Termín pôrodu január 2016
Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
@cakameasidvojicky a preco si myslis,ze su tam dve?
no jasne v 30 tom tyzdni by ti nevideli druhe :D boze niektore zeny su neviem ci tak sproste alebo naivne ale to je katastrofa
no ale ona ma z ma z kazdej strany znamenia :D na morFologickom mala len jedneho chlapca ale znamenia su znamenia :D ja znamenia nemam ale mam pocit ze cakam stvoricky :D
aj ja prosím o pridanie, termín mám 26.1.2016
Ahojte,ja mam termin na 15.1. A od minuleho tyzdna ma doktor nepustil do prace,nariadil mi klud,lebo sa maly rozhodol ze uz mu je asi dlho v brusku. Mate niektora podobne skusenosti?
@sallome11 no stihla som sa vydat aj kamosom ist na svadbu, netancovala som ale.... Pred 2 tt bol krcok lepsi ako v 19 tt, ale uz sa mi len skracovat bude.... Maly naliehal uz hlavickou takze teraz lezim, uvarit, sprcha , zachod a v nedelu k nasim na obed :D a tak motkanie po dome..... Neupratujem, vyvesiam pradlo a max riad..... Uvidime.... V nemocke som nebola
@curlynka a na kolko si mala stiahnuty krcok maternice?mne povedal 2,4 co som pozerala su baby na tom aj ovela horsie.ja som doma takmer 2 tyzdne snazim sa robit len najnutnejsie,hlavne okolo kuchyne,vacsinu veci robi svokra len sa citim blbo ked to za mna niekto robi.vonku som poriadne zatial nebola doktor mi ani vychadzky nedal len potrebujem na par hodin este odbehnut a zaucit svoju nastupkynu v praci hadam mi tie 3-4 hodky tak neublizia ked ty si absolvovala celu svadbu.
Ahojte, januarovky uz mate kupene kociky?
@sallome11 v 19 tt bol 2,6 cm... V 25 tt bol 3,66 a v 29tt bol 3,1.... Moja svadba bola v 20 tt a kamosov v 25 takze som vydrzala nejak.... Ňo je individualne, teraz mi uz aj tvrdne brusko takze uz tolko neriskujem.... Sama musis vediet ako sa citis... Ja som obe svadby obehla so srachom, ale tak oki.... Aj kocik sme boli kupovat, aj malemu veci.... A kocik uz mame doma 🙂 a ani ja som nemala vychadzky, az tera som ho ukecala, ze keby bolo treba.... Ale ja som sa aj tak pohybovala, ved neda sa len lezat... Spociatku som plakala , lebo az tak ma boleli krize....
@curlynka praveze ja som sa citila predtym super nic mi nebolo,teraz ked len polihujem tak uz tolko nevladzem.u mna boli prve tri mesiace kriticke,strasne ma boleli panvove kosti,ledva som behala ale potom to preslo. Teraz ma trochu sice zacali boliet znova ale oproti tym prvim mesiacom to je pohodicka
My sme si objednali pred mesiacom nahodou bol v akcii akurat nam ho dodali tento tyzden.nakoniec som aj rada lebo doktor ma vypisal tak to aspon nemusim nechavat na partnerovi,a ak sa nahodou poponahla tak aspon nieco uz mam.uz som si zajednala aj fusacik.
ahojte, mozem sa pridat?..cakame tretie dietatko na Troch kralov- 6.januara:)
Ahojte, kočík ste kupovali cez internet, alebo v kamennom obchode?
Moj povodny plan bol na nete,nastudovala som si vsetky recenzie a isla som sa nan pozriet do obchodu. Akurat mali akciu. Este som si to overila na nete ci nenajdem lacnejsi. Nebol tak sme ho tam objednali a akurat predvcerom sme ho boli vyzdvihnut.
Jaaaj taka som stastna,dnes som bola na kontrole a krcok sa popravil z 2,4 na 3,8 tak snad to s tym oddychom zvladneme do januara. A sme dostatocne velki uz ma cca 1,4 kg, Buco nas.
@sallome11 super 🙂 ja mam zajtra kontrolu po prepusteni z nemocky, som zvedava na ten krcok tiez...bojim bojim
@sallome11 parada tak bol iba ztlaceny...joj ako super, ale zaujimave, ze este tak narastol v takom tyzdni, ked uz aj babo m avahu....ja sa tak bojim, o tyzden kontrola po 4 tyzdnoch a veru mam stres uz teraz z zkrcka, ked ja mam pocit, ze je este horsi . a stale mas tolko oddychovat?? ved krcok ma super parametre
@curlynka aj ja som z toho bola prekvapena,tiez som sa skor obavala ze to bude horsie lebo odkedy som doma tak sa necitim az tak dobre,zacali ma dost panvove kosti boliet(ale to mi aj moja mamina spominala ze mala takze to som asi podedila 🙂
Ale asi ten oddych fakt pomaha. Doktor ma uz nechal aj tak na PN,aj tak asi dobre lebo uz to vidim ako by som sa v praci nahanala (nestihsla ani obed ani Wc-ko).4.12. By ma mal vypisat na matersku,tak ten mesiac este dako zvladnem doma.
Drzim vam palce aby aj Vam oznamil len pozitivne spravy
@kateri29 Dobrý deň môžem poprosiť pridať do skupiny 🙂 termín máme 30.1.2016
Mozem sa aj ja pridat do skupiny? Termin mam na 15.1

@kateri29
Tak zatial stale jedno ukazuje ale je vela pripadov ze hovorili 1 a isli 2... a zevraj to bude chlapec teraz 3.11.idem na posledny ultrazvuk tak uvidim