Termín pôrodu - január 2015
Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎
@domin85
@11tina10
@88koalka88
@jennin
@ivkafu Uz 🙂
@modramamka dakujem Ty si bola zo sebou?
@ivkafu Ano,ale vsetko je v poriadku,len hematom.
@modramamka prosim ta a kde to najdem? Pod sukromnymi diskusiami to stale nemam :(
@modramamka drzim palce, vevies preco sa na tu sukromnu neviem dostat?
@jennin ani mne to nejde otvorit, pise se stranka nieje, neviem ako sa tam dostat
@modramamka testiky silneju,termin januar 🙂 poprosim pridat do sukromky
@martina8306 Super.Gratulujem,teším sa s Tebou 🙂
@endy dakujem 🙂
@endy a gratulujem aj tebe 🙂
Baby ja mám 43 kg, takýmto spôsobom sa stratím. Vsak dnes mi nohy podfuklo a skoro som letela 😀 este som nevracala ale nič do seba nemôžem dať ☹
ahojte tak ja som sa začala testovať pred včerom a zdalo sa mi že je to slabé,včera tiež,ale dnes pekne silnie takže asi budem tiež januárovka :D prvý krát maminou konečne vytúžené.snád mi to aj dr potvrdí ale tam idem až za dva týždne.poprosím pridať do tej súkromnej ak je to možné.dakujem
Dievcata ta sukromna nefunguje 😖
@leslyelee fuha tak tuto vahu som ja mala na ZS, zavidim, ale aj nie , len nech ste ok.
Inak keby som si nerobila test, tak ani nezistim ze som tehu. Teraz mi trosku zacina vadit vona napr. sprchovacieho gelu, silna vonavka, cigaretovy dym- vonku , kedze u nas nikto nefajci. Dievcata myslite ze mozem ist na masaz chrbta?
Ahojte, tak vyzera to tak, ze sa aj my pridame 😀
Annie a Pripinacka vitajte. No mne je stále zle. Zistila som,že nesmiem mať lačný žalúdok.Vtedy ma napína. Tak hryzkám vždy niečo cez prestávky. Aj som volala lekárke,vravela,že existujú nejaké rektálne čipky pri zvracaní,ale zvracala som len raz.Takže to neriešim.Ešte sú vraj nejaké homeopatiká proti nevoľnosti. Uvidím,blíži sa víkend,možno keď budem viac oddychovať,zle mi nebude.
@modramamka Ahojte, januarcatko by malo byt aj moje, hura, hura. Tak prosim pridat do sukromky, ak teda funguje 🙂
Pripajam sa 🙂 14.januar je naaas :D snaaad 🙂
@modramamka ahoj, mohla bych porposit do soukromky, zatial sice slaba carka, ale verim zebude silnet🙂 tp vychazi na 24,1,
@modramamka prosim pridať do sukromky dakujem
@modramamka aj ja poprosim do sukromky 🙂
@modramamka možem poprosiť pridať do súkromky 😉
@modramamka uz ano 😀 ja len otazka,preco to jeako tema vo fore a nie ako skupina?
@annie6 No kým neboli tieto skupiny,ktoré ty spomínaš,fóra slúžili na komunikáciu medzi tehulkami.V skupinách napíše niekto príspevok,alebo otázku a pokomunikuje sa o nej,tu je to také povídaníčko donekonečna 🙂
@modramamka okej 😉 moje prve sukromne heee
@annie6 Vážne?Pri Tobiaskovi si nebola nikde? 🙂

Prepacte baby,ale boli sme v nemocke ☹