Termín pôrodu január 2016
Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
Ahojte, este sa tu nevyznam...ale teda citam, ze existuje aj nejaka sukromna skupina, mohli by ste ma prosim pridat?🙂 Cakam prve babatko a termin 10.1.2016
@vladenah3012 si pridana,link na skupinu je na prvej strane
Ahojte, ja vás sledujem i dlhšie, ale už by som sa k vam chcela pridať 😉 pridáte si ma prosím do súkromnej skupiny?
Dobre ranko, tiez mam termin v januari, pridate ma do sukromky?
kateri29 poprosim pridat aj do sukromky,termin mam 14.1 🙂
Pekny vecer my sa pridavame k Vam mame termin zaciatkom Januara 🙂
Baby boli sme na dovolenke,zajtra vas vsetky pridam
@adach
@zuzana315
@bobussv
@monulik0209 ste pridane,link na skupine je na prvej strane
možem poprosiť pridať do súkromky aj ja ? čakáme tretie dieťatko 😨 termín vychádza na koncom januára 🙂
Ahojte mozem poprosit pridat do skupiny?Termin 17.1.2016 🙂 dakujem 🙂 🙂
Pridate aj mna dakujem 🙂
@baruskas
@rosalinda65
@bobussv ste pridane
aj ja poprosim pridat do sukromnej skupiny dakujem
Ahojte nerada vás baby vyrusujem, ale mám veľmi veľa chlapčenskeho,oblečenia
V prípade záujmu vám viem urobiť balíček za prijateľnú cenu,RADA pofotim,ak by bol zaujem
@silvinka666 si pridana
@kateri29 poprosim aj ja pridat do skupiny lebo ked kliknem na link na 1.strane tak mi napise ze stranka neexistuje.diky
@limetka713 si pridana,ak by ti to neslo,napis
ahojte, mne pise ze stranka neexistuje :( mohli by ste ma prosim pridat 🙂 krpceka ocakavame 19.1 🙂
Aj ja cakam v januari 13teho. A uz vam na sone v 16tt povedali aj pohlavie??lebo mne povedal dr ze na 90 percent chlapec tuzila som po druhom dievcatku sestricku pre moju Lauru ale nevadi uz vsetci v rodine chcu chlapca lebo sme same baby. A hlavne nech je zdrave na nicom nezalezi. Ale myslite ze by sa to mohlo ete zmenit?videla som na sone aj ja akoby gulky aj dr ze to je chlapec.tak neviem ci je to uz v tom 16tt tak vyvinute tie pohl.organy
Ahojte babenky, prosim pridate aj mna do sukromnej skupiny? Tp mam 2.1.2016 vdakaaa 😉
ahojte, aj ja cakam v januari 29teho, pridete ma pls. do sukromky? Dakujem 🙂
Ahojte. Aj ja sa chcem pridat do sukromnej skupiny. Cakam babätko 31.1 🙂
@katulka2709
@raduzka21 ja mam termin 30.1
@matikmatuska
@jajuska13 ste pridane
Prosím pridáme ma do súkromnej?
@007iwka
@raduzka21
@79viktoria79 ste pridane

Ahojte, ak by ste potrebovali zimné vecičky, body a iné pre dievčatko, ktoré sa vám narodí v zime, napíšte mi. Vecičky už nepotrebujem, tak ak by ste mali záujem, píšte. Z vlastnej skúsenosti viem, že je lepšie nakúpiť od jednej predávajúcej balíček oblečenia ako po kúsku od viacerých a platiť poštovné viackrát. V prípade väčšieho odberu, poštovné uhradím!!! Pekný deň :D