icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

delideli
4. máj 2012

@simonkazga : dakujem, dufam 🙂 s novym snazenim zaciname od buduceho tyzdna,tak sa uz tesim 🙂

simonkazga
4. máj 2012

@delideli s chuťou do toho 😀 je máj, lásky čas. Všetko je možné 😀 Daj vedieť ako ste dopadli, nech sa môžeme tešiť s vami.

delideli
4. máj 2012

@simonkazga : 🙂 🙂 urcite dam 🙂

simonkazga
4. máj 2012

@delideli len aby si vedela, že sa na tomto svete môže stať naozaj hocičo: snažili sme sa vyše roka, dostali sme smutnú diagnózu neplodní. Poslali nás do Gyn-fivu. Na snažilkovanie som sa vybodla. Ak som mala chuť na čerešničku pred spaním, dala som si, po ročnej prestávke som vyfajčila aj krabičku cigariet, veď sme neplodní. Deň po prvej návšteve Gyn-fivu som držala v ruke pozitívny test. 😀 život je krásny, len tomu musíš veriť.

delideli
4. máj 2012

@simonkazga : tak to je super 🙂..niekedy mozno naozaj staci vypnut ,aj ked sa to lahko povie a ovela horis eurobi..mojej kamoske sa stalo nieco podobne,po dlhom snazeni,ked uz si sli pre termin na IVF nasli 2 ciarocky 🙂 nam to minule trvalo 4 mesiace (tiez sa zadarilo v mesiac,ked sme sa nesnazili,lebo nebolo ani kedy a bolo kopec inych starosti,tak som to nechala tak..).. teraz bola 3 mesiace odporucana pauza po kyretazi,tak dufam,ze nebudu problemy a ze sa skoro zadari a tentokrat s uspesnym koncom..🙂

matulienka.d
4. máj 2012

@martaniana
@simonkazga baby, tak isto aj ja ten istý termín my vychádza nech počítam ako počítam.... 😀 😀 😀 na sono som objednaná 10.5. 😉

simonkazga
4. máj 2012

@matulienka.d tiež mám prvé sono 10.5. na 6+0tt 😀 myslíte, že už bude aj srdiečko biť?

simonkazga
4. máj 2012

@delideli áno, pamätám si keď ste prišli o mimi ☹ údajne po kyrete sa ľahšie zadarí. Veľmi silno Vám budem držať palčeky

delideli
4. máj 2012

@simonkazga : dakujem 🙂 aj ja som citala,tak dufam,ze je to pravda 🙂

cristi
4. máj 2012

@simonkazga o druhe babetko sme sa snazili od decembra,ale ja som uz "poskulovala" po druhom babu od augusta,ale mm o tom este nevedel... 😀 musela som ho trocha spracovavat na druhe babetko...od decembra sme to vzali smrtelne vazne.. 😅 kedze som mala pred prvym tehu velmi zlu skusenost so snazenim...to nam trvalo pekne dlho..4roky..tak som nechcela opat tak dlho cakat,preto sme isli do CAR..no a tam nam zistili zly spg...tak aj s takym sa da otehotniet..dokonca za 5mesiacov...comu som neskutocne rada...

martaniana
4. máj 2012

@matulienka.d to je super, som zvedavá aké budeme mať skutočné termíny 🙂

trische
4. máj 2012

Ahojte babule. ak by som mohla, tak by som sa k vám rada pridala, keďže bábätko by malo prísť tiež v januáru 🙂

ivana132
4. máj 2012

Baby, som v 5tt +2 a prave som zacala mat take ako predmenstruačne tlaky a aj trochu, malicko, krvi, mate s tym niekto skusenost?

scottie
4. máj 2012

@matulienka.d GRATULUJEM a ako sa citis? Ja este uplne v pohode na rozdiel od prve tehotenstva 😀

lukinka00
4. máj 2012

Ahojte kočky. Pred pár dňami som zistila, že čakáme mimi, ale už pár dní mám občas také kŕče a bolesti v podbrušku. Máte s tým niektorá skúseností, alebo myslíte, že je to v poriadku? K doktorke idem až v pondelok, tak dúfam, že je všetko ok a v norme ...

lukinka00
4. máj 2012

a gratulujem všetkým tehuľkám a dúfam, že sa k vám môžem pridať 😉 verím, že to všetky dotiahneme do šťastného konca a budeme sa tešiť zo zdravých bábätiek 😀

elise
4. máj 2012

@ivana132 vylož nohy hore a ležkaj môže to byť zhniezdovanie ak je časte utekaj na pohotovosť

sammy
4. máj 2012

Caute, vyzera to tak ze sa k vam pridam i ked sama tomu este nemozem uverit 🙂

matulienka.d
4. máj 2012

@simonkazga no super, tak si budeme spoločne držať palčeky 😉 nič sa neboj, všetučko bude OK 😉
no srdiečko neviem, je to idividuálne, niektoré kočky písali, že už bilo aj srdiečko, ale ja pri prvom tehu som bola na kontrolu srdiečka až v 8tt, takže fakt netuším... 😉

@martaniana tak to som aj ja zvedavá, lebo pri dcérke mi vychadzal termín presne na moje narodeniny, ale museli ma vyvolať na druhý deň /a to som bola na rizikovom od začiatku/

@scottie no keby mi nemeškala MS tak ani neviem, že som tehotná presne ako pri prvom tehu.... takže super, ale ak ti mám povedať pravdu, tak by mi mohlo byť aj trošku zle, lebo zas naberiem ako hroch 😀 😀 😀 😀
@ivana132 nuž ako píše @elise skúš hlavne nič ťažké nedvíhať a veľa odpočívať s nohami hore... ak sa to nezlepší tak radšej choď na pohotovosť..... držím palčeky, až je všetučko v poriadku 😉

matulienka.d
4. máj 2012

@martaniana a kedy sa ti narodil malý? lebo som si všimla, že má 2 roky a 1 mesiac ako moja Sofinka 😉

martaniana
4. máj 2012

@matulienka.d narodil sa 29.3. museli mi vyvolávať tak o týždeň pred termínom..takže myslím že aj toto druhé bude ešte v decembri nakoniec..ak budem mať tie isté problémy..

matulienka.d
4. máj 2012

No Sofinka je 9.3. 🙂 takže o 20 dní staršia 🙂 si mala vysoký tlak? či nejaké iné problémy.... ja som mala vysoký tlak od 3.mesiaca, takže som do seba celé tehu tlačila tabletky od tlaku, srdca a magnesko + vitamíny.... nakoniec dr. neverili vlastným očiam, keď ma museli vyvolávať po termíne 😀 😀 😀

ivana132
4. máj 2012

@elise dakujem, skúsim ležať, snáď bude všetko v poriadku. K lekarke idem az vo štvrtok, dúfam, že nebudem musieť bezat na pohotovost

ivana132
4. máj 2012

@matulienka.d Dakujem!

zora256
4. máj 2012

@petulig Ahoj!
Lekár mi robil taký ktorý stanový od 3 dňa od oplodnenia abola na nej tá druhá veľmi svetlá,a dnes som robila ktorý stanový od 7 dňa a bol negatívny a lekár povedal,že môžem byť tak v 2 týždni,nuž tak ja si myslím,že nie som potom tehotná,uvidím či mi do 8.5.príde ms alebo nie a potom z krvných testou ak neprídu.

zora256
4. máj 2012

@simonkazga Ahoj!
Ja dúfam,že nie som tehu,lebo to by bolo skoro,a keď mám PCo a lekár povedal v septembri,že nevidí,žiadnu šancu aby som otehotnela spontáne,tak ako by to bolo možné,ja nechápem,nuž uvidím,len dúfam, že ms dorazí ako zvykne na 33 deň caklu a bude pokoj na duši🙂

govinda
5. máj 2012

ahojte baby 🙂
Podľa TP patrím k vám, termín mi vychádza 1.1, no všetko sa ešte musí ujasniť, nakoľko mám šialené cykly a termín 1.1. mi určili podľa usg. Vo štvrtok idem na ďalší ultrazuvk, tak uvidíme, či sa to upresní.

ikke
5. máj 2012

@govinda jeeej, drzim palce, nech to konecne vyjde 😉

govinda
5. máj 2012

@ikke ďakujem 😉 Už by teda mohlo 🙂

ivana132
5. máj 2012

@simonkazga Aj ja mam sono 10.5. tiez na 6tt, srdce by uz malo bit od 25DPO, tak snad uz bude vidiet!