
@simonkazga : je 🙂 aj ja si na teba pamatam a velmi sa s tebou tesim,drzim palceky a prajem bezrpoblemove tehulkovanie 🙂
@delideli Ďakujem moc 😀 držím palčeky nech aj ty čoskoro nájdeš kolajničky 😀
@martaniana 😀 už si bola na sone?
@simonkazga áno v stredu som bola

Ahojte, pridavam sa k januarovkam, moj termin je 3.1.2013 (mnou vypocitany, zatial)
🙂