Termín pôrodu - január 2015
Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎
Ahojte 🙂 mám rovnako termin 30.1.2015 a rada by som sa k vam pridala. Dakujem 🙂
@mliecnapena, @perlaoceanu , @destra, @eriiika, @elza5, @adra22, @lucik17, @lutziy ste pridane
ahojte, môžem sa k Vám pridať? termín mám 24.1.2015 🙂
Ja vam tu len tak potichucky som majovka 2014 tiez sme takto zacinali zakladali sukromku 🙂 ostalo nas 20 skalnych 🙂 bude to super uvidite. Teraz su uz sukromky dve v druhej je cca100bab 🙂 len som vam tymto chcela vsetkym zapriat aby ste sa navzajom podporovali a stali kamaratkami ako my baby z majoviek 2014 z tej malickej skupiny. Je super sa moct podelit s radostami a starostali nie len tehotenstva 🙂 krasne tehulkovanie vam prajem a zdrave silne deticky. Zaciatky su tazke ako v tehotenstve (ak si veselo grckate ako ja) tak aj s babom (ak su koliky ako u nas) ale vsetko clovek vydrzi pretrpi 🙂. Takze este raz baby pekne tehotenstvo lahky porod a spokojne mimca 😉
ahojte,poprosím o pridanie aj ja... 🙂
ďakujem za pridanie do skupiny 🙂 keďže som tu úplne nová, musím sa trošičku zorientovať na tejto stránke 🙂 toto bude naše prvé bábo, a musím sa priznať, že som dosť nervózna z toho, z rôznych vyšetrení, ale tak verím, že všetkým nám to tu dobre dopadne a budeme sa tešiť zo zdravých a šikovných detičiek 🙂
Ahojteeeeeeeee aj ja poprosím pridať :D
Ahojte, ja mám termín 1.1.2015. Presne 6 rokov po narodení nášho syna. Dúfam, že všetko dobre dopadne.
Ahojte, pochádzam z Trenčína. Doma mám už dve dcérky, 6.ročnú Nicol a 2.ročnú Vivien. 31.01. 2015 mám termín , čakáme tretie bábätko... 🙂
ahojte, ja by som sa tiež rada pridala, po 3 rokoch snaženia čakáme konečne naše prvé bábo, termín 15.1.2015 🙂
Ja ze si tu nieco precitam, ale vsetky sa len chcu pridat do sukromnej 🙂, mozem aj ja? 9.1.2015 termin 🙂
@lentil0805 strihalka dovolenkuje, tak ked sa vrati isto ta prida ;) tak strpenie 🙂
Ahojte,rada by som sa tiez pridala,druhe babo cakame cca 17.1.2015.dakujem za pridanie 🙂
poprosim aj ja do sukromky... termin mame 15.1.2015, nase prve! 🙂
Prosim o strpeni, jsem na dovolenke vracim se v pondeli 🙂 dakujem

holky pridam vas , jen te jdeme ven