icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

scottie
3. máj 2012

Ahojte, pridavam sa k januarovkam, moj termin je 3.1.2013 (mnou vypocitany, zatial)
🙂

matulienka.d
3. máj 2012

@scottie jeeej, ja mne tak vychádza termín, a tiež je mnou vypočítaný 😀 😀 😀 😀 zatiaľ

petulig
3. máj 2012

ahojte , tak dufam, ze aj ja sa k vam pridam. Dnes som nasla na teste dve ciarky a tiez mi termin vychadza na 6.1. 🙂))

ivana132
3. máj 2012

Ahojte, aj ja mam termin zaciatkom januara, 10.5. idem na sono, uz by malo vidiet srdiečko. Dufam, ze bude vsetko v poriadku!

cristi
3. máj 2012

@petulig ahoj te🙂 vitajte! mame taky isty termin porodu 😉

@ivana132 ..a ja idem na prvu kontolu ako ty...ale ci srdiecko bude vidiet to netusim... 😎

petulig
3. máj 2012

@cristi dakujem, akurat som sa objednala na gyndu na 17 maja. sranda je ,ze som bola minuly tyzden na preventivke a doki nic nevidel, len skonstatoval,z e tehotna nie ste🙂) a po tyzdni dve ciarky, no uvidime co z toho nakoniec bude

cristi
3. máj 2012

@petulig a gratulujem samozrejme 😵 ja som si dve ciarocky nasla uz minuly tyzden..zrejme mavas dlhsie cykly...dr.este nemusel nic prevratneho vidiet na sone ..mozno vajko este len putovalo do maternice... 🙂

zora256
3. máj 2012

Gratulujem baby🙂
@petulig A plodový obal vidno najskôr až na 5 týždeň,takže nemusel ho vidieť ani keď bol v maternici uhniezdené,oto bude väčšie prekvapenie aj lekárovi,keď ho uvidí nabudúce na sone😀

zuuzika
3. máj 2012

Ahojte mne vysiel slaby duch vcera na 8-9DPO 😉 . Testujem zajtra rano ci zosilnela ciarocka...Strasne rada by som sa k vam pridala,len sa este bojim 😒 . Drzim vam palceky aby ste to dotiahli do zdarneho konca.

petulig
3. máj 2012

@zora256 No veď som si istá že bude pozerať ako puk.lebo sme kolo toho este srandowali a po tyzdni toto.len mi je divne ze som vlastne len 3 dni v meskani a hned nabehli riadne dialnice na testoch.

zora256
3. máj 2012

@petulig To je super,ja som si tu na Mk kúpila test nuž som zvedavá keď dorazí,a spravím si ho či bude lepšie vidno čiarky obe než tie čo mi robil gyndoš pondelok 😵

zora256
3. máj 2012

@petulig Zabudla som gratulovať, 😖 .Gratulujem a prajem čo najkrajšie a bezproblémové tehu🙂

zora256
3. máj 2012

@zuuzika Tíško gratulujem a prajem bezproblémové tehulkovanie🙂

jeny9999
4. máj 2012

jeeeej..aj ja tu chcem byt!!! taaak velmi!! a to sme sa akurat zacali snazit 😀

simonkazga
4. máj 2012

ahojte baby, aj ja sa pridávam k Vám. Minulý týždeň som našla krásneho ducha, 1.5. to už boli riadne koľajnice. 10.5. ma čaká prvé sono. Paradoxne som mala pozitívny test deň po prvej návšteve Gyn-fivu 😀 čiže sa tam už nevrátime. Termín mi podľa poslednej MS vychádza na 3.1.2013

fifitko25
4. máj 2012

@simonkazga blahozelaaaam 😵 pamätám si ta z prvosnaziliek 😉 som rada, že vam to vyšlo 😉 prijemne tehulkovanie 🙂

simonkazga
4. máj 2012

@fifitko25 Ďakujem si zlatá 😀 dúfam, že ťa čoskoro pustia z nemocnice.

ivana132
4. máj 2012

@cristi Zevraj začína biť 25 DPO. Tak snáď už bude!

cristi
4. máj 2012

@simonkazga ahoj,blahozelam k //ciarockam 😵 10.5.idem tiez na prvu kontrolu,tak dufam,ze bude vsetko o.k. 😎 pred mesiacom sme boli na konzultacii Car-e a potom som otehu.. 🙂 tiez sa tam uz dufam nevratime... 😎

cristi
4. máj 2012

@ivana132 ak je to tak,tak by sme mali vidiet uz nase bambulky so srdieckami... 😎 lebo,pri prvom tehu som bola na 35dc a bolo vidiet len plodovy vacok...

ivana132
4. máj 2012

@cristi Citala som to niekde, 25 DPO, cize dni po ovulacii, tak to je cca 39 DC. Coskoro uvidime, drzím palce!

zora256
4. máj 2012

Ahojte baby!
Ja asi nebudem medzi vás patriť ďalší test je negatívny a aj sa cítim na ms.Tak sa uvidí,či do 8.5 príde,ale nevadilo by mi keby som nebola tehotná ešte by bolo skoro teraz🙂Prajem vám všetkým krásne tehulkovanie 😵

petulig
4. máj 2012

@zora256 a ty si mala prvy test pozitivny len ducha alebo normalne ciarky? bude, ako ma byt🙂

simonkazga
4. máj 2012

@cristi super 😀 vidím, že sa nám fakt darí. veľmi sa teším na prvé sono. Pevne verím tomu, že bude všetko v poriadku a prežijeme krásne tehulkovanie. Ako dlho ste sa snažili o bábo?

simonkazga
4. máj 2012

@zora256 ešte to nevzdávaj, kým mrcha nedorazí je vždy nádej.

martaniana
4. máj 2012

@simonkazga Jej gratulujem, máme rovnaký termín 🙂

delideli
4. máj 2012

@simonkazga : je 🙂 aj ja si na teba pamatam a velmi sa s tebou tesim,drzim palceky a prajem bezrpoblemove tehulkovanie 🙂

simonkazga
4. máj 2012

@delideli Ďakujem moc 😀 držím palčeky nech aj ty čoskoro nájdeš kolajničky 😀

simonkazga
4. máj 2012

@martaniana 😀 už si bola na sone?

martaniana
4. máj 2012

@simonkazga áno v stredu som bola