Termín pôrodu január 2016
Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
@cakameasidvojicky uvidime ako to pojde,, terminov viacero,, mozno tiez pojdeme skor 🙂 a uz viete co cakate?
Ahojte, kto ma termin 13.1.2016 a chce rodit u Kocha?
@cakameasidvojicky
ajooj ja si tiez myslim ze pojdem skor ako 9.1. Kde budes rodit?
@kkatuskaa__
zevraj chlapca ale neverim tomu lebo som nevidela pipika a teraz som v rozpakoch lebo mam z kazdej strany znamenia ze mam mat2 jicky tak tomu ze tam je len 1babo neverim... kde budes rodit??
@cakameasidvojicky a na sone vidno iba jedno babo?
@kateri29 ano iba jedno ale uvidim vo stvrtok
ja mam termín 14.1.16, som zvedavá či sa doktor trafil 🙂, lebo pri prvom som o 2 týždne prenášala a nakoniec aj tak bolo vyvolávanie....
ahojte, pridáte aj mňa prosím, termín mám 25.1.2016
Ja tiež 🙂
Nie len jedno 🙂 Mám už trojročného a ten je ako za dve niekedy 🙂
Fuha tak to budete mať čo robiť. Ja sa bojim už aj druhého ako to všetko budem stíhať a zvládať, ale našťastie Miško sa na sestričku teši a stále hovorí ako ju všetko naučí a tak 🙂 dúfam, že potom nebude žiarliť a dodrži svoje sľuby 🙂 Len akurát prežívame obdobie vzdoru, tak niekedy katastrofa s ním 🙂
aj nám by síce stačili spolu dve, ale aspoň ma už určite nenapadne, že by sme mohli mať ešte jedno🙂 Šok už prešiel a teraz len vydržať pokope čo najdlhšie 🙂
ahojte, ma niektora termin 3.1. alebo aspon priblizne a chce rodit u Kocha?
Ahojte 🙂 pridajte aj mna . Termín 29.01. Naše prvé dieťatko : Vivienka <3 🙂
@bogarik_11 pridana
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala do sukromnej skupiny 🙂
aj ja prosím o pridanie, termín 2.1.
Ahojte, mozem sa pridat? Termin mame 24.01.16 🙂
@luccy111 ahoj.aj ja idem rodit do Kocha,ale az koncom januara. Daj vediet ako bolo ;)
@08michaela11 pridana

@cakameasidvojicky ja mám síce termín až 20teho ale keďže starší sa narodil o 3tyzdne skôr tak predpokladám že to bude začiatkom januára 😊